X-Box 360 תומך HDMI 1.3?
Xbox 360 HDMI cable: New to Xbox 360, HDMI lets you get HD video (up to 1080p) and multichannel surround sound, all from one cable.
http://www.xbox.com/en-US/hardware/x/xb ... itesystem/
http://www.xbox.com/en-US/hardware/x/xb ... itesystem/
אם אתה מתלבט בין XBOX ל-PS3, יש יתרונות לכל אחד מהם.
אני יכול להגיד לך מה היתרונות של ה-XBOX. הוא זול יותר, ואפשר לפרוץ אותו אם זה רלוונטי לגביך (שלי לא פרוץ).
למיטב ידיעתי יש לו גם הרבה יותר משחקים.
לגבי צפייה בסרטי HD, אם אתה מתכנן לראות MKV, אף אחת מהקונסולות לא תעזור לך נכון לעכשיו ואולי לעולם לא.
אני יכול להגיד לך מה היתרונות של ה-XBOX. הוא זול יותר, ואפשר לפרוץ אותו אם זה רלוונטי לגביך (שלי לא פרוץ).
למיטב ידיעתי יש לו גם הרבה יותר משחקים.
לגבי צפייה בסרטי HD, אם אתה מתכנן לראות MKV, אף אחת מהקונסולות לא תעזור לך נכון לעכשיו ואולי לעולם לא.
בחו"ל אפשר לקנות את האקסבוקס בגירסתו הפשוטה ביותר, ARCADE, (עם כרטיס זכרון ובלי הרדיסק) ב-200$.
בארץ אפשר לקנות את אותה גירסא עם פריצה ב-1700 ש"ח.
הרדיסק 60GB בנפרד ניתן לקנות בארץ ב-350 ש"ח.
או שאפשר פשוט לקנות ישר עם ההרדיסק את גירסת ה-premium שתעלה קצת יותר... בערך 2200 ש"ח (נדמה לי).
בארץ אפשר לקנות את אותה גירסא עם פריצה ב-1700 ש"ח.
הרדיסק 60GB בנפרד ניתן לקנות בארץ ב-350 ש"ח.
או שאפשר פשוט לקנות ישר עם ההרדיסק את גירסת ה-premium שתעלה קצת יותר... בערך 2200 ש"ח (נדמה לי).
- some1fromthehell
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 45
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
לא אמרו פה...
ה-XBOX מציע יותר משחקים שנמצאים גם במחשב, אבל ה-PS3 מציע יותר משחקים אקסלוסיביים.
ה-XBOX מציע יותר משחקים שנמצאים גם במחשב, אבל ה-PS3 מציע יותר משחקים אקסלוסיביים.
המספרים מראים אחרת: הXBOX מציע גם יותר משחקים שיוצאים למחשב, וגם יותר משחקים אקסולסיביים מאשר הPS3 בשורה התחתונה. אבל בסופו של דבר שתי הקונסולות מציעות מספיק משחקים אקסלוסיביים ולא אקסלוסיביים טובים שיספיקו לך להרבה מאד זמן והשאלה היא רק איזה משחקים מעניינים אותך.
חשוב לציין שלמרות התקנים, אין כמעט משחקים שינצלו אותם עד הסוף בגלל מגבלות טכנולוגיות אחרות (מגבלות זיכרון וכו'). אין כמעט אף משחק היום שבאמת רץ ב1080P, והרוב המוחלט רץ ב720P ואף למטה מזה, כשבעצם הקונסולה (או הטלוויזיה) עושה את הUpscale.
בנוסף, אין כמעט משחקים שתומכים בתקן של יותר מ5.1 לסראונד, ככה שלא תרוויח הרבה גם מזה שהPS3 שתומכת בHDMI 1.3 לעומת ה1.2 של הX360 גם במידה ויש לך מערכת 7.1 טובה.
ההמלצה שלי היא שתתמקד יותר בסוגי המשחקים שמעניינים אותך ותבדוק מה יש לכל קונסולה להציע, ולא בהבדלים קלים בטכנולוגיה שבשורה התחתונה תגלה שלא באמת תוכל לנצל.
