X-Box 360 תומך HDMI 1.3?

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73385
שם מלא: ערן
נתן תודות: 648 פעמים
קיבל תודות: 3170 פעמים

שליחה #21 

הנה רשימה של משחקים שרצים ב 1080P ב PS3:

http://ps3wiki.qj.net/index.php/List_of_1080p_Games

http://www.makeyougohmm.com/ps3-1080p-games/

והנה רשימה של כל משחקי ה PS3:

http://www.google.com/search?q=PS3+game ... =firefox-a

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73385
שם מלא: ערן
נתן תודות: 648 פעמים
קיבל תודות: 3170 פעמים

שליחה #22 

lir86 כתב:על פי תיאור החנויות ברשת ה PS3 אינו תומך במשחקי PS2
זה נכון?
...
הגירסאות שנמכרות כיום - נכון.
בעבר היו גירסאות שתמכו, כבר אי אפשר לרכוש אותם בחנויות.

lir86 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 389
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #23 

אם כך, מישהו ממליץ על חנות אמינה שמציעה PS3 בגירסת PAL (לצערי, היבואנית הרשמית לא תתן אחריות על דגם אמריקאי) בנפח של 80G ובאחריות של ישפאר?

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #24 

lir86 - היקר.
הכי טוב לכתת רגליים בן החנויות - האינטרנט נחמד בקטע הזה אבל אני, כאחד שמאוד אוהב את האינטרנט מצאתי עצמי עובר בין כמה מקומות.
מדייה גיים יכולים לתת מענה מעולה לנושא המשחקים - יש ספריית משחקים נרחבת להחלפה, לא תישאר בלי משהו לשחק.
אני באופן אישי רכשתי בטויס אר אס כי היה מבצע והצלחנו לשרשר עוד מבצע עליו. מזל.
אל תיתן לעצמך לרוץ אחרי מחירים ברמה של הפרשים של 200 שקלים, הקונסולה הזו יקרה, המשחקים והאביזרים לא זולים, לכן אל תיתן להפרשים להריץ אותך, קנה במחיר שנראה לך סביר (גם לבאג יש יציאות לפעמים) ותתחדש.
Vocare Ad Regnum

sagyle
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
שם מלא: שגיא לוי
נתן תודות: 82 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #25 

אני חייב להמליץ גם על PS3 , מכיוון שכבעלים של xbox360 עם טבעת המוות נשבעתי שלעולם לא אמליץ לאף אחד לקנות את הקונסולה הזו.
בושה לחברה כמו מיקרוסופט לשחרר לשוק מוצר עם אמינות של כונן דיוידי סיני עם שם גנרי .

lir86 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #26 

כל חנות שמציעה אחריות של ישפאר היא משווקת מורשית מטעמה?
אני רוצה גב אמיתי לאחריות שאני מקבל

sagyle
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
שם מלא: שגיא לוי
נתן תודות: 82 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #27 

כן . האחריות היא של ישפאר וחנות שקונה מישפאר ציוד היא מבחינת ישפאר משווק מורשה . אני גם ממליץ לך לקנות את הPS3 עם אחריות ישפאר .

נק' נוספך שעלתה כאן אבל לא חודדה - על מנת לקבל יכולות אלחוט מXBOX צריך מתאם שעולה 100 דולר - לא יאומן שיכולת בסיסית כל כך שקיימת אפילו בPSP נחסכה מהקונסולה .

דודיפלצת
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2183
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #28 

אני מנסה שלא להיגרר לויכוח על נושא ה"איזו קונסולה טובה יותר" כי אני באמת מאמין שכל אחד יכול לעשות את ההחלטה בעצמו.

