חברת תמליל 2100 - מילה לטובה - וגם התחדשתי

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
Itay_Pollak פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #1 

כמו רובנו - הבנתי שאין ברירה - וצריך סוויטצ' בסלון. החלטתי בעיקר בגלל הPS3 - שאם כבר אז כבר- ונקנה סוויטצ' ג'יגה.
אחרי חיפוש למשהו לא יקר במיוחד. הגעתי ל D-LINK DS1008 שעולה 267 ש"ח - ואז שמתי לב כי קיים דגם "ירוק" שמחירו עוד 20 ש"ח - קוראים לו באותו השם - רק בתוספת הסיומת /GE

הזמנתי דרך האינטרנט ובקשתי לאסוף מהחנות (המכשיר לא נמצא אצלם בחנות אלא מגיע ממחסן לוגיסטי). למחרת הודיעו לי שהמכשיר הגיע ואני יכול לאסוף אותו.

בשל טעות - שהמקור שלה דיי ברור - הביאו לי את הדגם הפשוט - לאחר בדיקות שאני באמת יודע על מה אני מדבר - אמרו אין בעייה - המכשיר יהיה -פה למחרת. רמזתי שאני לא ממש מעוניין לחזור לשם - בכל זאת זה בר"ג באיזה מקום, ואני מהוד השרון ולא תמיד יש רכב.

מייד בלי וויכוחים ושאר דברים שכבר שמעתי מכל מיני סוחרים ואחרים בארץ - שאל מאיפה אני - אמר שאצטרך לחכות עוד יום כי המשלוח שלהם לאיזור הוד השרון מגיע רק ביום שלישי.

אז אתמול זה הגיע. חיברתי - ואין לי מושג למה לא עשיתי את זה קודם. הPS3 מחובר קווי, הLX70 השמיע כבר תחנות רדיו מחו"ל (בת זוגתי ברזילאית - אז אתם יכולים לנחש מאיזו מדינה בחרנו רדיו) רק המזרימדיה עושה צרות - נצטרך לבדוק את ההגדרות.

תודה לישראל מחברת תמליל 2100!

דודיפלצת
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2183
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #2 

אכן חנות מוצלחת, אני קונה משם מדיות לצריבה בד"כ ודברים שונים (אצלי החנות דוקא כן קרובה לבית).

yairf
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 9363
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 199 פעמים

שליחה #3 

lawpower כתב:בת זוגתי ברזילאית - !
...
תתחדש. תמונות.

sam22