חשוב לציין שלמרות התקנים, אין כמעט משחקים שינצלו אותם עד הסוף בגלל מגבלות טכנולוגיות אחרות (מגבלות זיכרון וכו'). אין כמעט אף משחק היום שבאמת רץ ב1080P, והרוב המוחלט רץ ב720P ואף למטה מזה, כשבעצם הקונסולה (או הטלוויזיה) עושה את הUpscale.
בנוסף, אין כמעט משחקים שתומכים בתקן של יותר מ5.1 לסראונד, ככה שלא תרוויח הרבה גם מזה שהPS3 שתומכת בHDMI 1.3 לעומת ה1.2 של הX360 גם במידה ויש לך מערכת 7.1 טובה.
ההמלצה שלי היא שתתמקד יותר בסוגי המשחקים שמעניינים אותך ותבדוק מה יש לכל קונסולה להציע, ולא בהבדלים קלים בטכנולוגיה שבשורה התחתונה תגלה שלא באמת תוכל לנצל.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תשמע - לכל קונסולה היתרונות שלה
לדעתי היתרון של סוני - היכולת לייצר מכונה - שתתאים לשנים רבות.
נכון היא יותר יקרה, ואולי בינתיים יש לה פחות משחקים
אבל הכל מצביע על כך -
א. 2009 כנראה תהיה שנת הPS3.
ב. מפתחים עוד לומדים את הPS3 - ולא מגיעים בכלל למיצוי היכולות שלו.
ג. הוא גם מנגן בלו ריי - גם אם עכשיו זה לא מעניין - אולי עוד שנה שנתיים זה כן יעניין אותך.
ד. לPS3 הרבה פחות תקלות מאשר לXBOX...
הראייה הכי טובה - זה הPS2 - אנחנו 9 שנים אחרי שיצאה - עוד מוכרים קונסולות - ועוד יוצאים משחקים - ועדיין מנגנת DVD
גילוי נאות - שאני בעל PS3 והיה לי גם PS2.
יחד עם זאת - רוב הדברים מבוססים על עובדות בשטח.
עוד להוסיף - שבנוגע לכל סוגיית ה HD.. בזה באמת אין הבדל במידה ואתה רוכש את הקונסולות העדכניות.
כאמור - באמת רוב המשחקים הם 720P ולא מעבר. ברור שבעתיד נראה לאט לאט מעביר ל-1080P אבל בתכלס זה גם לא כזה קריטי - תראה כמה WII נמכרים
אבל הכל מצביע על כך -
ג. הוא גם מנגן בלו ריי - גם אם עכשיו זה לא מעניין - אולי עוד שנה שנתיים זה כן יעניין אותך.
הראייה הכי טובה - זה הPS2 - אנחנו 9 שנים אחרי שיצאה - עוד מוכרים קונסולות - ועוד יוצאים משחקים - ועדיין מנגנת DVD
עוד להוסיף - שבנוגע לכל סוגיית ה HD.. בזה באמת אין הבדל במידה ואתה רוכש את הקונסולות העדכניות.
כאמור - באמת רוב המשחקים הם 720P ולא מעבר. ברור שבעתיד נראה לאט לאט מעביר ל-1080P אבל בתכלס זה גם לא כזה קריטי - תראה כמה WII נמכרים
רק להוסיף - GT5 כבר תומך ב-1080P (בלעדי ל-PS3). אני מסכים שבעתיד המפתחים יציליחו להוציא יותר מהקונסולה. אנחנו רק בהתחלה.lawpower כתב: עוד להוסיף - שבנוגע לכל סוגיית ה HD.. בזה באמת אין הבדל במידה ואתה רוכש את הקונסולות העדכניות.
כאמור - באמת רוב המשחקים הם 720P ולא מעבר. ברור שבעתיד נראה לאט לאט מעביר ל-1080P אבל בתכלס זה גם לא כזה קריטי - תראה כמה WII נמכרים...
מסכים איתך לגבי הכל, אבל הראייה שלך נראית יותר כמו תעודת עניות ל-PS3 מאשר מחמאה לסוני.lawpower כתב:תשמע - לכל קונסולה היתרונות שלה
אבל הכל מצביע על כך -
כאמור - באמת רוב המשחקים הם 720P ולא מעבר. ברור שבעתיד נראה לאט לאט מעביר ל-1080P אבל בתכלס זה גם לא כזה קריטי - תראה כמה WII נמכרים...
