מידע חדש על FIRMWARE2.7 ל PS3
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73359
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
מידע חדש מתחיל לדלוף ברשת לגבי העידכון הבא ל PS3, הנה מה שידוע עד עכשיו:
[left]
Friends List:
* Voice Messaging is now available as an alternative to text after selecting a user on the friends list. Voice message recordings are capped at 30 seconds.
* Home Integration: Saved Playstation Home avatar photos can be selected as photo ID for Gamer Card/Friends List.
* Trophy number and Gamer Level are listed under Friend names for quick reference.
Gamer Card & Trophies:
* Gamer Card layout has been changed to more closely resemble the Playstation Store aesthetic.
* Past Trophy information can be viewed in detail by selecting “Recent Trophy History” option.
* Newly aquired trophies auto-sync in the background
* Server infrastructure for Trophies has been optimized. Resulting in faster retrieval time for Gamer Card and Trophy information.
In-Game XMB:
* Loading time for In-Game XMB has been drastically reduced, resulting in a more seemless in-game experience.
* “Theme settings” options while in-game is now available, allowing custom themes to be applied to the In-Game XMB.
* Internet Browser can now be accessed while in-game.
* Voice messaging and voice chat options can be used while in-game.
* Options that cannot be used in the XMB during game sessions are grayed out (but still selectable) to eliminate user accessibility confusion.[/left]
[left]
Friends List:
* Voice Messaging is now available as an alternative to text after selecting a user on the friends list. Voice message recordings are capped at 30 seconds.
* Home Integration: Saved Playstation Home avatar photos can be selected as photo ID for Gamer Card/Friends List.
* Trophy number and Gamer Level are listed under Friend names for quick reference.
Gamer Card & Trophies:
* Gamer Card layout has been changed to more closely resemble the Playstation Store aesthetic.
* Past Trophy information can be viewed in detail by selecting “Recent Trophy History” option.
* Newly aquired trophies auto-sync in the background
* Server infrastructure for Trophies has been optimized. Resulting in faster retrieval time for Gamer Card and Trophy information.
In-Game XMB:
* Loading time for In-Game XMB has been drastically reduced, resulting in a more seemless in-game experience.
* “Theme settings” options while in-game is now available, allowing custom themes to be applied to the In-Game XMB.
* Internet Browser can now be accessed while in-game.
* Voice messaging and voice chat options can be used while in-game.
* Options that cannot be used in the XMB during game sessions are grayed out (but still selectable) to eliminate user accessibility confusion.[/left]
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
טוב שקניתי (בנוסף גם) סטרימר..
SONY ממש לא בכיוון
SONY ממש לא בכיוון
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
לזה התכוונתי..lawpower כתב:מה עם MKV?...
הם הרי פרסמו PS3 כ-media hub..
סה"כ מכשיר לגיימרים עם יכולת טובה של ניגון בלו-ריי..
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

פבל - אמנם אתה שוחט ב WWE - אבל גם לגלוש תוך כדי - אתה כבר ממש מעליב אותיPavelz כתב:* Internet Browser can now be accessed while in-game.
קניתי!!
תודה על העדכון...
-
Huber
- חבר במועדון HT

אני מאמין גדול ש MKV לעולם לא נראה ב PS3. למה אני מאמין בזה? מהסיבה הפשוטה - MKV הוא גן העדן הפירטי לחובבי HD ולסוני אין שום אינטרס שבעולם לקדם תמיכה בפורמט שפוגע לה בהכנסות ממכירת BR. כל מי שבוכה שאין תמיכה ב MKV (כמוני גם, אני לא מוציא את עצמי מהכל) עושה זאת מכיוון שהוא רואה סרטים שירדו מהרשת ושאף אחד לא יראה עליהם שקל 
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
אמרו אותו דבר על MP3 לדיסקמנים של סוני.Huber כתב:אני מאמין גדול ש MKV לעולם לא נראה ב PS3. למה אני מאמין בזה? מהסיבה הפשוטה - MKV הוא גן העדן הפירטי לחובבי HD ולסוני אין שום אינטרס שבעולם לקדם תמיכה בפורמט שפוגע לה בהכנסות ממכירת BR. כל מי שבוכה שאין תמיכה ב MKV (כמוני גם, אני לא מוציא את עצמי מהכל) עושה זאת מכיוון שהוא רואה סרטים שירדו מהרשת ושאף אחד לא יראה עליהם שקל...
עניין של זמן לדעתי עד שהם ישברו
Need more cowbell
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
מסכים עם כל מילה.Huber כתב:אני מאמין גדול ש MKV לעולם לא נראה ב PS3. למה אני מאמין בזה? מהסיבה הפשוטה - MKV הוא גן העדן הפירטי לחובבי HD ולסוני אין שום אינטרס שבעולם לקדם תמיכה בפורמט שפוגע לה בהכנסות ממכירת BR. כל מי שבוכה שאין תמיכה ב MKV (כמוני גם, אני לא מוציא את עצמי מהכל) עושה זאת מכיוון שהוא רואה סרטים שירדו מהרשת ושאף אחד לא יראה עליהם שקל...
ועוד אקצין: זה ילדותי ולא רציתי לצפות לתמיכה ב- MKV.
המטרה של סוני היא להגביר את מכירות הנגנים וקידום הבלו-ריי לא לקבור את הנושא.
בינתיים, אני צופה כבד בקבצי MKV על ידי המרתם באמצעות התוכנה המבורכת MKV2VOB וגם אני משדרג לאט בבטחה את ספריית הבלו ריי שלי... מומלץ.
-
Huber
- חבר במועדון HT

