מישהו יכול להסביר בעברית מה זה htpc ?
יש לי מחשב פנטיום 4 512 מגה 120 ג'יגה לוח אם פשוט כרטיס קול בנוי בלוח וכרטיס מסך וודו 3 גם פשוט, אין לי כרטיס טלוויזיה
עכשיו : מה אני צריך לעשות כדי להפוך את זה למחשב htpc יותר חשוב לי שזה יראה סרטים יציג רשימת mp3 ותמונות פחות לראות ולהקליט טלווזיה
1. האם המחשב שלי עומד בסטנדרטים ?
2. מה אני צריך להוסיף כדי שזה יעבוד ?
עכשיו : מה אני צריך לעשות כדי להפוך את זה למחשב htpc יותר חשוב לי שזה יראה סרטים יציג רשימת mp3 ותמונות פחות לראות ולהקליט טלווזיה
1. האם המחשב שלי עומד בסטנדרטים ?
2. מה אני צריך להוסיף כדי שזה יעבוד ?
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
שים לב ליציאות בכרטיס המסך, אם איך לך TV OUT אז תהיה חייב ממתג VGA וטלויזיה תומכת או מקרן
אם אתה לא מתכוון לראות סירטי HD אז נשמע לי סביר אם כן אז נראה לי שתצטרך לשדרג את הכרטיס או לקנו כרטיס כגון MYHD.
כל השאר זה עניין של שידרוגים לפי הנוחות שימוש ותקציב - כרטיס מסך, זיכרון, מקלדת ועכבר אלחוטיים PVR וכד'
אם אתה לא מתכוון לראות סירטי HD אז נשמע לי סביר אם כן אז נראה לי שתצטרך לשדרג את הכרטיס או לקנו כרטיס כגון MYHD.
כל השאר זה עניין של שידרוגים לפי הנוחות שימוש ותקציב - כרטיס מסך, זיכרון, מקלדת ועכבר אלחוטיים PVR וכד'
Home Theater Personal Computer הפרוש המילולי
1) המחשב שלך עומד בחלק מהדרישות. כרטיס המסך שלך הוא גרוע מאוד 16MB והיציאת SVIDEO מזויעה באיכות שלה,
מה גם שאתה מחבר טלביזיה ומגדיר צפיה בשני מסכים אתה תראה עיות במסך מחשב.
2) אתה חייב כרטיס מסך אחר עם יציאה של לפחות S-VIDEO וכדאי גם עם DVI
אם לא חשוב לך לראות ולהקליט טלביזיה אז אתה לא חייב כרטיס טלביזיה אבל אני ממליץ כפיצוי על זה שתקנה כרטיס מסך
גם עם VIDEO IN - הזול ביותר שאני מכיר (וטוב כמובן) זה ATI 9250
אם בכלל לא חשוב לך TV OUT ו TV IN אז אתה לא צריך לשדרג כלום חוץ מלאהתקין
תוכנה כמו MEEDIO (הכי תתאים למה שביקשת).
לידיעתך: לפי דעתי = = = = = = = = = = =>
מחשב שלא מאפשר חיבור למסך טלביזיה, אין בו אפשרות לצפות ולהקליט טלביזיה ומשמש רק להאזנת מוזיקה לא נחשב HTPC אלא מחשב רגיל וסטנדרטי
חשוב לי לציין שזוהי דעתי ויכול להיות שאחרים חושבים אחרת

1) המחשב שלך עומד בחלק מהדרישות. כרטיס המסך שלך הוא גרוע מאוד 16MB והיציאת SVIDEO מזויעה באיכות שלה,
מה גם שאתה מחבר טלביזיה ומגדיר צפיה בשני מסכים אתה תראה עיות במסך מחשב.
2) אתה חייב כרטיס מסך אחר עם יציאה של לפחות S-VIDEO וכדאי גם עם DVI
אם לא חשוב לך לראות ולהקליט טלביזיה אז אתה לא חייב כרטיס טלביזיה אבל אני ממליץ כפיצוי על זה שתקנה כרטיס מסך
גם עם VIDEO IN - הזול ביותר שאני מכיר (וטוב כמובן) זה ATI 9250
אם בכלל לא חשוב לך TV OUT ו TV IN אז אתה לא צריך לשדרג כלום חוץ מלאהתקין
תוכנה כמו MEEDIO (הכי תתאים למה שביקשת).
לידיעתך: לפי דעתי = = = = = = = = = = =>
מחשב שלא מאפשר חיבור למסך טלביזיה, אין בו אפשרות לצפות ולהקליט טלביזיה ומשמש רק להאזנת מוזיקה לא נחשב HTPC אלא מחשב רגיל וסטנדרטי
אם אין לך צורך בצפיה ב TV אז אני חושב שהכי יתאים לך זה ה MEEDIO - זו תוכנה עם מראה/ממשק מצויין
היא נוחה מאוד בכול הקשור לניגון סרטים , MP3 והצגת תמונות, אתה יכול לסדר את הכול בתיקיות עם תמונה....
יש לה כמובן כול מיני תוספות כמו מסנג'ר , אווטלוק , דפדפן ועוד....
היא נוחה מאוד בכול הקשור לניגון סרטים , MP3 והצגת תמונות, אתה יכול לסדר את הכול בתיקיות עם תמונה....
יש לה כמובן כול מיני תוספות כמו מסנג'ר , אווטלוק , דפדפן ועוד....
אם אתה רוצה יש לי איפשהו את הממשק בעברית (מתאים לגרסה 1.29)
אננם לא ממש יפה מבחינה ויזואלית אבל בכול זאת זה בעברית.
אחד מהחברים באתר בנה אותה ושלח אליי.
בכול אופן תהנה מהתוכנה ומהמערכת.
כולנו נשמח לעזור אם תרצה להוסיף עוד דברים למערכת - אוליי גם אתה תהפוך לנאודיופיל ומכור לHTPC.
אננם לא ממש יפה מבחינה ויזואלית אבל בכול זאת זה בעברית.
אחד מהחברים באתר בנה אותה ושלח אליי.
בכול אופן תהנה מהתוכנה ומהמערכת.
כולנו נשמח לעזור אם תרצה להוסיף עוד דברים למערכת - אוליי גם אתה תהפוך לנאודיופיל ומכור לHTPC.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
goodoffer,
בלטינית, תוגה זה הלבוש של היוונים (ואח"כ הרומאים, HENCE THE LATIN WORD TOGA).
בלטינית, תוגה זה הלבוש של היוונים (ואח"כ הרומאים, HENCE THE LATIN WORD TOGA).