וחוץ מזה, אני מכיר מישהו שקנה PS3 לפני שנה וחצי וזה נראה יותר כאילו הוא מנסה להצדיק את הקנייה שלו מאשר נהנה. אני לא חושב שזה מהנה שיש לך קונסולה שיושבת בבית ולהגיד לעצמך "בקרוב יצאו לזה משחקים". כשיצאו - תקנה.
לכן לדעתי - XBOX או WII. גם בגלל ששניהם ניתנים לפריצה וזה מה שמעניין את רוב הלקוחות הישראלים.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
דודיפלצת, אתה מעלה דיון וותיק: מה השוק צריך או לאן השוק יגיע ?
לאורך שנים מנסים לקבוע - האם השוק יוביל את השימושיות בטכנולוגיה או שהטכנולוגיה תוביל את השימוש בקרב האוכלוסיה ? בתחום הקונסולות: באה נינטנדו ויצרה קונסולה עם ממשק "לייט" לאינטרנט, לא מחייב ופשוט לשימוש. התוצאה: קניות מאסיביות של המערכת. גם המשחקים ברובם קלילים מאוד (ברובם - לא לטפס עלי !).
באה מייקרוסופט ואמרה: מה שהשוק צריך זה קונסולה עם ממשק משתמש פשוט, אינטרנט טוב פלוס. התוצאה: מקום שני במכירות (כי עדיין מחיר מוביל לפעמים) וחוות שרתי משחק מעולות (שמתוחזקות בכספי המשתמשים).
וסוני... שהחליטה שהכל חשוב: נגן בלו ריי, שמונה ליבות, אלחוטי לשבעה שחקנים, גלישה מאוד מאסיבית באינטרנט, עדכונים (יש גם באקס בוקס) ועוד מכל טוב (כולל גלישה אלחוטית...). התוצאה: מי שמסתכל קדימה (מבחינת סוני) יהנה מהקונסולה עוד יותר עם התקדמות השנים ולא יצטרך לשדרג חומרה.
אני רואה את זה בתחום העבודה שלי המון - אין לזה פיתרון. למעשה, כל מה שתגיד יתפוס. אם מבחינתך הגרפיקה כבר עכשיו טובה וחווית הגלישה טובה - אחלה, אני מאלו שמאמינים שזה צריך להתקדם עוד, ושיש מקום לשיפור, אני לא מתכוון לרוץ אחרי הכי חדש, אבל אם אני קונה קופסה סגורה - אני רוצה שהיא תעבוד לי לעוד כמה שנים...
לאורך שנים מנסים לקבוע - האם השוק יוביל את השימושיות בטכנולוגיה או שהטכנולוגיה תוביל את השימוש בקרב האוכלוסיה ? בתחום הקונסולות: באה נינטנדו ויצרה קונסולה עם ממשק "לייט" לאינטרנט, לא מחייב ופשוט לשימוש. התוצאה: קניות מאסיביות של המערכת. גם המשחקים ברובם קלילים מאוד (ברובם - לא לטפס עלי !).
באה מייקרוסופט ואמרה: מה שהשוק צריך זה קונסולה עם ממשק משתמש פשוט, אינטרנט טוב פלוס. התוצאה: מקום שני במכירות (כי עדיין מחיר מוביל לפעמים) וחוות שרתי משחק מעולות (שמתוחזקות בכספי המשתמשים).
וסוני... שהחליטה שהכל חשוב: נגן בלו ריי, שמונה ליבות, אלחוטי לשבעה שחקנים, גלישה מאוד מאסיבית באינטרנט, עדכונים (יש גם באקס בוקס) ועוד מכל טוב (כולל גלישה אלחוטית...). התוצאה: מי שמסתכל קדימה (מבחינת סוני) יהנה מהקונסולה עוד יותר עם התקדמות השנים ולא יצטרך לשדרג חומרה.
