ישראל מובילה בפיראטיות העולמית!
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3674361,00.html
אבל מה בגלל שיש חקיקה חדשה - אז אנחנו כבר במדינות "שצריך לשים עליהן עין" ולא "צריך לשים עליהן עין ברצינות" - רק שיהיו בריאים...
לא מפתיע אף אחד אני מאמין
אבל מה בגלל שיש חקיקה חדשה - אז אנחנו כבר במדינות "שצריך לשים עליהן עין" ולא "צריך לשים עליהן עין ברצינות" - רק שיהיו בריאים...
לא מפתיע אף אחד אני מאמין
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
מעניין באמת מה נעשה אם איזה יום מישהו יגיע אלינו לדלת עם צו והוכחה שאנחנו מורידים סרטים באופן לא חוקי.
הרי זאת גניבה לכל דבר...
הרי זאת גניבה לכל דבר...
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

הגיע הזמן להכין את הכפתור כמו בסרטים שמוחק את כל הHDD אההה? 
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
איזה כבוד !
מספר אחד בפיראטיות, אני פשוט גאה !
אני בטוח שירדו עלי עכשיו. לא אכפת לי. אנחנו פשוט קבוצה מסכנה שמתייחסים אליה כמו אל מסכנה כי היא רואה את עצמה כמסכנה. אף אחד לא מרים את הכפפה - אנחנו מורידים סרטים בכמויות ועוד מתלוננים למה נגני הDVD או מה שזה לא יהיה לא עובדים עם זה כמו שצריך. אתם יודעים ? יצא לי לדבר עם קולגה מחו"ל היום, אמר לי שיש להם ערימות של שלג, אבל אסור להם לפנות אותו למקומות מסויימים, הם אשכרה מחכים לחקיקה בנושא. אנחנו ? אני בטוח שאת רובנו זה יצחיק: "מה אני ? פראייר ? אני הייתי מעיף קיבינימאט".
או כמו ששמעתי אתמול בסופר: עמדה מישהי וארזה תבלינים ופיצוחים, עמד ילד ואבא שלו, הילד אכל שקדים מהדוכן, גם אבא שלו. כשהיא ביקשה לא לאכול מהדוכן, הילד נרתע. אבא שלו אמר, ואני מצטט: "אל תתייחס אליה, שתגיד מה שהיא רוצה, קח כמה שבא לך". אחרי זה ? הוא גם יחתוך בכביש, כי מה זה משנה ? מי יגיד לי משהו ? השוטר ? למה מי הוא ? זו קיצוניות, אבל יש לה בסיס. אנחנו לא מקפידים במה שאנחנו צריכים לתת אלא רק במה שאנחנו צריכים לקבל. אני רוצה לראות מישהו שיכתוב משהו שונה ושינמק אותו. זו מחלה בקנה מידה ארצי, מעטים רק משקיעים בחינוך (כי שם זה מתחיל) ועושים בעצמם - לא צורבים, לא מורידים ועוד.
אני בטוח שירדו עלי עכשיו. לא אכפת לי. אנחנו פשוט קבוצה מסכנה שמתייחסים אליה כמו אל מסכנה כי היא רואה את עצמה כמסכנה. אף אחד לא מרים את הכפפה - אנחנו מורידים סרטים בכמויות ועוד מתלוננים למה נגני הDVD או מה שזה לא יהיה לא עובדים עם זה כמו שצריך. אתם יודעים ? יצא לי לדבר עם קולגה מחו"ל היום, אמר לי שיש להם ערימות של שלג, אבל אסור להם לפנות אותו למקומות מסויימים, הם אשכרה מחכים לחקיקה בנושא. אנחנו ? אני בטוח שאת רובנו זה יצחיק: "מה אני ? פראייר ? אני הייתי מעיף קיבינימאט".
או כמו ששמעתי אתמול בסופר: עמדה מישהי וארזה תבלינים ופיצוחים, עמד ילד ואבא שלו, הילד אכל שקדים מהדוכן, גם אבא שלו. כשהיא ביקשה לא לאכול מהדוכן, הילד נרתע. אבא שלו אמר, ואני מצטט: "אל תתייחס אליה, שתגיד מה שהיא רוצה, קח כמה שבא לך". אחרי זה ? הוא גם יחתוך בכביש, כי מה זה משנה ? מי יגיד לי משהו ? השוטר ? למה מי הוא ? זו קיצוניות, אבל יש לה בסיס. אנחנו לא מקפידים במה שאנחנו צריכים לתת אלא רק במה שאנחנו צריכים לקבל. אני רוצה לראות מישהו שיכתוב משהו שונה ושינמק אותו. זו מחלה בקנה מידה ארצי, מעטים רק משקיעים בחינוך (כי שם זה מתחיל) ועושים בעצמם - לא צורבים, לא מורידים ועוד.
Vocare Ad Regnum
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73316
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3167 פעמים
היית חייב לפתוח ת'רד בנושא בו יש לי המון מה להגיד חצי שעה לפני סיום יום? ועוד לפני שישבת? אתה לא יודע שאין לי זמן בסופ"ש להגיב? תתבייש לך!
אני מבטיח להגיב יום ראשון, כרגע אני חייב לזוז הביתה ואני בספק אם יהיה לי זמן לזה בסופ"ש
אני מבטיח להגיב יום ראשון, כרגע אני חייב לזוז הביתה ואני בספק אם יהיה לי זמן לזה בסופ"ש
- nadavck
- חבר מביא חבר