אבל חוסר יכולת אלחוטית לא צריכה להשפיע, אפשר לקנות פשוט עוד ראוטר ב-200 שקל ולקשר בין 2 הראוטרים בבית ב-WDS.

gulmer
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 433
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #29 

Huber כתב:הנה רשימה של משחקים שרצים ב 1080P ב PS3:

http://ps3wiki.qj.net/index.php/List_of_1080p_Games

http://www.makeyougohmm.com/ps3-1080p-games/

והנה רשימה של כל משחקי ה PS3:

http://www.google.com/search?q=PS3+game ... =firefox-a
...
הרשימות של המשחקים ב1080P כאן לא כל כך מלאות וממש לא מדויקות. הייתי ממליץ לבחון את רשימת המשחקים המקיפה באתר Beyond3D, שבו מודדים את הרזולוציות האמיתיות של כל משחק, בלי הUpscale שהקונסולה/טלוויזיה עושה:
http://forum.beyond3d.com/showthread.php?t=46241
מפתיע לגלות שרבים מהמשחקים לPS3 ולX360 רצים ברזולוציה שאפילו לא מגיעה ל720P. מה שיותר מעניין הוא שיש כמה וכמה משחקים שרצים על הPS3 ברזולוציה יותר נמוכה מהX360 (המפורסם שבהם הוא GTA4)
sagyle כתב:כן . האחריות היא של ישפאר וחנות שקונה מישפאר ציוד היא מבחינת ישפאר משווק מורשה . אני גם ממליץ לך לקנות את הPS3 עם אחריות ישפאר .

נק' נוספך שעלתה כאן אבל לא חודדה - על מנת לקבל יכולות אלחוט מXBOX צריך מתאם שעולה 100 דולר - לא יאומן שיכולת בסיסית כל כך שקיימת אפילו בPSP נחסכה מהקונסולה .
...
נכון, אבל מצד שני זה די מתקזז עם המחיר הגבוה יותר של הPS3. אני חושב שהגישה של מיקרוסופט, שבה המוצר הבסיסי זול יותר ויכול להתאים גם למי שלא מעוניין בכל התוספות, היא נכונה יותר. למה לי לשלם על חיבור אלחוטי כלול אם אני יכול לשלם פחות במידה ואני לא מעוניין בו?
בלי קשר לקונסולה, אני ממליץ לכל מי שיכול להרשות לעצמו מבחינת חיבורים, להשתמש ברשת חוטית ולא אלחוטית למשחקים. ההבדל שיש בlatency במשחקי אונליין, גם אם הוא לא גדול, הוא עדיין חשוב לפעמים.

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #30 

gulmer
מבחינת חיבור שלטים נוספים, סוני עדיפה, אתה מדבר על שידור ב720P, אני יכול לתת לך דוגמא כואבת יותר - COD הרבה יותר טוב על הXBOX מאשר על הסוני, כי לא הצליחו לעשות לו אדפטציה...
אבל הסקופ הוא לעוד שנתיים, אני חובב מייקרוסופט, אבל ויתרתי עליהם בגלל כל המסביב, שלטים על סוללות רגילות, סיבוך בחיבור כבל HDMI, תשלום חודשי לאינטרנט, אינטרנט אלחוטי - אני לא אוהב כבלים בבית - כן, אינטרנט חוטי עדיף מבחינת העברת מידע, אני יודע, אבל עדיין.
המסביב של XBOX יעלה לי יותר מהסוני, אז הלכתי על הסוני. האם אני מרוצה ? הוא אצלי חודשיים, כבר דגמתי כמה משחקים, אבל אני נהנה בכללי. אני גם נהנה לשחק אצל אחי בXBOX.
אין מה להכנס לויכוח על קונסולות, כל אחד לוקח מה שטוב לעצמו.
Vocare Ad Regnum

lir86 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #31 

מי האירופאית?

האחת עם
HDMI OUT X1
LAN X1
DIGITAL OUT (OPTICAL) X1
AV MULTI OUT X1
או
השניה עם
HDMI OUT X2
LAN X3
DIGITAL OUT (OPTICAL) X1
AV MULTI OUT X1
USB X2

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #32 

שלי אירופאית והתיאור השני הוא מה שיש לי., חוץ מזה שאין לי LANX3, או שני HDMI. מאיפה הבאת את זה ?
Vocare Ad Regnum

sagioto
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1444
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 46 פעמים

שליחה #33 

נראה לי כמו המפרט מ-2005 (לפני שיצא הPS3) שדיברו על חיבור שני מסכים במקביל.