אני רואה את זה בתחום העבודה שלי המון - אין לזה פיתרון. למעשה, כל מה שתגיד יתפוס. אם מבחינתך הגרפיקה כבר עכשיו טובה וחווית הגלישה טובה - אחלה, אני מאלו שמאמינים שזה צריך להתקדם עוד, ושיש מקום לשיפור, אני לא מתכוון לרוץ אחרי הכי חדש, אבל אם אני קונה קופסה סגורה - אני רוצה שהיא תעבוד לי לעוד כמה שנים...
Vocare Ad Regnum
לא נותר אלא להסכים למשפט האחרון.TANDBERG כתב:דודיפלצת, אתה מעלה דיון וותיק: מה השוק צריך או לאן השוק יגיע ?
אני רואה את זה בתחום העבודה שלי המון - אין לזה פיתרון. למעשה, כל מה שתגיד יתפוס. אם מבחינתך הגרפיקה כבר עכשיו טובה וחווית הגלישה טובה - אחלה, אני מאלו שמאמינים שזה צריך להתקדם עוד, ושיש מקום לשיפור, אני לא מתכוון לרוץ אחרי הכי חדש, אבל אם אני קונה קופסה סגורה - אני רוצה שהיא תעבוד לי לעוד כמה שנים......
האם זה משנה אם ה PS3 היא NTSC או PAL?
והאם קיימים הבדלים בין הדגמים בנפחים השונים (...40GB, 60GB, 80GB)?
משחקים שכל קונסולה מתאימה ניתן לבדוק באתרים שאוספים ביקורות כמו:lir86 כתב:היכן ניתן לבדוק אילו משחקים כל קונסולה מציעה?
כמו כן, האם זה משנה אם הקונסולה היא NTSC או PAL?
והאם קיימים הבדלים בין הדגמים בנפחים השונים (...40GB, 60GB, 80GB)?...
www.gamerankings.com
www.metacritic.com
ובכל מיני אתרי ביקורות, פורומים וכו'.
במקרה של הPS3, הקונסולה תוכל להריץ משחקים מכל האיזורים, אבל לא סרטי בלוריי.
במקרה של הX360, זה כבר תלוי במשחק ובמפיצה. רוב המשחקים פתוחים לכל האזורים, אבל לא כולם. בדרך כלל עדיף לקנות קונסולת NTSC, גם כי היא יותר זולה בארה"ב מאשר באירופה וגם כי המשחקים החדשים עבורה עולים (לפני מבצעים) 60$ בעוד משחקי הPAL עולים בד"כ 60 יורו.
הרדדיסק זה כבר עניין שולי יותר לדעתי. על הX360 כל המשחקים רצים ישירות מהדיסק (אבל ניתן להתקין אותם על הכונן כדי למנוע שחיקה של העינית) והיא מגיעה היום עם הרדיסק של 60GB (למעט הדגם נטול ההרדיסק, שממנו כדאי להתרחק), ועל הPS3 יש מספר משחקים שמצריכים התקנה של כמה ג'יגה, אבל קונסולה של 80GB צריכה להספיק.
סרטים ומוזיקה ניתן בלאו הכי להזרים מהמחשב על גבי הרשת, וניתן גם לחבר לקונסולה התקני USB חיצוניים. בשביל מספר משחקים ודמואים קטנים להורדה ממש אין צורך בהרדיסק עצום.
gorelshv כתב:תיקון טעות, המשחק (כלומר הדמו GT5P, המשחק המלא עוד לא יצא וספק אם יגיע השנה) לא באמת רץ ב-. 1080P. הוא רץ ב1080X960. מצד שני יש משחקים בודדים עם "עולם משחק" קטן יחסית כמו NBA Street 3 שאם אני לא טועה רץ ב1080P, וכמה משחקי הורדה פשוטים. אבל המשחקים הגדולים באמת שכוללים סביבות גדולות רצים ברזולוציה יותר נמוכה.lawpower כתב: רק להוסיף - GT5 כבר תומך ב-1080P (בלעדי ל-PS3). אני מסכים שבעתיד המפתחים יציליחו להוציא יותר מהקונסולה. אנחנו רק בהתחלה.......
נערך לאחרונה על ידי gulmer ב 17/02/2009 16:06, נערך פעם 1 בסך הכל.