כמה שאתה צודק... הדברים שלך הם מיצוי הגדרתו של הישראלי הקוף המכוער.TANDBERG כתב:איזה כבוד !![]()
או כמו ששמעתי אתמול בסופר: עמדה מישהי וארזה תבלינים ופיצוחים, עמד ילד ואבא שלו, הילד אכל שקדים מהדוכן, גם אבא שלו. כשהיא ביקשה לא לאכול מהדוכן, הילד נרתע. אבא שלו אמר, ואני מצטט: "אל תתייחס אליה, שתגיד מה שהיא רוצה, קח כמה שבא לך". אחרי זה ? הוא גם יחתוך בכביש, כי מה זה משנה ? מי יגיד לי משהו ? השוטר ? למה מי הוא ? זו קיצוניות, אבל יש לה בסיס. אנחנו לא מקפידים במה שאנחנו צריכים לתת אלא רק במה שאנחנו צריכים לקבל. אני רוצה לראות מישהו שיכתוב משהו שונה ושינמק אותו. זו מחלה בקנה מידה ארצי, מעטים רק משקיעים בחינוך (כי שם זה מתחיל) ועושים בעצמם - לא צורבים, לא מורידים ועוד....
אני ראיתי אב ובנו בן ה-9 (נראה 9) משחקים כדורגל על המדרכה בצומת סלמה - הרצל בדרום תל אביב. הכדור עף לאמצע הצומת. האבא, בלי להתבלבל, רץ לאמצע הכביש... עוצר את הכדור עם הרגל... תוך שהוא עוצר את התנועה והולך בין מכוניות צופרות ואשכרה בועט את הכדור לילד... הייתי עם אחי, שנינו היינו בשוק!!!!
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

אני חושב - שהרבה אנשים היו מתעסקים בפיראטיות אם המחירים היו הוגנים.
משחק ב-150 ש"ח לPS3 - ואחרי זה אני יכול למכור אותו בסביבות 100 או להחליף - זה סביר
משחק ב-400 ש"ח ולמכור באותו המחיר - זה כבר לא סביר.
וככה זה בעוד הרבה דברים.
כל אחד יש איזה גבול - כאשר לחלק - אין גבול - כמו אוכלי הפיצוחים בסופר.
הבסיס זה החינוך - אבל בהמשך - הכל שאלה של מה הסיכוי שיתפסו אותך - ומה העונש שתקבל על זה
בשביל זה אנחנו מרשים לעצמנו.
הרי ברגע שהמצב יהיה כמו בארה"ב שעוצרים אנשים 70% מהאנשים באתר - לא יעסקו בפיראטיות יותר.
אם המחירים היו סבירים - מבטיח לך שאנחנו היו קונים - תסתכל מה הבחור מ VALVE אומר - הם הורידו את המחיר לחצי לסופ"ש - ומכרו פי 30 (!) מהכמות הרגילה ושברו שיאים.
אם ORANGE (כן - זו סוג של הצעה עסקית אני משער) היו מוכרים לך סרט ב10-20 ש"ח לסרט - הורדה ואז הוא אצלך - לא היית משלם? או לא היו הרבה יותר כאלה שהיו משלמים להם? ואני מדבר על שזה יהיה באיכות בלוריי
משחק ב-150 ש"ח לPS3 - ואחרי זה אני יכול למכור אותו בסביבות 100 או להחליף - זה סביר
משחק ב-400 ש"ח ולמכור באותו המחיר - זה כבר לא סביר.
וככה זה בעוד הרבה דברים.
כל אחד יש איזה גבול - כאשר לחלק - אין גבול - כמו אוכלי הפיצוחים בסופר.
הבסיס זה החינוך - אבל בהמשך - הכל שאלה של מה הסיכוי שיתפסו אותך - ומה העונש שתקבל על זה
בשביל זה אנחנו מרשים לעצמנו.
הרי ברגע שהמצב יהיה כמו בארה"ב שעוצרים אנשים 70% מהאנשים באתר - לא יעסקו בפיראטיות יותר.
אם המחירים היו סבירים - מבטיח לך שאנחנו היו קונים - תסתכל מה הבחור מ VALVE אומר - הם הורידו את המחיר לחצי לסופ"ש - ומכרו פי 30 (!) מהכמות הרגילה ושברו שיאים.
אם ORANGE (כן - זו סוג של הצעה עסקית אני משער) היו מוכרים לך סרט ב10-20 ש"ח לסרט - הורדה ואז הוא אצלך - לא היית משלם? או לא היו הרבה יותר כאלה שהיו משלמים להם? ואני מדבר על שזה יהיה באיכות בלוריי
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
lawpower,
מסכים בהחלט
אישית אצלי ההורדות של המוזיקה רק גרמו לי לקנות יותר
אני יכול להתרשם ולנסות
בהרבה דברים, נראה לי, אני קונה
ואצלי הדיסקים יוצאים פעם אחת מהקופסא
מומרים לFLAC במחשב וחוזרים לקופסא
לגבי סרטים,
יש לי נסיבות מקלות
אני מוריד רק מה שרכשתי ב DVD
וברצינות,
אני אשמח לרכוש סרטים אונליין באיכות גבוהה ומחיר הגיוני
בלי קופסאות ובלי חוברות
סרט נטו באיכות גבוהה
מסכים בהחלט
אישית אצלי ההורדות של המוזיקה רק גרמו לי לקנות יותר
אני יכול להתרשם ולנסות
בהרבה דברים, נראה לי, אני קונה
ואצלי הדיסקים יוצאים פעם אחת מהקופסא
מומרים לFLAC במחשב וחוזרים לקופסא
לגבי סרטים,
יש לי נסיבות מקלות
אני מוריד רק מה שרכשתי ב DVD
וברצינות,
אני אשמח לרכוש סרטים אונליין באיכות גבוהה ומחיר הגיוני
בלי קופסאות ובלי חוברות
סרט נטו באיכות גבוהה
העם דורש..... כל מיני דברים
- nadavck
- חבר מביא חבר

