סינכרון iphone דור 2 מול 2 מחשבים
-
nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
אני עומד לפני רכישה של איפון דור 2 (כנראה ביד שנייה בארץ).
אני מעוניין לסנכרן אותו במשרד מול האווטלוק ובבית מול ספריית המוסיקה והמדיה.
האם זה אפשרי? או שאפשר לסנכרן את המכשיר רק מול מחשב אחד כמו האיי-פוד?
וגם שאלה נוספת:
כמה דורות יש לאיי פון? למי מה שאני מבין יצאו שתי גרסאות:
הראשונה שהיא בעצם דור 2.75
והשנייה שהיא דור 3
לא כך?
אז איך מגדירים את הראשונה? דור 1? 2?
אני מעוניין לסנכרן אותו במשרד מול האווטלוק ובבית מול ספריית המוסיקה והמדיה.
האם זה אפשרי? או שאפשר לסנכרן את המכשיר רק מול מחשב אחד כמו האיי-פוד?
וגם שאלה נוספת:
כמה דורות יש לאיי פון? למי מה שאני מבין יצאו שתי גרסאות:
הראשונה שהיא בעצם דור 2.75
והשנייה שהיא דור 3
לא כך?
אז איך מגדירים את הראשונה? דור 1? 2?
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אין שום בעיה.
עבור כל מחשב, תצטרך להגדיר מה מסונכרן מולו, בחיבור ראשון.
לדעתי - תתחיל ממחשב המשרד (כך, אם בטעות תמחק תוכן, זה לא ייקח יותר מדי זמן לסנכרן מחדש
)
לגבי דורות -
דור ראשון של האייפון, נבנה כך שהוא תומך ברשת סלולרית דור 2.5 (או 2.75, אני לא בטוח
). לכן, יש הקוראים לו 2G (כאשר ה G מייצג Generation של הרשת הסלולרית).
דור שני של האייפון עובד ברשת סלולרית דור שלישי, ולכן קרוי 3G (כי מקובל לקרוא לסלולרי דור שלישי - 3G).
עבור כל מחשב, תצטרך להגדיר מה מסונכרן מולו, בחיבור ראשון.
לדעתי - תתחיל ממחשב המשרד (כך, אם בטעות תמחק תוכן, זה לא ייקח יותר מדי זמן לסנכרן מחדש
לגבי דורות -
דור ראשון של האייפון, נבנה כך שהוא תומך ברשת סלולרית דור 2.5 (או 2.75, אני לא בטוח
דור שני של האייפון עובד ברשת סלולרית דור שלישי, ולכן קרוי 3G (כי מקובל לקרוא לסלולרי דור שלישי - 3G).
-
nadavck
- חבר מביא חבר

אני ממשיך עם עוד שאלה בנושא הסינכרון:
כאשר אני קונה מכשיר יד שנייה, הוא מגיע עם העברית ועם תוכנות נוספות שמותקנות עליו והבנתי שלא כולם מנקים אותו מרשימות אנשי קשר פרטי יומן וכו'...
שאני אעשה את הסינכרון הראשון עם המחשב שלי, האם הוא מוחק את המידע שקיים עליו?
המידע שאני מתכוון אליו הוא:
1. פרטי יומן, אנשי קשר, פתקים וכו' של המשתמש הקודם.
2. פרטי התקנה כמו עברית, תוכנות נוספות ותכונות המכשיר.
תודה
כאשר אני קונה מכשיר יד שנייה, הוא מגיע עם העברית ועם תוכנות נוספות שמותקנות עליו והבנתי שלא כולם מנקים אותו מרשימות אנשי קשר פרטי יומן וכו'...
שאני אעשה את הסינכרון הראשון עם המחשב שלי, האם הוא מוחק את המידע שקיים עליו?
המידע שאני מתכוון אליו הוא:
1. פרטי יומן, אנשי קשר, פתקים וכו' של המשתמש הקודם.
2. פרטי התקנה כמו עברית, תוכנות נוספות ותכונות המכשיר.
תודה
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
אם אתה קונה מכשיר יד שנייה - אני הייתי עושה ריסטור לגירסה 2.2, פורץ מחדש ומתקין נקי - עברית ותוכנות לפי רצונך.
התהליך מהיר ופשוט, וכך מובטח לך שאין שום שרידים של המשתמש הקודם (כולל טעויות שנעשו ושאר ירקות).
התהליך מהיר ופשוט, וכך מובטח לך שאין שום שרידים של המשתמש הקודם (כולל טעויות שנעשו ושאר ירקות).
-
nadavck
- חבר מביא חבר