לי יש 4 USB, מוזר שהם הורידו את זה, כמה כבר עולה להם?

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #34 

כפי שאמרתי, שימוש לטווח הרחוק - מה שצריך משאירים, אולי ישחררו את זה שוב כאביזר נפרד שיעשה את זה טוב יותר. פחות עומס על המכשיר.
Vocare Ad Regnum

gulmer
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 433
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #35 

TANDBERG כתב:gulmer
מבחינת חיבור שלטים נוספים, סוני עדיפה, אתה מדבר על שידור ב720P, אני יכול לתת לך דוגמא כואבת יותר - COD הרבה יותר טוב על הXBOX מאשר על הסוני, כי לא הצליחו לעשות לו אדפטציה...
אבל הסקופ הוא לעוד שנתיים, אני חובב מייקרוסופט, אבל ויתרתי עליהם בגלל כל המסביב, שלטים על סוללות רגילות, סיבוך בחיבור כבל HDMI, תשלום חודשי לאינטרנט, אינטרנט אלחוטי - אני לא אוהב כבלים בבית - כן, אינטרנט חוטי עדיף מבחינת העברת מידע, אני יודע, אבל עדיין.
המסביב של XBOX יעלה לי יותר מהסוני, אז הלכתי על הסוני. האם אני מרוצה ? הוא אצלי חודשיים, כבר דגמתי כמה משחקים, אבל אני נהנה בכללי. אני גם נהנה לשחק אצל אחי בXBOX.
אין מה להכנס לויכוח על קונסולות, כל אחד לוקח מה שטוב לעצמו.
...
Tandberg, אני מאמין שפה שוב מדובר בעניין של העדפה של אנשים, ושבשורה התחתונה אין הבדל גדול:
אתה אומר שאתה לא אוהב כבלים בבית, אבל כשלשלט של הPS3 נגמרת הבטריה אתה צריך לחבר אותו בצורה חוטית בשביל להטעין אותו, בעוד בX360 אתה פשוט מחליף לזוג השני של הבטריות ושם את הזוג הראשון בטעינה.
מי שממש מעוניין יכול לקנות play&charge kit שעובד בדיוק על אותו עיקרון של שלט הPS3. ומאחר ושלט הX360 האלחוטי בלאו הכי עולה פחות מהdualshock 3, אז בתוספת הkit מקבלים בשורה התחתונה בערך את אותו המחיר הסופי.

אתה אומר שאתה חושב על העתיד, אבל גם החשש שלי היה בדיוק מהעתיד. לדעתי לטווח הארוך הבטריות הנטענות גם יהיו פיתרון יותר זול:
מאחר וללבטריות נטענות יש אורך חיים של בערך שלוש שנים (תלוי בכמות שימוש), ומאחר בPS3 לא ניתן להחליף את הסוללות בשלט, יכול להיות שבעתיד תצטרך להחליף את השלט כמכלול. אני לא יודע כמה זה באמת ישפיע על שלטים של PS3, אבל זה הניסיון הרווח ממוצרי חשמל אחרים שעובדים על בטריה נטענת לאורך זמן (IPOD למשל).

כמו במקרה של האינטרנט האלחוטי, בworst case הX360 היה עולה לך בערך כמו הPS3 או אולי קצת יותר. בBest case הוא יהיה קצת יותר זול. בתכלס, אין הבדל גדול במחיר בין שתי הקונסולות אם מסתכלים על המכלול של הדברים (ובסופו של דבר, ההוצאה האמיתית היא המשחקים. 5 משחקים עולים יותר מכל הקונסולה).

אגב, דווקא שיחקתי את COD4 על הPS3 וכמעט לא ראיתי הבדלים מגרסת הX360, אז לא ברור לי למה אתה אומר שהוא פחות טוב על הPS3. אני חושב שדווקא שם עשו עבודה מצויינת והמשחקים כמעט זהים ויזואלית.

lir86, מידע על הדגמים השונים והשווקים אליהם הם פונים תוכל למצוא בויקיפדיה:
http://en.wikipedia.org/wiki/Ps3#Retail_configurations

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”