אתם טועים בגדול.... רוב ההורדות מתבצעות על ידי צעירים, חיילים, סטודנטים ולא על ידי גברים עם ילדים ומשפחות.
לא חשוב מה היה המחיר, אנשים יורידו באופן לא חוקי ובחינם.
מחירי הדיסקים ירדו פלאים, היום אפשר למצוא דיסק ב 50 שח... זה יקר???
הכל מתחיל ונגמר במוסר, האם יתפסו אותי? וכמה זה יעלה לי אם יתפסו אותי.
שהיה לי PS2 הורדתי ים משחקים... היום שיש לי PS3 אני קונה אותם... כמה פשוט.
לא חשוב מה היה המחיר, אנשים יורידו באופן לא חוקי ובחינם.
מחירי הדיסקים ירדו פלאים, היום אפשר למצוא דיסק ב 50 שח... זה יקר???
הכל מתחיל ונגמר במוסר, האם יתפסו אותי? וכמה זה יעלה לי אם יתפסו אותי.
שהיה לי PS2 הורדתי ים משחקים... היום שיש לי PS3 אני קונה אותם... כמה פשוט.
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
- nadavck
- חבר מביא חבר

בהמשך לשיחתנו:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3674533,00.html
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3674533,00.html
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
דמוגרפיה של המורידים ? אין כזו. אתה מדבר על חיילים וילדים בלבד ? אני יכול להגיד לך שיש לי חברים שמורידים חופשי, ואני לא בן 20. המדיניות הזו של ממילא זה לא עולה כלום לאף אחד. אני לא מדבר על המורידים בתשלום, או אלו שמורידים ואז קונים. אני מדבר על אלו שמעמיסים ומפיצים הלאה. לא - אני לא מסכים עם הקביעה שמשחק יעלה 150 ש"ח אז לא יורידו, אני חושב שהמחיר של 400 ש"ח הוא גבוה מאוד, ואם אני קונה ב200 ש"ח מחו"ל אז יכולים למכור לי ב200 ש"ח בארץ כולל רווח. אני יודע באיזה מתח רווחים חלק מהחברות עובדות בישראל - זה גובל בחזירות, גם על זה אפשר להריץ שרשור.
Vocare Ad Regnum
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