רק שאני אבין: ריסטור גם מחזיר את המכשיר למצב שאי אפשר להפעיל סים ישראלי? או שרק מוחק את העברית והתוכנות המותקנות?uriler כתב:אם אתה קונה מכשיר יד שנייה - אני הייתי עושה ריסטור לגירסה 2.2, פורץ מחדש ומתקין נקי - עברית ותוכנות לפי רצונך.
התהליך מהיר ופשוט, וכך מובטח לך שאין שום שרידים של המשתמש הקודם (כולל טעויות שנעשו ושאר ירקות)....
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
תלוי אם המכשיר הוא סימפרי או לא.
אם הוא נקנה במדינה המוכרת סימפרי (ונקנה בהתאם, עבר אקטיבציה לסים ישראלי) - לא תהיה שום בעיה.
אם הוא לא סימפרי, הוא דורש פריצה באמצעות Yellowsn0w - מעט מורכב יותר (ואת זה לא ביצעתי
*)
אם הוא נקנה במדינה המוכרת סימפרי (ונקנה בהתאם, עבר אקטיבציה לסים ישראלי) - לא תהיה שום בעיה.
אם הוא לא סימפרי, הוא דורש פריצה באמצעות Yellowsn0w - מעט מורכב יותר (ואת זה לא ביצעתי
-
nadavck
- חבר מביא חבר

שאלה:
מציעים לי את המכשיר הזה:
אייפון דור 2 8 גיגה מצב חדש .. עם האביזרים והקופסא
סימפרי לכל הרשתות, ממשק עברית מלא, גרסא 2.2.
רוצים עבורו 1600 ש"ח.
1. נראה לי שהמכיר בסדר... דעה??
2. שאלתי אם המכשיר אכן סימפרי, האם ריסטור למערכת משאיר אותו סימפרי? אמרו לי שכן. אבל אמרו לי גם שאין היום מכשירים דור 2 שהם לא סימפרי, האם זה נכון? איך אני יכול להיות בטוח שהמכשיר הוא אכן סימפרי? האם יש דרך לדעת במעמד הקניה? מעבר לאמון המוכר?
מציעים לי את המכשיר הזה:
רוצים עבורו 1600 ש"ח.
2. שאלתי אם המכשיר אכן סימפרי, האם ריסטור למערכת משאיר אותו סימפרי? אמרו לי שכן. אבל אמרו לי גם שאין היום מכשירים דור 2 שהם לא סימפרי, האם זה נכון? איך אני יכול להיות בטוח שהמכשיר הוא אכן סימפרי? האם יש דרך לדעת במעמד הקניה? מעבר לאמון המוכר?
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
-
nadavck
- חבר מביא חבר

