האם מישהו יודע האם ירד גשם הלילה\הבוקר באזור בארי
נראה לך הגיוני שאני אשב במשרד ואקרא שאתה בדרך לעשות את הסינגל שם?
הכי טוב זה להרים טלפון לארז מנור מהחנות "לה מדווש" (אין עלי את הטלפון שלו בשלוף, אבל אתה יכול להשיג אותו בשנייה) ולשאול אותו.
הכי טוב זה להרים טלפון לארז מנור מהחנות "לה מדווש" (אין עלי את הטלפון שלו בשלוף, אבל אתה יכול להשיג אותו בשנייה) ולשאול אותו.
You are never fully dressed without a smile
יש אנשים שעובדים קשה ויש כאלה שעובדים קשה יתר !Shed כתב:נראה לך הגיוני שאני אשב במשרד ואקרא שאתה בדרך לעשות את הסינגל שם?
הכי טוב זה להרים טלפון לארז מנור מהחנות "לה מדווש" (אין עלי את הטלפון שלו בשלוף, אבל אתה יכול להשיג אותו בשנייה) ולשאול אותו....
ת'אמת ביום שישי יש שם תחרות ואני חייב אימון רציני על המסלול שם ולכן תכננתי לי חצי יום חופש היום להגיע לשם אבל הגשם הזה מטריד אותי,
רעיון טוב,
אני באמת יתקשר לחנות
אגב, יפה לדעת שיש בפורום כאן אנשים שהם לא רק ג'יקים ופריקים של טכנולוגיה
תודה
- boazj
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
- נתן תודות: 155 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
תבוא, תריח את האופניים שלי 
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
"אקסטרים"......
אגב, עשינו לפני זמן מה מפגש שכזה, היינו בסביבות 20-25 אם אני לא טועה..
אגב, עשינו לפני זמן מה מפגש שכזה, היינו בסביבות 20-25 אם אני לא טועה..
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
לא ידעתי שיש פה רוכבי שטח!
יפה.
עופר, בבקשה לפתוח לנו פורום יעודי!

יפה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לא רק שהייתי פותח פורום יעודי אלא הייתי משנה את כל הקונספט של האתר לאופנייםאיתי_הגיתי כתב:לא ידעתי שיש פה רוכבי שטח!
יפה.
...
נכון להיום בישראל אין פורום נוח לשימוש לקהילה העצומה הזאת של רוכבי אופניים (כביש ושטח)
uriler,
אין צרוך במוביל במסלול בבארי מכיוון שהוא מסומן בצורה ברורה מאוד (אפילו יותר מידי ברור )
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אנחנו אולי ישנים (asleep), אבל אתם ישנים (old)...MartinHSabag כתב:אחחח.. אתם ישנים...
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... =0&sid=656...
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
תודהosherov כתב: לא רק שהייתי פותח פורום יעודי אלא הייתי משנה את כל הקונספט של האתר לאופניים![]()
נכון להיום בישראל אין פורום נוח לשימוש לקהילה העצומה הזאת של רוכבי אופניים (כביש ושטח)
uriler,
אין צרוך במוביל במסלול בבארי מכיוון שהוא מסומן בצורה ברורה מאוד (אפילו יותר מידי ברור )...
אגב, בקהילה הכתומה יש לא מעט פורומים די פעילים בעניין...
נכון, זה פחות נוח מאתר יעודי (:-P), אבל עדיין.
אכן זה הפורום המוביל אבל הוא כל כך לא נוח לשימוש, חיפוש, כתיבה וקריאה שזה פשוט מרגיז !uriler כתב: אגב, בקהילה הכתומה יש לא מעט פורומים די פעילים בעניין...
נכון, זה פחות נוח מאתר יעודי (:-P), אבל עדיין....
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
כל היופי פה זה רוכבי אופניים, שמבינים בקולנוע ביתי!
זה שילוב חשוב!

זה שילוב חשוב!
אנחנו ישנים !MartinHSabag כתב:אחחח.. אתם ישנים...
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... =0&sid=656...
בתקופה ההיא חלק מחברי הפורום עדיין לא נולדו !
אני לא בטוח שאת אופני ההרים המציאו אז !
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
מבחינת קריאה וכתיבה אני דווקא די אוהב (אולי אני לא לגמרי אובייקטיבי - אני מנהל ומומחה שםosherov כתב:
אכן זה הפורום המוביל אבל הוא כל כך לא נוח לשימוש, חיפוש, כתיבה וקריאה שזה פשוט מרגיז !...
אני למדתי טריק קטן - נכנסים ישר לחיפוש המתקדם, ויש לינק קטן "לעמוד החיפוש הישן". החיפוש הישן עובד הרבה יותר טוב מהחדש
הקולנוע הביתי זה האמצעי על מנת להגיע לסיפוק מושלם בעולם האופניים !איתי_הגיתי כתב:כל היופי פה זה רוכבי אופניים, שמבינים בקולנוע ביתי!
זה שילוב חשוב!
...
אתה יודע מה זה לראות את לאנס (שגנבו לו בדיוק אתמול את האופניים) רוכב בטור על מסך HD ?!
דפקו לי את הרכיבה שם היום (מצא החורף המצ'וקמק שלנו שבוע להרים את הראש
Shed שיחקת אותה
וואלה אני אבדוק,uriler כתב:מבחינת קריאה וכתיבה אני דווקא די אוהב (אולי אני לא לגמרי אובייקטיבי - אני מנהל ומומחה שםosherov כתב:
אכן זה הפורום המוביל אבל הוא כל כך לא נוח לשימוש, חיפוש, כתיבה וקריאה שזה פשוט מרגיז !...בקהילות המחשבים), אבל מבחינת חיפוש אתה צודק.
אני למדתי טריק קטן - נכנסים ישר לחיפוש המתקדם, ויש לינק קטן "לעמוד החיפוש הישן". החיפוש הישן עובד הרבה יותר טוב מהחדש...
הדבר שהכי משגע אותי שם זה שיש כל כך הרבה הודעות בנושאים זהים שנפתחו בעבר וכדי להגיע להודעות החדשות שם אני צריך לחזור אחורה דף אחרי דף
(או לעשות כל פעם חיפוש מחדש)