נדב - יש לי דוד - אודיופיל - שאין לו מושג בגרוש - אבל יש לו HDD מלא סרטים - הבנים שלו מורידים לו, וככה זה עובר
אל תשכח - שמי שרואה DIVX הכל עובר מהר יותר.
TAND - ברור שאם דברים יעלו יותר זול לא אומר שלגמריי לא יהיו הורדות - אבל יהיו פחות.
אל תשכח - שמי שרואה DIVX הכל עובר מהר יותר.
TAND - ברור שאם דברים יעלו יותר זול לא אומר שלגמריי לא יהיו הורדות - אבל יהיו פחות.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
אני לא חושב שהורדת המחירים תגרום להפסקה או ירידה בהורדות. כי אם היום אנחנו אומרים ש-400 ש"ח זה יקר למשחק מי אמר שכאשר המחיר יתייצב על 100 ש"ח לא נגיד שזה גם עדיין יקר, כי עדיין להוריד יוצא יותר זול. הרי בפועל אין ממש הבדל בין סרט שירד מהרשת לעומת הסרט שנרכש או נשכר.
nadavck - אתה מדבר על ילדים שמורידים? מחר הם יהיו אותם גברים עם ילדים, אבל כאלה שיודעים שאותה סדרה לילד שלו אפשר להוריד (כי במקביל יש גם אותם צעירים שהתבגרו והם מעלים תכנים מתאימים לרשת).
sam22 אתה יכול להסביר בבקשה למה להוריד את מה שקנית כבר? נראה לי אתה סתם מעמיס על הרשת:-)
nadavck - אתה מדבר על ילדים שמורידים? מחר הם יהיו אותם גברים עם ילדים, אבל כאלה שיודעים שאותה סדרה לילד שלו אפשר להוריד (כי במקביל יש גם אותם צעירים שהתבגרו והם מעלים תכנים מתאימים לרשת).
sam22 אתה יכול להסביר בבקשה למה להוריד את מה שקנית כבר? נראה לי אתה סתם מעמיס על הרשת:-)
- nadavck
- חבר מביא חבר

צודק ב- 100%dima_vy כתב:אני לא חושב שהורדת המחירים תגרום להפסקה או ירידה בהורדות. כי אם היום אנחנו אומרים ש-400 ש"ח זה יקר למשחק מי אמר שכאשר המחיר יתייצב על 100 ש"ח לא נגיד שזה גם עדיין יקר, כי עדיין להוריד יוצא יותר זול. הרי בפועל אין ממש הבדל בין סרט שירד מהרשת לעומת הסרט שנרכש או נשכר.
sam22 אתה יכול להסביר בבקשה למה להוריד את מה שקנית כבר? נראה לי אתה סתם מעמיס על הרשת:-)...
ונראה לי ש- sam22 מנסה להיות יותר צדיק מהאפיפיור
- tiptipon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 360
- שם מלא: גיא ברוך
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
צודק 100% גם אני אותו הדבר כאשר אני רוכש DVD אני מנסה להוריד גם ב HD בשביל ההרפתקהsam22 כתב:כאו דברי האפיפיור:
נו באמת,
אני מחפש הצדקות
אז אל תקלקלו
אמרתי שמה שרכשתי ב DVD , אז אני חופשי להוריד ב HD
מה?
לא הגיוני?
...
מי קונה משחקים בארץ
אפשר להזמין הכל מאתרים בחו"ל.
יש תכנים מסויימים שאין דרך לרכוש אותם אז אין ברירה אלא רק להוריד אותם מהאינטרנט.
כל אחד כאן מהמשתמשים הוריד קובץ פיראטי, אם זה שיר/סרט/סדרה ועוד..
ככה שאין באמת מה לעשות, ואין פתרון שיעלים את התופעה הזאת.
המחירים בארץ של משחקים (PS3) פשוט מופרזים בצורה לא הגיונית, ואם לא היתה לי דרך לרכוש בחו"ל, והיתה אלטרנטיבה להוריד משחקים דרך האינטרנט.. הייתי רץ על המציאה מבלי לחשוב פעמיים!
לא נתפס לי שבקניה של חמישה משחקים ניתן לקנות את הקונסולה עצמה, הזוי!
כל משחק עולה 400 ש"ח, על מה ולמה!
יש תכנים מסויימים שאין דרך לרכוש אותם אז אין ברירה אלא רק להוריד אותם מהאינטרנט.
כל אחד כאן מהמשתמשים הוריד קובץ פיראטי, אם זה שיר/סרט/סדרה ועוד..
ככה שאין באמת מה לעשות, ואין פתרון שיעלים את התופעה הזאת.
המחירים בארץ של משחקים (PS3) פשוט מופרזים בצורה לא הגיונית, ואם לא היתה לי דרך לרכוש בחו"ל, והיתה אלטרנטיבה להוריד משחקים דרך האינטרנט.. הייתי רץ על המציאה מבלי לחשוב פעמיים!
לא נתפס לי שבקניה של חמישה משחקים ניתן לקנות את הקונסולה עצמה, הזוי!
כל משחק עולה 400 ש"ח, על מה ולמה!