המון זמן לא נכנסתי לרשום איזה פוסט חמוד מחוסר זמן, עד שנפל עלי משהו מאוד נוסטלגי ואנלוגי שחייב אותי באופן מיוחד לפתוח את הפוסט הזה, לצערי אין לי המון פרטים לנדב לגבי הכותרת וכבר תבינו .., (מתוך המתחולל בו את אשר עבר עלי).
אז ככה נתחיל מזה שהשבוע נסעתי ביום גשום וקריר קפצתי לחבר שהכרתי לא מזמן לקנות ממנו אוסף - (סט) מאוד עשיר ונדיר של תקליטים קאלסיים ויצירות אומנות הקלטות ת.חוץ DECCA קולומביה EMI, MASTER ועוד...הקלטות אומני חו"ל . הקשורים "לעולם המוסיקה" , קצת מצחיק ההגדרה "לעולם המוסיקה" הריי איך זה שתקליטים לא קשורים למוסיקה ?
פשוט החלטתי להגדיר כך מכיוון שייש שם המון חומר מוסיקלי של כליי נגינה אקוסטיים בעליי מייתר כמו סיטר, גיטרות בעלי נפח, וחצי נפח, מסוגים שונים, כלי נשיפה מרובים, קלרינט , חצוצרות, כינורות, בביצועים שונים, אפילו קלידים שהישתרבבו להם לכמה אלבומים יפים שמאוד מזכירים את שנות ה70 - 60 - וגם 80 כמו השימוש באחד האלבומים שנצצו והאירו לי פנים הנוצרו רק להאזנה לכלי ה- MOOG למשל כלי שיוצר הייתי אומר באופן יחודי מאוד , אורגנים מסוגים אלקטרו אנלוגיים שונים בעלי שלוש קומות וקומותיים ובחלקם בעלי מפוח אווירי גם, פסנתרים מחברות שונות היו שם פשוט משהו מטורף לחלוטין ועוד ....,
אוסיף גם שכל תקליט שהעברתי לצורכי עיון לפני מסירה ועיינתי גם ברישומים שלו מאחור בכדי לקבל פרטים על התוכן שבו הוקלטו פשוט הפעים אותי יותר ויותר מפעם לפעם ומרגע לרגע התחלתי לחלום שאני כבר מאזין להם בהמון היתרגשות נסערת כאילו שפה נפתח שער חדש לעולם החלומות, וכבר שעות האזנה מטורפות ממתינות לי, פשוט רק לשבת לי באולפן ולהאזין נטו ! - משהו שבזמן האחרון כמעט ולא יוצא לי מחוסר זמן והיתחייביות שונות לחברים שהבטחתי להם גם כמה פרוייקטים להשלים .
אך למעשה מה כל זה קשור לכותרת הנושא מאסטר מיקס ? אני שואל את עצמי ? ? ?, אז הנה לכם התמונה שתמסגר לכם את כל הסיפר הזה ותמקד אותו יותר לכיוון הכותרת פשוט הייתי חייב לציין גם את רקע התמונה שהתצלמה בפוסט שלי.
בין כל שאר הנוסטלגיות מכלים שונים ומשונים שהוקלטו על כמות נכבדת מאוד של פלסטיק ווניל שנפלה לידיי ע"י אודיופיל מושבע שפרש לו מתחום האנלוג רק בגלל שהפסיק להאזין עקב גילו המאוד מאוד מבוגר והחליט שהוא מוסר ומפקיד בידיי את כל אוצרו האהוב מאוד ואותי זה נורא ריגש ואומרים שתמיד הלייצן עצוב , את כל הנוסטלגיות שלו בתמורה לסכום סימלי מאוד אך עם המון רגש שבו הוא גם מסר לידיי את הכלי לניקוי של אותם שנים שהתאים לפטיפונים עם מקום להתקנת המתקן (המצולם מטה) במקום שבו מניחים את מתאם התקליטים עם החור הגדול.
וביקש ממני לתלות את זה למזכרת על הקיר ואכן נענתי לבקשתו ואימצתי את הכלי הזה ללא תמורת תשלום כפי בקשתו באולפני, רק למזכרת ! , ככה זה כשנותנים נותנים מכל הלב .
אשמח מאוד לצרף לכם להמשך השירשור המון המון המון תמונות של התקליטים שהתקבלו לידיי והיצתרפו לאוסף האישי שלי.
מה גם שהחלטתי למקם אותם במקום מאוד מכובד בממלכה שלי וחשבתי לי למה שלא לשתף אתכם גם (מקווה שלקראת סופשבוע בעזרת השם אוכל להעלות את האוסף העצום הזה בתמונות) .
המשך נעים חבריי היקרים.
בברכה
מאסטר מיקס משה.