xbox360 ב169 פאונד

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
sagyle פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
שם מלא: שגיא לוי
נתן תודות: 82 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #1 

האם מיקרוסופט פשטו את הרגל ?
xbox360+60gb 159 pound
xbox+60GB+extra controller+2 games 169 pound

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001DTD0WM/

ohad522
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 434
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #2 

יכול להיות שהם הבינו שאין להם סיכוי נגד הפליסטיישן 3

moishe_v
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 232
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

ohad522 כתב:יכול להיות שהם הבינו שאין להם סיכוי נגד הפליסטיישן 3
...
עודני מתגלגל מצחוק לאחר שקראתי את מה שכתבת :lol:
נו שויין...
כל אחד והידע שלו

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #4 

moishe_v - אין חברה מחברות הקונסולות שחושבת שהיא תרוויח מהקונסולה עצמה, אולי חוץ מנינטנדו, כי החומרה פחות מתקדמת, אבל הם לא מחפשים את זה.
מייקרוסופט מורידים מחירים כי השוק במצב על הפנים, הם עדיין רוצים למכור מוצר שנחשב כמוצר מותרות, הדרך היחידה היא להוריד את הרולס רויס למחיר של סובארו (זה מה שיצא לי במטאפורה).
סוני 3... כבעלים של מכשיר אני יכול להגיד לך באופן עגום ביותר כי מצבם הכספי נע בין רע לרע מאוד. הם אכלו הרבה מאוד מרורים מסבב מספר 2 ו 3 מול מייקרוסופט ונינטנדו (בהתאמה). בעוד שהם חגגו עם סוני 1 וסוני 2, סוני 3 תומחרה מאוד גבוה, יעדי המכירות שלהם לא בוצעו, לכן גם הם מורידים מחירים. ממש לא מובילים. אומרים שאולי השנה הם יצליחו להדביק את הפער ואולי אפילו לעבור אבל זו סברה נמוכה.
Vocare Ad Regnum

moishe_v
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 232
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

TANDBERG כתב:moishe_v - אין חברה מחברות הקונסולות שחושבת שהיא תרוויח מהקונסולה עצמה, אולי חוץ מנינטנדו, כי החומרה פחות מתקדמת, אבל הם לא מחפשים את זה.
מייקרוסופט מורידים מחירים כי השוק במצב על הפנים, הם עדיין רוצים למכור מוצר שנחשב כמוצר מותרות, הדרך היחידה היא להוריד את הרולס רויס למחיר של סובארו (זה מה שיצא לי במטאפורה).
סוני 3... כבעלים של מכשיר אני יכול להגיד לך באופן עגום ביותר כי מצבם הכספי נע בין רע לרע מאוד. הם אכלו הרבה מאוד מרורים מסבב מספר 2 ו 3 מול מייקרוסופט ונינטנדו (בהתאמה). בעוד שהם חגגו עם סוני 1 וסוני 2, סוני 3 תומחרה מאוד גבוה, יעדי המכירות שלהם לא בוצעו, לכן גם הם מורידים מחירים. ממש לא מובילים. אומרים שאולי השנה הם יצליחו להדביק את הפער ואולי אפילו לעבור אבל זו סברה נמוכה.
...
לא התכוונתי לתמחור.
ל PS3 יש עוד הרבה תרד לאכול כדי להגיע לרמות שבהם גיימרי-קונסולות הגיעו עם ה 360

gulmer
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 433
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #6 

אם תעשה תיארוך לאחור תגלה שכשמיקרוסופט תמחרו את הדגם הזה באירופה (כולל אנגליה) הם החליטו ליישר קו כך שהדגמים יעלו אותו דבר. אל תשכח שעד לא מזמן פאונד היה שווה שני דולר, ככה ש170 פאונד היו קצת יותר ממה שהקונסולה עולה בארה"ב.
מאז, הפאונד באנגליה נפל בצורה דראסטית, עד לרמות שבהן הקונסולה כבר יותר זולה מבארה"ב. אבל מיקרוסופט לא שינתה מחירים בגלל שהמדיניות היא לא להתחיל לעשות תיקונים כל פעם ששער המטבע זז טיפה. למזלה היא חברה אמריקאית ולכן היחלשות הדולר בשנה-שנתיים האחרונות גם עזרה לה המון (בניגוד לסוני ונינטנדו, שסבלו מהתחזקות יחסית של היין).

אני מאמין שבפעם הבא שיעשו תיקון מחירים/ישור קו/החלפת דגם, המחיר יתאזן שוב. בינתיים, מי שטס לאנגליה ימצא שם כנראה את המקום הכי זול לקנות את הקונסולה (ומוצרים דומים בכלל)

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4216
נתן תודות: 1659 פעמים
קיבל תודות: 558 פעמים

שליחה #7 

רגע באנגליה הps3 עולה 1100 שקל?

ohad522
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 434