Pavelz - זמן זה הכל, לא? אם זה יצא עוד שנתיים, למי זה כבר יעזור? הקונסולה כבר שנתיים בשוק ואין שום צפי לתמיכה הזו, אז אני עדיין סקפטי לגבי תמיכה בזה בקרוב.
-
Huber
- חבר במועדון HT

אני מת ילראות איך סוני יתחמקו משידרוג ל DIVX7. הם עד היום עידכנו די באדיקות את הקונסולה בכל גירסת DIVX שיצאה חוץ מ 7 - נחשו למה? נכון ילדים וילדות, DIVX7 יאפשר תמיכה ב MKV! 
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
בוא נגיד, כאשר מיקרוסופט ישחררו SKU של XBOX360 עם כונן Blu RayHuber כתב:Pavelz - זמן זה הכל, לא? אם זה יצא עוד שנתיים, למי זה כבר יעזור? הקונסולה כבר שנתיים בשוק ואין שום צפי לתמיכה הזו, אז אני עדיין סקפטי לגבי תמיכה בזה בקרוב....
Need more cowbell
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
ומה אם ישימו איזושהיא שורת קוד שתמנע את זה ? אני לא בעד שיעשו את זה, זה אשכרה מקרה שההתחייבות לקידמה מצד סוני הולכת לדפוק אותה...Huber כתב:אני מת ילראות איך סוני יתחמקו משידרוג ל DIVX7. הם עד היום עידכנו די באדיקות את הקונסולה בכל גירסת DIVX שיצאה חוץ מ 7 - נחשו למה? נכון ילדים וילדות, DIVX7 יאפשר תמיכה ב MKV!...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

בסוף תהיה תמיכה - אם דרך סוני - ואם באיזו דרך עוקפת.
מתי זה יקרה, לך תדע
בעלות של 200$ - אני כבר מזמן רכשתי מזרימדיה - ועוד מעט יהיה עוד אחד - אין ספק שזה העתיד. במיוחד לפי מה שנראה לעין.
מתי זה יקרה, לך תדע
בעלות של 200$ - אני כבר מזמן רכשתי מזרימדיה - ועוד מעט יהיה עוד אחד - אין ספק שזה העתיד. במיוחד לפי מה שנראה לעין.
-
Huber
- חבר במועדון HT

אה, כשהגיהנום יקפא. הבנתי.Pavelz כתב:בוא נגיד, כאשר מיקרוסופט ישחררו SKU של XBOX360 עם כונן Blu RayHuber כתב:Pavelz - זמן זה הכל, לא? אם זה יצא עוד שנתיים, למי זה כבר יעזור? הקונסולה כבר שנתיים בשוק ואין שום צפי לתמיכה הזו, אז אני עדיין סקפטי לגבי תמיכה בזה בקרוב.......
-
Huber
- חבר במועדון HT

לא נראה לי שהם יכולים לחבל ב DIVX, אבל הרבה יותר פשוט לא לתת לו תמיכה מראש וזהו, לא?TANDBERG כתב:ומה אם ישימו איזושהיא שורת קוד שתמנע את זה ? אני לא בעד שיעשו את זה, זה אשכרה מקרה שההתחייבות לקידמה מצד סוני הולכת לדפוק אותה...Huber כתב:אני מת ילראות איך סוני יתחמקו משידרוג ל DIVX7. הם עד היום עידכנו די באדיקות את הקונסולה בכל גירסת DIVX שיצאה חוץ מ 7 - נחשו למה? נכון ילדים וילדות, DIVX7 יאפשר תמיכה ב MKV!......
-
Huber
- חבר במועדון HT

אתה כבר יודע שיש תוכנות כיום שעושות סטרימינג ל PS3 גם ל MKV ONLLINE, לא? יש פה בפורום 2-3 דיונים על זה בדף הראשון, אי די בטוח שהשתתפת בהםlawpower כתב:בסוף תהיה תמיכה - אם דרך סוני - ואם באיזו דרך עוקפת.
מתי זה יקרה, לך תדע
בעלות של 200$ - אני כבר מזמן רכשתי מזרימדיה - ועוד מעט יהיה עוד אחד - אין ספק שזה העתיד. במיוחד לפי מה שנראה לעין....
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

אני מדבר על תמיכה - לא על TRANSCODING כזה או אחר...
כבר דנו בנושא - להדליק PS3 + מחשב על מצב טחינה - כדי לראות סרט - זה קצת מוגזם
מה שאותי עכשיו מעניין ונקווה שיצא לפועל - זה אם מזרימדיה יכול להתממשק עם MYTHTV - זה יהיה השוס הגדול
כבר דנו בנושא - להדליק PS3 + מחשב על מצב טחינה - כדי לראות סרט - זה קצת מוגזם
מה שאותי עכשיו מעניין ונקווה שיצא לפועל - זה אם מזרימדיה יכול להתממשק עם MYTHTV - זה יהיה השוס הגדול
-
Huber
- חבר במועדון HT

נכון, כבר דיברנו על זה והת'רד הזה הוא לא המקום לדבר על זה שוב, אז נחזור לנושא. אני מקווה שהעידכון אכן יכיל את כל השיפורים שציינו וזה לא רק FUD, יש שם כמה דברים מעניינים. אני אישית אשמח לאפשרות לגלוש תוך כדי משחק, זה יכול להיות שימושי למצוא ניח טיפים למשחק או עזרה במקרה ונתקעת.