שווה עכשיו להחליף טלויזיה או לחכות קצת ?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
ממממ 3-4 אלף
כול הקטע שאני ממש לא סגור על עצמי
מצד אחד אני כבר יודע מה זה LCD
וכמה שהסוני שלי מראה סבבה והכול
אני מבין שזאת לא איכות הכי טובה ואני דיי מפחד שזה גם יקרה בסמסונג
אז אני חושב אולי לקנות פלמזה PV8 ב 4K אני לא ממש יודע
כי תאכלס אני לא ממש רואה HD
רק SD ו DVD
בקרוב HD
כול הקטע שאני ממש לא סגור על עצמי
מצד אחד אני כבר יודע מה זה LCD
וכמה שהסוני שלי מראה סבבה והכול
אני מבין שזאת לא איכות הכי טובה ואני דיי מפחד שזה גם יקרה בסמסונג
אז אני חושב אולי לקנות פלמזה PV8 ב 4K אני לא ממש יודע
כי תאכלס אני לא ממש רואה HD
רק SD ו DVD
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78904
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
כמו עם רכבים, מודל 2009 עדיף ממודל 2008.
העניין הוא שמתי שהוא צריך לשים גבול ולרכוש רכב, אחרת תמיד נוסעים באוטובוס...
מבחינת טכנולוגיה, LED LCD נכנס רק כיום. מסכים לא ירדו משמעותית מתחת למחירי 3-4K בטווח הזול וסביר להניח גם שהאיכות שלהם לא תשתפר באופן דרמטי. כיום עיקר ההתפתחות הטכנולוגית היא בצד הסקאלה של המסכים היקרים והקפיצה הבאה בתחום של הזולים תקרה לדעתי רק עוד שנה-שנתיים.
בנוסף, המצב הכלכלי גורם לפחות מתח רווחים במסכים רבים, מה שעלול לאזן את המכירות הפראיות שנעשו בשנה האחרונה.
יתכן שנראה עוד ירידות מחירים, אבל הם לא יהיו משמעותיות ב-2009, בטח לא ביחס למה שראינו בסוף 2008.
אם כן נראה ירידות מחיר זה יהיה מלווה במותגי NO NAME וירידה מסויימת נוספת באיכות של המסכים הסופר זולים (בסגנון מה שרואים בסופרים ליד מדפי הגופיות 3 ב-10 ובקבוקי השתיה באריזות 6).
העניין הוא שמתי שהוא צריך לשים גבול ולרכוש רכב, אחרת תמיד נוסעים באוטובוס...
מבחינת טכנולוגיה, LED LCD נכנס רק כיום. מסכים לא ירדו משמעותית מתחת למחירי 3-4K בטווח הזול וסביר להניח גם שהאיכות שלהם לא תשתפר באופן דרמטי. כיום עיקר ההתפתחות הטכנולוגית היא בצד הסקאלה של המסכים היקרים והקפיצה הבאה בתחום של הזולים תקרה לדעתי רק עוד שנה-שנתיים.
בנוסף, המצב הכלכלי גורם לפחות מתח רווחים במסכים רבים, מה שעלול לאזן את המכירות הפראיות שנעשו בשנה האחרונה.
יתכן שנראה עוד ירידות מחירים, אבל הם לא יהיו משמעותיות ב-2009, בטח לא ביחס למה שראינו בסוף 2008.
אם כן נראה ירידות מחיר זה יהיה מלווה במותגי NO NAME וירידה מסויימת נוספת באיכות של המסכים הסופר זולים (בסגנון מה שרואים בסופרים ליד מדפי הגופיות 3 ב-10 ובקבוקי השתיה באריזות 6).