אם מישהו יכול לענות... אשמחnadavck כתב:שאלה:
מציעים לי את המכשיר הזה:
רוצים עבורו 1600 ש"ח.
2. שאלתי אם המכשיר אכן סימפרי, האם ריסטור למערכת משאיר אותו סימפרי? אמרו לי שכן. אבל אמרו לי גם שאין היום מכשירים דור 2 שהם לא סימפרי, האם זה נכון? איך אני יכול להיות בטוח שהמכשיר הוא אכן סימפרי? האם יש דרך לדעת במעמד הקניה? מעבר לאמון המוכר?...
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
המחיר נראה לי הוגן, תלוי כמה המכשיר היה בשימוש (16 ג'יגה חדש עולה היום באיטליה כ 2,500 ש"ח, נניח ש 8 ג'יגה עולה כ 2,000 - הגיוני להוריד בערך רבע מעלות המכשיר על השימוש).
לגבי הסימפרי - אני לא מכיר דרך לדעת בודאות אם הוא סימפרי במקור, אבל היום יש כבר פריצה למכשירים שאינם סימפרי, באמצעות תוכנה הנקראת Yellowsn0w.
אגב, אין יותר עברית חינמית לאייפון (ראה שרשור אחר פה בפורומים), ייתכן ושווה לשקול לוותר על הריסטור, או לבקש מהמוכרים את תוכנת ההתקנה של העברית (אני מניח שהם שמרו אותה).
לגבי הסימפרי - אני לא מכיר דרך לדעת בודאות אם הוא סימפרי במקור, אבל היום יש כבר פריצה למכשירים שאינם סימפרי, באמצעות תוכנה הנקראת Yellowsn0w.
אגב, אין יותר עברית חינמית לאייפון (ראה שרשור אחר פה בפורומים), ייתכן ושווה לשקול לוותר על הריסטור, או לבקש מהמוכרים את תוכנת ההתקנה של העברית (אני מניח שהם שמרו אותה).
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
uriler, המחיר למכשיר איטלקי חדש הוא 570 אירו, כ-3040 ש"ח.
קשה מאד לקבל את החזרי המס באיטליה, וגם אם כן, הם לא בגובה של 20%, אלא יותר בכיוון של כ-12%-13%.
להבנתי, עניין הפריצה במכשירי דור שני הוא יותר פשוט מאשר ב-3G ולא צריך YellowSnow ושאר השיטות המוכרות ל-3G.
nadavck,
במעמד הקנייה תגיע עם הסים שלך ותבדוק שהוא עובד, אם יש לך אפשרות להשיג ממישהו סים של חברה מתחרה, תבדוק גם אותו, אם שניהם עובדים אז אין שום בעיה.
תבדוק את המכשיר ותראה שאין עליו סימני מכות ושאין שריטות על המסך, תוודא שכל המסך מגיב למגע (כבר נתקלתי במסכים שחלק מה לא מגיב), תבדוק את כפתור ה-HOME ותשחק איתו קצת לפני הרכישה.
בהצלחה.
קשה מאד לקבל את החזרי המס באיטליה, וגם אם כן, הם לא בגובה של 20%, אלא יותר בכיוון של כ-12%-13%.
להבנתי, עניין הפריצה במכשירי דור שני הוא יותר פשוט מאשר ב-3G ולא צריך YellowSnow ושאר השיטות המוכרות ל-3G.
nadavck,
במעמד הקנייה תגיע עם הסים שלך ותבדוק שהוא עובד, אם יש לך אפשרות להשיג ממישהו סים של חברה מתחרה, תבדוק גם אותו, אם שניהם עובדים אז אין שום בעיה.
תבדוק את המכשיר ותראה שאין עליו סימני מכות ושאין שריטות על המסך, תוודא שכל המסך מגיב למגע (כבר נתקלתי במסכים שחלק מה לא מגיב), תבדוק את כפתור ה-HOME ותשחק איתו קצת לפני הרכישה.
בהצלחה.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
לגבי המחיר באיטליה - אולי אתה יותר מעודכן ממני, אבל אח שלי קנה באיטליה לפני מס' חודשים אייפון 16 ג'יגה, סימפרי (כמובן), יצא כ 2,700 ש"ח (אכן - טעות שלי בהודעה למעלה).
זה עדיין לא 3,000...
אבל, ייתכן ושערי המטבע השתנו מאז.
לגבי הדורות - חשוב להיות ברורים על מה מדובר כאן - אייפון דור שני, הוא זה העובד ברשתות סלולריות דור שלישי (מכיל GPS מובנה, לא מתבסס על רשת סלולרית לצורך איכון).
אייפון זה עדיין נמכר כסימפרי / נעול (כאשר הנעול דורש פריצה עם ילוסנו).
אייפון דור ראשון - הפריצה אכן פשוטה, אין צורך בסיבוכים נוספים (רק הפריצה של DevTeam, Quickpwn וכו').
זה עדיין לא 3,000...
לגבי הדורות - חשוב להיות ברורים על מה מדובר כאן - אייפון דור שני, הוא זה העובד ברשתות סלולריות דור שלישי (מכיל GPS מובנה, לא מתבסס על רשת סלולרית לצורך איכון).
אייפון דור ראשון - הפריצה אכן פשוטה, אין צורך בסיבוכים נוספים (רק הפריצה של DevTeam, Quickpwn וכו').
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
אכן היה שינוי משמעותי בשער האירו, אני קניתי את האייפון שלי לפני כשלושה שבועות בכ-2900 ש"ח. אחיך תפס שער אירו נמוךuriler כתב:לגבי המחיר באיטליה - אולי אתה יותר מעודכן ממני, אבל אח שלי קנה באיטליה לפני מס' חודשים אייפון 16 ג'יגה, סימפרי (כמובן), יצא כ 2,700 ש"ח (אכן - טעות שלי בהודעה למעלה).
זה עדיין לא 3,000...
אייפון דור ראשון - הפריצה אכן פשוטה, אין צורך בסיבוכים נוספים (רק הפריצה של DevTeam, Quickpwn וכו')....
אני הבנתי ש-nadavck רוכש אייפון דור ראשון (ראשון של אייפון, 2G ברשתות), כך לפחות משתמע מהמחיר ולכן זו הייתה תגובתי.
nadavck, האם לזה התכוונת?
-
nadavck
- חבר מביא חבר

תודה רבה אבי...
רשמתי לפני את כל הסעיפים...
בחור נשמע רציני ואמין, אמר שהוא פנוי לפחות לשעה (יש לו חלון) והוא ישמח לתת לי לשחק עם המכשיר ולהסביר לי כל מה שאני רוצה לשאול.
אדאג להוציא ולקבל שיחות ו- SMS יחד איתו כדי לוודא שהכל נראה ונשמע טוב.
אעדכן
רשמתי לפני את כל הסעיפים...
בחור נשמע רציני ואמין, אמר שהוא פנוי לפחות לשעה (יש לו חלון) והוא ישמח לתת לי לשחק עם המכשיר ולהסביר לי כל מה שאני רוצה לשאול.
אדאג להוציא ולקבל שיחות ו- SMS יחד איתו כדי לוודא שהכל נראה ונשמע טוב.
אעדכן
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
נדב - ודא באיזה דור מדובר...
כי אנחנו לא מאופסים
The Aman - גם אם מדובר ב 3G (דור שני של המכשיר), מדובר על 8 ג'יגה, שאינו חדש... אז 1,600 זה לא כ"כ נמוך (שוב, תלוי ברמת השימוש, האם היה נרתיק וכו', מצב סוללה וכן הלאה).
כי אנחנו לא מאופסים
The Aman - גם אם מדובר ב 3G (דור שני של המכשיר), מדובר על 8 ג'יגה, שאינו חדש... אז 1,600 זה לא כ"כ נמוך (שוב, תלוי ברמת השימוש, האם היה נרתיק וכו', מצב סוללה וכן הלאה).