התחדשתי במסך Pioneer PDP-428XG חדש - יש תמונות
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46412
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5082 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78927
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
לבוריס,
אני לא התכוונתי לקנות עכשיו את הפלזמה של פיוניר.
אבל ברגע שהבנתי שאם אני רוצה את הטוב ביותר, אז זה פלזמה ואם כבר פלזמה אז KURO של PIONEER.
ומכוון שהפסיקו כבר לייצר ולמכור מסכים בגודל של "42, אז עשיתי הכל אבל הכל, לנסות ולהשיג מסך כזה ולמזלי הצלחתי להשיג אותו ממש בדקה ה - 90.
המסך גם נקנה מתוך ראייה לטווח קצת יותר רחוק, אני לא יודע מה יהיה בעתיד והאם חברות אחרות עדיין ימשיכו להשקיע הרבה בטכנולוגיה כמו פיוניר עם KURO, אבל מה שבטוח שיש לי מוצר מנצח ביד לכמה שנים טובות.
אני מקווה שההסבר שלי מספיק כדי לשכנע ששווה לפעמים להשקיע עוד קצת כדי לקבל הרבה יותר!!!
אבל ברגע שהבנתי שאם אני רוצה את הטוב ביותר, אז זה פלזמה ואם כבר פלזמה אז KURO של PIONEER.
ומכוון שהפסיקו כבר לייצר ולמכור מסכים בגודל של "42, אז עשיתי הכל אבל הכל, לנסות ולהשיג מסך כזה ולמזלי הצלחתי להשיג אותו ממש בדקה ה - 90.
המסך גם נקנה מתוך ראייה לטווח קצת יותר רחוק, אני לא יודע מה יהיה בעתיד והאם חברות אחרות עדיין ימשיכו להשקיע הרבה בטכנולוגיה כמו פיוניר עם KURO, אבל מה שבטוח שיש לי מוצר מנצח ביד לכמה שנים טובות.
אני מקווה שההסבר שלי מספיק כדי לשכנע ששווה לפעמים להשקיע עוד קצת כדי לקבל הרבה יותר!!!
אין ספק שמסך Pioneer שקנית הוא יותר טוב מ-PV8 שלי ,אין וויכוח אפילו על זה.zsela כתב:לבוריס,
אני מקווה שההסבר שלי מספיק כדי לשכנע ששווה לפעמים להשקיע עוד קצת כדי לקבל הרבה יותר!!!...
לגבי טווח קניית המסך שנים קדימה, דבר שנוי במחלוקת.
זה לא מסך ה-CRT שחיברנו סיגנל האנלוגי, SD ומסך החזיק מעמד בבתים יותר מעשר שנים.
היום טכנולוגיות ווידאו מתקדמות באופן מהיר ,גם טכנולוגיות המסכים משתפרות וכנראה נצטרך להחליף ציוד בטווח הנראה לעין (אם נצא מבוץ הכלכלי כמובן).
אבל שוב פעם בשמחה הייתי רוכש את המסך שאתה רכשת.