שילוב paradigm studio 40 עם אונקיו TX-SR674???
היי כולם,
סוף סוף נתרווח לי קצת בכיס ואני מעוניין לרכוש מע' אודיו (אחרי שהמע' הישנה שלי שווקה), מתוך שוטטות והתענינות אני ממוקד כעת על שילוב של paradigm studio 40 v.3 עם מגבר אונקיו TX-SR674 במחיר של כ-6000 שקל ביחד.
השאלה המופנית לחברי הפורום היא האם השילוב הזה יכול להצליח והאם מדובר בסוג של הימור או הליכה על בטוח (לא שמעתי עדיין את השילוב ומדובר בשני מוכרי יד 2 שונים)?
הסלון שלי הוא גדול (כ-50 מטר) והמוזיקה שאני שומע היא מוזיקה סולידית (לא רוק כבד או טכנו) ואני גם רוצה לשלב קולנוע ביתי וזה התקציב שלי כרגע (6-7 אלף ש').
מודה לכם מראש,
מ.ש.
סוף סוף נתרווח לי קצת בכיס ואני מעוניין לרכוש מע' אודיו (אחרי שהמע' הישנה שלי שווקה), מתוך שוטטות והתענינות אני ממוקד כעת על שילוב של paradigm studio 40 v.3 עם מגבר אונקיו TX-SR674 במחיר של כ-6000 שקל ביחד.
השאלה המופנית לחברי הפורום היא האם השילוב הזה יכול להצליח והאם מדובר בסוג של הימור או הליכה על בטוח (לא שמעתי עדיין את השילוב ומדובר בשני מוכרי יד 2 שונים)?
הסלון שלי הוא גדול (כ-50 מטר) והמוזיקה שאני שומע היא מוזיקה סולידית (לא רוק כבד או טכנו) ואני גם רוצה לשלב קולנוע ביתי וזה התקציב שלי כרגע (6-7 אלף ש').
מודה לכם מראש,
מ.ש.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
היי,MartinHSabag כתב:היי וברוך הבא.
למה אתה לא יכול לשמוע את השילוב?...
תודה על קבלת הפנים וההתייחסות, אני לא יכול לשמוע את השילוב כי אני מניח שאנשים לא יתנו לי את הציוד ל"נסוי כלים" (מופרך?)כפי שאמרתי זה משני מקורות שונים.
lawpower כתב:אתה רוכש בשביל אודיו בלבד?
או.
היי,
ובאשר לשאלה של אודיו או...? אז אני כרגע לא מכיר שילוב של וידאו אבל בתור חובב גאדג'טים אני מאמין שכאשר אחשף לאפשרויות אני אשלב גם וידאו ולכן אני מעוניין גם בhdmi (למרות שאני לא מבין עדיין מה זה אומר)...?...