איזו חברה טובה יותר לחיבור ל- LCD ?
- בולט
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 144
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
shkop
אתה שואל פה את שאלת מיליון הדולר ..
הדעה בהחלט חצויה. בתחום השידור הדיגיטלי ב sd יש הנותנים לחברת יס את הניצחון. היא משדרת במסך רחב 9:16 בניגוד למתחרה שלה בשוק. כמובן שיש את אלה שלא רואים שינוי. ויש הרואים בהוט כמספקת איכות שידור טובה יותר מיס.
בעניין ה hd, יש הטוענים כי שידורי ה sd באמצעות ממיר hd נחותים באיכותם אצל יס למול הוט.
אני אישית (יש לי יס כמובן) לא מוצא הבדל. למען גילוי נאות חשובה הכנות - יש המלינים על איכות שידור נמוכה בסיטואציה הנ"ל.
אספקט נוסף המשפיע על איכות השידור ביס הינו מזג האוויר. יש נטייה, בשל השימוש בצלחת לוויין חשופה, להלין על תקלות צפייה מזדמנות (מיקרובלוקים, שקופית 30 וכ'ו..) אך מדובר בתקלות מזעריות ברובן הנפתרות מיידית ע"י המחלקה הטכנית של החברה.
בהוט לעומת זאת ניתן להרגיש במערכת ניווט דיגיטלית איטית ומסורבלת בשל השימוש בטכנולוגיית share בה כל הפעילות הטכנית (אינטרנט,טלויזיה,טלפון) מבוצעת על כבלים משותפים לאשכולות אוכלוסיה.
שוב, מדובר במקרים לא גורפים. יש שיסכימו איתי ויש שלא.
אם לשפוט לפי מקרי עבר, מניסיוני כעובד חברת יס ובכלל מהניסיון שרכשתי בעולם הטלויזיה הרב ערוצית - במאבק האיכות ישנו יתרון יחסי ל yes ..
דעתי הינה אובייקטיבית במלואה. אין משום דבריי שיינחו אותך בבחירתך.
בהצלחה בבחירה
בולט
אתה שואל פה את שאלת מיליון הדולר ..
הדעה בהחלט חצויה. בתחום השידור הדיגיטלי ב sd יש הנותנים לחברת יס את הניצחון. היא משדרת במסך רחב 9:16 בניגוד למתחרה שלה בשוק. כמובן שיש את אלה שלא רואים שינוי. ויש הרואים בהוט כמספקת איכות שידור טובה יותר מיס.
בעניין ה hd, יש הטוענים כי שידורי ה sd באמצעות ממיר hd נחותים באיכותם אצל יס למול הוט.
אני אישית (יש לי יס כמובן) לא מוצא הבדל. למען גילוי נאות חשובה הכנות - יש המלינים על איכות שידור נמוכה בסיטואציה הנ"ל.
אספקט נוסף המשפיע על איכות השידור ביס הינו מזג האוויר. יש נטייה, בשל השימוש בצלחת לוויין חשופה, להלין על תקלות צפייה מזדמנות (מיקרובלוקים, שקופית 30 וכ'ו..) אך מדובר בתקלות מזעריות ברובן הנפתרות מיידית ע"י המחלקה הטכנית של החברה.
בהוט לעומת זאת ניתן להרגיש במערכת ניווט דיגיטלית איטית ומסורבלת בשל השימוש בטכנולוגיית share בה כל הפעילות הטכנית (אינטרנט,טלויזיה,טלפון) מבוצעת על כבלים משותפים לאשכולות אוכלוסיה.
שוב, מדובר במקרים לא גורפים. יש שיסכימו איתי ויש שלא.
אם לשפוט לפי מקרי עבר, מניסיוני כעובד חברת יס ובכלל מהניסיון שרכשתי בעולם הטלויזיה הרב ערוצית - במאבק האיכות ישנו יתרון יחסי ל yes ..
דעתי הינה אובייקטיבית במלואה. אין משום דבריי שיינחו אותך בבחירתך.
בהצלחה בבחירה
בולט
עובד חברת YES
תודה רבה על התשובה.
החשש שלי היה להבדל מהותי. אם האיכות מתקבלת על הדעת זה בהחלט הופך יותר לכיוון של מחיר.
ב-YES טענו בתוקף שהאיכות גבוהה משמעותית ולכן כל החנויות מחוברות ל-YES שמקלה עליהם למכור LCD. (לא שהאיכות בחנויות הרשימה אותי במיוחד).
יש לי עדיפות קלה ל- YES אבל לא בכל מחיר.
החשש שלי היה להבדל מהותי. אם האיכות מתקבלת על הדעת זה בהחלט הופך יותר לכיוון של מחיר.
ב-YES טענו בתוקף שהאיכות גבוהה משמעותית ולכן כל החנויות מחוברות ל-YES שמקלה עליהם למכור LCD. (לא שהאיכות בחנויות הרשימה אותי במיוחד).
יש לי עדיפות קלה ל- YES אבל לא בכל מחיר.
לא יודע, היום הרבה חנויות (במיוחד רשתות) מחוברות לשידורי HD של אחת החברות. מעבר לכך, חנויות לא משקיעות לא בחיבור נאות (מחברות הכל בקומפוזיט) ולא בכיול הטלויזיה, כך שמה שאתה רואה בחנות ממש ממש לא שווה למה שתוכל לקבל בבית.shkop כתב:תודה רבה על התשובה.
יש לי עדיפות קלה ל- YES אבל לא בכל מחיר....
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
שלום לכולם .
ממה שאני ראיתי ליס יש תמונה אייכותית יותר גם בשידורי SD וגם בשידורי HD .
לכן המלצתי היא לבעלי מסכי LCD חיבור ליס ישפר את אייכות התמונה במסכי ה LCD .
לכן המלצתי היא לבעלי מסכי LCD חיבור ליס ישפר את אייכות התמונה במסכי ה LCD .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
הניסוח שלך נשמע כמו פרסומת לטמפו משנות ה-60...9000es כתב:שלום לכולם .
לכן המלצתי היא לבעלי מסכי LCD חיבור ליס ישפר את אייכות התמונה במסכי ה LCD ....