בקשר לראיון בערוץ 10 על התערוכה.
-
MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
אם שמתם לב או לא, עפר אמר שמקרני 1080p עולים כ-10-20K דולר ואילו בעריכה חתכו את החלק שאומר שמדובר במקרני 1080p והשאירו רק את המחיר והמילה מקרנים (או משהו באזור).
האם לדעתכם לחדשות ערוץ 10 יש אינטרסט כלשהו למנוע מהצרכן את המידע הזה ? שבמחיר לא יקר במיוחד הוא יוכל לקנות מקרן ק"ב וככה ללכת לקולנוע רק פעם בשנה ?
האם לדעתכם לחדשות ערוץ 10 יש אינטרסט כלשהו למנוע מהצרכן את המידע הזה ? שבמחיר לא יקר במיוחד הוא יוכל לקנות מקרן ק"ב וככה ללכת לקולנוע רק פעם בשנה ?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78920
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
MarioMan,
אני לא חושב שהם הבינו את המשמעות ופשוט קיצצו את זה. ברור שאין כן כל אינטרס רע כלשהו.
אני לא חושב שהם הבינו את המשמעות ופשוט קיצצו את זה. ברור שאין כן כל אינטרס רע כלשהו.
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
MarioMan,
לא נראה לי שצריך להיכנס לסרטים של קונספרציות,יותר פשוט להניח שהעורך לא מבין בכלל מה המשמעות של 1080P ולכן חשב שזה נתון מיותר והסתפק במקרן
לא נראה לי שצריך להיכנס לסרטים של קונספרציות,יותר פשוט להניח שהעורך לא מבין בכלל מה המשמעות של 1080P ולכן חשב שזה נתון מיותר והסתפק במקרן
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
זה רק מראה פעם נוספת שעדיף לשמור מרחק מחדשות ומסנסציות שהם מייצרים.emordeko כתב:כל המטרה של הכתבה היתה להראות שיש אנשים "מטורפים" שמוציאים עשרות אלפי דולרים על מכשירים אלקטרונים.
כתבה רדודה בלי שום עומק....
בינתיים המקרן שלי עלה הרבה פחות ממה לא מעט אנשים שאני מכיר שפכו בחודשים אחרונים על הפלזמה/LCD.
- oferlaor
- מנהל

חברה, לא מעט יצאתם מפרופורציות?
10 דקות הקדישו לנו בזמן פריים טיים בחדשות ואתם מתבאסים ממשפט אחד?
10 דקות הקדישו לנו בזמן פריים טיים בחדשות ואתם מתבאסים ממשפט אחד?
- oferlaor
- מנהל

aquarius,
הגישה היתה חמודה, לעשות אנלוגיה בין כל המשחקים והמכשירים השונים להתמכרות. לדעתי זו היתה כתבה מצויינת ולא הוציאה אותנו טמבלים (מה שהיה בקלות יכול להעשות על ידי עורך אחר או כתבה במקום אחר)...
הגישה היתה חמודה, לעשות אנלוגיה בין כל המשחקים והמכשירים השונים להתמכרות. לדעתי זו היתה כתבה מצויינת ולא הוציאה אותנו טמבלים (מה שהיה בקלות יכול להעשות על ידי עורך אחר או כתבה במקום אחר)...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
Re: יש לינק לכתבה??
יש לך את זה בעמוד הראשי.talshar כתב:יש לינק לכתבה??...
עופר.
====================