בקשה לשיפור באתר
-
udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2082
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
בתקווה שזה לא מסובך מדי!
פונקציה נחמדה שראיתי באתרים אחרים:
"הצג תגובות חדשות להודעות שלי"
יציג את רשימת הת'רדים בהם כתבתי הודעות ושהתעדכנו מאז שקראתי בהם לאחרונה (ולאו דוקא מאז שנכנסתי לאתר.
כיום, אם אני לא נכנס לאתר במשך יומיים, רשימת ההודעות החדשות די ארוכה, ואם אני לא מספיק לעבור עליה, בפעם הבאה שאכנס לאתר היא כבר תכיל רק הודעות חדשות יותר. אם היתה תגובה להודעה שלי באותן הודעות חדשות, אני פשוט אפספס אותן.
הפונקציה שאני מבקש (שכמו שאמרתי קיימת באתרים כמו www.hwzone.co.il) תמיד תשמור את רשימת הת'רדים ושלהם נוספו תגובות ללא קשר למספר הפעמים שנכנסתי לאתר מאז הוספת התגובות. הת'רדים ימחקו מהרשימה רק כאשר אקרא אותם.
פונקציה נחמדה שראיתי באתרים אחרים:
"הצג תגובות חדשות להודעות שלי"
יציג את רשימת הת'רדים בהם כתבתי הודעות ושהתעדכנו מאז שקראתי בהם לאחרונה (ולאו דוקא מאז שנכנסתי לאתר.
כיום, אם אני לא נכנס לאתר במשך יומיים, רשימת ההודעות החדשות די ארוכה, ואם אני לא מספיק לעבור עליה, בפעם הבאה שאכנס לאתר היא כבר תכיל רק הודעות חדשות יותר. אם היתה תגובה להודעה שלי באותן הודעות חדשות, אני פשוט אפספס אותן.
הפונקציה שאני מבקש (שכמו שאמרתי קיימת באתרים כמו www.hwzone.co.il) תמיד תשמור את רשימת הת'רדים ושלהם נוספו תגובות ללא קשר למספר הפעמים שנכנסתי לאתר מאז הוספת התגובות. הת'רדים ימחקו מהרשימה רק כאשר אקרא אותם.
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
יש כזה דבר , מישהו פעם ביקש ועופר פירסם לו איזה לינק על מנת לראות את זה
אני לא מוצא באיזה שהוא מקום גלוי
מישהו?
אני לא מוצא באיזה שהוא מקום גלוי
מישהו?
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78921
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
אם אתה לוחץ על כפתור פורומים יש כמה אפשרויות בראש הדף, כולל זאת:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... =egosearch
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... =egosearch
-
udif
-
- חבר ותיק

Close but no Cigar...
מה שאני מבקש הוא לא סתם "הצג את הודעותיך" אלא "הצג תגובות להודעותיך שעדיין לא קראת"
אם אני רואה רשימה של ת'רדים ואני בוחר אחד מהם לקריאה, אני מצפה שהת'רד ירד מהרשימה. אם תתווספנה תגובות נוספות לאותו ת'רד, הוא יחזור שנית לרשימה.
מה שאני מבקש הוא לא סתם "הצג את הודעותיך" אלא "הצג תגובות להודעותיך שעדיין לא קראת"
אם אני רואה רשימה של ת'רדים ואני בוחר אחד מהם לקריאה, אני מצפה שהת'רד ירד מהרשימה. אם תתווספנה תגובות נוספות לאותו ת'רד, הוא יחזור שנית לרשימה.
- oferlaor
- מנהל

udif,
אתה רואה את הסימן הכתום ליד ההודעות?
זה אומר שיש שם הודעות שלא קראת מאז שביקרת באתר פעם שעברה.
לחץ על האופציה הזו, ואז לחץ על "לחדשה" וזה יקפיץ אותך להודעה הראשונה בשרשור שעדיין לא קראת.
עדיין לא מגיע לי סיגר?
אתה רואה את הסימן הכתום ליד ההודעות?
זה אומר שיש שם הודעות שלא קראת מאז שביקרת באתר פעם שעברה.
לחץ על האופציה הזו, ואז לחץ על "לחדשה" וזה יקפיץ אותך להודעה הראשונה בשרשור שעדיין לא קראת.
עדיין לא מגיע לי סיגר?
-
udif
-
- חבר ותיק

כרגע אני לא רואה אף סימון כתום, אולי בגלל שקראתי את כל התגובות לת'רדים בהם אני משתתף
או אולי בגלל שאני גולש עם Firefox.
אם כבר מדברים על התצוגה הנ"ל, מה ההבדל בין האייקונים השונים בטור הימני ביותר? (אחד הוא ציור סטטי של דף נייר, השני הוא ציור של דף נייר קטן, גדל ורוטט (??), וכו')
בכל מקרה היה נחמד אם ניתן היה לסמן כך שת'רדים שקראתי לא יופיעו כלל.
אם כבר מדברים על התצוגה הנ"ל, מה ההבדל בין האייקונים השונים בטור הימני ביותר? (אחד הוא ציור סטטי של דף נייר, השני הוא ציור של דף נייר קטן, גדל ורוטט (??), וכו')
בכל מקרה היה נחמד אם ניתן היה לסמן כך שת'רדים שקראתי לא יופיעו כלל.
- oferlaor
- מנהל

udif,
המון דברים היו נחמדים אם היה לנו את כח האדם המתאים (כלומר, מישהו פרט אלי...).
לגבי ההסבר על כל סוג אייקון, אתה פשוט צריך להכנס לאחד הפורומים (למשל: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... forum&f=10 ) בתחתית העמוד יש הסבר לכל סוג אייקון בשימוש באותו עמוד.
המון דברים היו נחמדים אם היה לנו את כח האדם המתאים (כלומר, מישהו פרט אלי...).
לגבי ההסבר על כל סוג אייקון, אתה פשוט צריך להכנס לאחד הפורומים (למשל: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... forum&f=10 ) בתחתית העמוד יש הסבר לכל סוג אייקון בשימוש באותו עמוד.