תגידו יש הבדל רציני בין 48KHZ לבין 96KHZZ בחיבור SPDIF
יש לי את ה XFI בינתיים אני מחובר אנלוגית למערת שלי רסיבר:RX-350 ורמקולים וורפדל..
ובינתיים שומעים פיצוץ!!! חבל על הזמן מה שה XFI הזה מסוגל...
קיצור רק רציתי לדעת אם ממש שווה לי לחבר בדיגיטלית אותו... אגב יש לי את ה XFI PLATINUM יש לו את כל היציאות(חיבורים) שרק רוצים
ובינתיים שומעים פיצוץ!!! חבל על הזמן מה שה XFI הזה מסוגל...
קיצור רק רציתי לדעת אם ממש שווה לי לחבר בדיגיטלית אותו... אגב יש לי את ה XFI PLATINUM יש לו את כל היציאות(חיבורים) שרק רוצים
מה אין מצב שמוזיקה עוברת ב 96?...Eltax כתב:נתחיל בזה שלא תשמע 96 KHZ אפשר לשמוע את זה רק בDTS וגם לא כולם תומכים..
לפי דעתי תשמע יותר יפה בדיגיטל , תנסה ותראה אין מה להפסיד..
חוץ מזה שתוכל לשמוע תכנים של DTS או DD דרך המחשב ללא צורך לצרוב.....
למה יש לי אפשרות לנעול פה תכרטיס שיוציא על 96 ליציאות הדיגיטליות
והרסיבר תומך ב96..
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
ותקנו אותי אם אני טועה ..אם מחברים את הכרטיס קול ביציאה דיגיטלית ..אז למה בעצם צריך אותו.. מספיק להתחבר דרך היציאה הדיגיטלית על הלוח ..כשמתחברים דיגיטלית עוקפים את הDAC ובעצם הרסיבר אחראי על הפענוח ..ולא הכרטיס קול ..והרי הכרטיס קול נקנה למטרה הזאת ..והרסיבר בסך הכל יעבוד כמו מגבר ..אני לא יודע מה ישמע טוב יותר אבל אני היתי מהמר על הכרטיס קול הזה במחשב, איכותי יותר מהמעבד של הרסיבר הספציפי הזה
ואם הוא לא נשמע טוב יותר ..אז עדיף היה כבר להחזיר אותו לחנות אלא אם משתמשים בל הפיצ'רים האחרים שלו בדרך כל שהיא
זה סתם בזבוז כסף
וכמובן הכרטיס קול בטח עושה את העבודה טוב יותר במשחקי מחשב למשל ..
אבל אני לא באמת יודע על מה להסתכל לצורך ההשוואה במי עושה מה טוב יותר אז אולי מישהו יוכל לענות על זה?
ואם הוא לא נשמע טוב יותר ..אז עדיף היה כבר להחזיר אותו לחנות אלא אם משתמשים בל הפיצ'רים האחרים שלו בדרך כל שהיא
זה סתם בזבוז כסף
אבל אני לא באמת יודע על מה להסתכל לצורך ההשוואה במי עושה מה טוב יותר אז אולי מישהו יוכל לענות על זה?
אין פה שום בלבול, זה לא עניין של ריבוי ערוצים אלא של פורמט ההקלטה: DVD-A למשל - 24bit/96KHz.MartinHSabag כתב:אתם מבלבלים....
אם המידע הוא דגום ב-96KHZ אז סבבה. אבל אין CD שנדגם ככה, כי התקן הוא 44.1KHZ.
אם הכרטיס עושה UPSAMPLING ל-96KHZ אז, יש מצב ששומעים יותר טוב ואין שום קשר ל"ריבוי ערוצים".
...
אתה צודק גם אני חשבתי על זה בגלל זה אני בינתיים מחובר אנלוגית אני לא סגור אם אני רוצה דיגיטליMope כתב:ותקנו אותי אם אני טועה ..אם מחברים את הכרטיס קול ביציאה דיגיטלית ..אז למה בעצם צריך אותו.. מספיק להתחבר דרך היציאה הדיגיטלית על הלוח ..כשמתחברים דיגיטלית עוקפים את הDAC ובעצם הרסיבר אחראי על הפענוח ..ולא הכרטיס קול ..והרי הכרטיס קול נקנה למטרה הזאת ..והרסיבר בסך הכל יעבוד כמו מגבר ..אני לא יודע מה ישמע טוב יותר אבל אני היתי מהמר על הכרטיס קול הזה במחשב, איכותי יותר מהמעבד של הרסיבר הספציפי הזה
זה סתם בזבוז כסף
אבל אני לא באמת יודע על מה להסתכל לצורך ההשוואה במי עושה מה טוב יותר אז אולי מישהו יוכל לענות על זה?...
לדעתי עם כרטיס יעודי כזה אתה לא צריך
לעבור לדיגיטלי ..כי זה בזבוז של כרטיס
אבל בשביל באמת לבדוק אולי פשוט תחבר דרך כבל אופטי או קוקסיאלי ותבדוק אם יש הבדלים בין המערכת ..
ותספר לי אם יש הבדלים ומה הרושם שקיבלת
..בעיקרון בתאוריה ..כרטיס כמו שלך שעולה בערך 1500 ש"ח אמור להיות טוב יותר בעיבוד קול בכל הפרמטרים כנגד הרסיבר שלך
שעולה בערך כמו הכרטיס שלך
השאלה היא האם תוכל להבחין בזה בסט אפ שיש לך בחדר ..וכמו שכולם כאן טוענים ..אין תחליף ללשמוע בעצמך
תבדוק מה נשמע לך טוב יותר בקולנוע ביתי במשחקים ובסטריאו .
אבל בשביל באמת לבדוק אולי פשוט תחבר דרך כבל אופטי או קוקסיאלי ותבדוק אם יש הבדלים בין המערכת ..
..בעיקרון בתאוריה ..כרטיס כמו שלך שעולה בערך 1500 ש"ח אמור להיות טוב יותר בעיבוד קול בכל הפרמטרים כנגד הרסיבר שלך
תבדוק מה נשמע לך טוב יותר בקולנוע ביתי במשחקים ובסטריאו .
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אחי הכרטיס הזה מפתיע אותי כל פעם מחדש... כמה שכל אלה שמבינים אומרים שהוא לא אמור לשפר...Mope כתב:לדעתי עם כרטיס יעודי כזה אתה לא צריך
השאלה היא האם תוכל להבחין בזה בסט אפ שיש לך בחדר ..וכמו שכולם כאן טוענים ..אין תחליף ללשמוע בעצמך
תבדוק מה נשמע לך טוב יותר בקולנוע ביתי במשחקים ובסטריאו ....
הMP3 נשמע כמו חלום איתו... ואני ממש מלא MP3 יש לי איזה 20,000 שיריי MP3 על המחשב ... אני ממש מאושר איתו... טרייבלים נקיים באסים ממש יפים שווה כל שקל...
לדעתי הכרטיס הזה עוד לא אמר את המילה האחרונה שלו