מה כדאי לקנות בסין?!
רק אם קונים את המוצרים ברחוב בחנויות קטנות.sagyle כתב:בגדים .
אם תהיה בביג'ין אני יכול להכווין אותך .
לגבי מוצרי אלקטרוניקה - לא הייתי ממליץ ....
בשווקים הגדולים יש דווקא מוצרי באיכות יותר גבוהה ובזול, גם כאשר מדובר בחיקויים.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78772
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
קניתי כמה פעמים, עסקאות טובות קשה למצוא אלא אם כן רוכשים מרוכלים וזה כבר מסוכן.
הונג קונג זה סיפור אחר לחלוטין.
הונג קונג זה סיפור אחר לחלוטין.
- tiptip
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3519
- שם מלא: tiptip
- נתן תודות: 298 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
יש לי שכן דייל באל-על טס לשם כל חודש עם חמתו
הם חוזרים עם מזוודות של זיופים, בגדים ונעלים.
כמו שאמרו קודמיי צריך מאוד להיזהר עם מוצרי חשמל
גם בהונג-קונג וניו-יורק צריך לדעת ממי לקנות
באחת מוכרים זיופים ובאחרת REBUILT.
הם חוזרים עם מזוודות של זיופים, בגדים ונעלים.
כמו שאמרו קודמיי צריך מאוד להיזהר עם מוצרי חשמל
גם בהונג-קונג וניו-יורק צריך לדעת ממי לקנות
באחת מוכרים זיופים ובאחרת REBUILT.
אור שפע ואהבה
- sagyle
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
קח בחשבון שהסינים הם יצרני הזיופים מס' 1 בעולם . ראיתי חיקויים בסין שלא האמנתי .
היה שם חיקוי PSP שנראה זהה חיצונית (ואני מתכוון זהה לחלוטין) , ורק כשמדליקים אותו אתה רואה שזה לא PSP (אני מכיר את המכשיר טוב .. יש לי אחד כזה) .
חבר שטייל איתי קנה שם כרטיס מסך שנראה זהה לכרטיס מסך מקורי (ואני מתכוון לוח אלקטרוני שנראה אותו דבר , ולא רק קופסא ) .
כשהגיע לארץ הוא חיבר את הכרטיס והכרטיס קיצר את המחשב . לאחר שלקח את הכרטיס לטכנאי אלקטרוניקה הטכנאי אמר לו שהדבר היחידי הגרפי בו הוא המראה החיצוני שלו - רכיבים שהודבקו ואין להם קשר לכרטיס מסך (כאמור , חוץ ממראה חיצוני) . יש לציין שבחנות היה מורכב כרטיס כזה (או שלא
) שהראה בדיוק את הנתונים שהוא חיפש .
בקיצור - להזהר מאוד - גם אנשים אינטליגנטים נפלו בעוקץ הסיני .
היה שם חיקוי PSP שנראה זהה חיצונית (ואני מתכוון זהה לחלוטין) , ורק כשמדליקים אותו אתה רואה שזה לא PSP (אני מכיר את המכשיר טוב .. יש לי אחד כזה) .
חבר שטייל איתי קנה שם כרטיס מסך שנראה זהה לכרטיס מסך מקורי (ואני מתכוון לוח אלקטרוני שנראה אותו דבר , ולא רק קופסא ) .
כשהגיע לארץ הוא חיבר את הכרטיס והכרטיס קיצר את המחשב . לאחר שלקח את הכרטיס לטכנאי אלקטרוניקה הטכנאי אמר לו שהדבר היחידי הגרפי בו הוא המראה החיצוני שלו - רכיבים שהודבקו ואין להם קשר לכרטיס מסך (כאמור , חוץ ממראה חיצוני) . יש לציין שבחנות היה מורכב כרטיס כזה (או שלא
בקיצור - להזהר מאוד - גם אנשים אינטליגנטים נפלו בעוקץ הסיני .
הייתי הרבה פעמים בסין ובהונג קונג ויש להם שם מוצרים חבל על הזמן, עזוב אותך סטיגמות.sagyle כתב:זאב - האם דבריך מבוססים ?
האם קנית מוצר אלקטרוניקה בסין ? (אני לא מדבר על הונג קונג )...
יש מוצרים שהם *** שאסור להתקרב אליו, לא משנה כמה זה מפתה ויש להם גם מוצרים הרבה יותר טובים ממה שמוכרים לך פה בארץ.
- sagyle
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
מבין את הראש שלהם?!!
למה בדיוק אתה מתכוון ?
אפילו סיני מאיזור הדרום לא מכיר בסיני מאיזור הצפון בגובה העיניים (וכנ"ל הפוך) . הם אפילו לא מבינים את הניב ומתקשרים ביניהם בכתב יד !
סיני לעולם לא יראה אותך בגובה העיניים , גם אם תדבר סינית רהוטה . אתה תמיד תהיה זר בשבילו (פוטציאל לעבוד עליו)
האתרים הללו הם אתרים מתמחים שעובדים בעיקר על הזמנות אינטרנט ולא על חנות פיסית . לרוב ממקומים בהונג-קונג או שנחאי . זה ממש לא מייצג את מה שנמצא בחנויות האלקטרוניקה שהצרכן מגיע אליהם . אתה מוזמן לקנות בקניונים רסיברים , רמקולים , נגני blue ray , נגני די וי די מזוייפים ומכל הבא ליד .
כמובן שיש חנויות מותג של HP לדוגמא , אבל אז המחירים דומים למחירים בארץ . (להוציא חנויות של apple שהמחירים היו מחירי ארה"ב ואפילו זולים מכך ) .
למה בדיוק אתה מתכוון ?
אפילו סיני מאיזור הדרום לא מכיר בסיני מאיזור הצפון בגובה העיניים (וכנ"ל הפוך) . הם אפילו לא מבינים את הניב ומתקשרים ביניהם בכתב יד !
סיני לעולם לא יראה אותך בגובה העיניים , גם אם תדבר סינית רהוטה . אתה תמיד תהיה זר בשבילו (פוטציאל לעבוד עליו)
האתרים הללו הם אתרים מתמחים שעובדים בעיקר על הזמנות אינטרנט ולא על חנות פיסית . לרוב ממקומים בהונג-קונג או שנחאי . זה ממש לא מייצג את מה שנמצא בחנויות האלקטרוניקה שהצרכן מגיע אליהם . אתה מוזמן לקנות בקניונים רסיברים , רמקולים , נגני blue ray , נגני די וי די מזוייפים ומכל הבא ליד .
כמובן שיש חנויות מותג של HP לדוגמא , אבל אז המחירים דומים למחירים בארץ . (להוציא חנויות של apple שהמחירים היו מחירי ארה"ב ואפילו זולים מכך ) .
אתה צודק, אתה יודע יותר טוב מכולם על הכל, זה מה שרציתה לשמועsagyle כתב:מבין את הראש שלהם?!!
למה בדיוק אתה מתכוון ?
כמובן שיש חנויות מותג של HP לדוגמא , אבל אז המחירים דומים למחירים בארץ . (להוציא חנויות של apple שהמחירים היו מחירי ארה"ב ואפילו זולים מכך ) ....
זו דעתי בנושא והיא לא השתנתה בגלל שאתה אומר אחרת.