רכישת ציוד ק"ב

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
haimbl פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1202
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #21 

כמה שנים אני קונה :)

הדרישה שלי היא HDMI ושיהיה שחור זה מתאים לשאר החלקים.
בשביל כל מה שמעבר, בשביל זה הגעתי לפורם.

מה שתגידו יעלה את ה priority של אותו מוצר. כמובן שיש את המגבלות הכלכליות וההיגיון הבריא (אני מקווה שהוא יהיה לידי בזמן הרכישה)

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4497
נתן תודות: 138 פעמים
קיבל תודות: 131 פעמים

שליחה #22 

moco כתב:haimbl,
אני מסכים שמי שלא קונה כי מחר יהיה משהו יותר טוב, בסוף מפסיד (וגם מחר לא יקנה מאותו שיקול).
.
...

זה לא בדיוק כך , יש מוצרים שיוצאים לשוק כטכנולגיה חדשה ויש להם באגים וכל מיני בעיות , והחברות לומדות ומשפרות , ולוקח לפעמים שנה שנתיים ואף יותר כדי שהמוצר "יתאזן" וייתן מענה הולם יותר ללקוח מה גם שמשלמים יותר - הרבה יותר על מוצר שהוא בחיתולים , לדוגמא רכישת LCD לפני 3 שנים ויותר - שילמת הרבה וקיבלת גרוטאה , ומי שהמתין ירכוש היום מסך שייתן לו הרבה יותר , בסכום מופחת ובהבדל לא מבוטל .
אני מכיר אישית אנשים שקפצו למים ראשונים כי היה חשוב להם מסך דק ורכשו מסך לפני 4 שנים בערך, וכולם החליפו אותו בתקופה האחרונה למסכים מתקדמים FHD ו 100HZ ומעלה.... , חבר שלי שילם בזמנו קרוב ל 12 אלף ש''ח בחו''ל על פיליפס 32 אינץ' HD READY והחליף היום לסמסונג 46 אינץ' הרבה יותר מתקדמת בפחות כסף .
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 351 פעמים

שליחה #23 

bossgt6,
אני דווקא מסכים איתך. לא התיחסתי פה בכלל לearly adopters, אלא לאנשים שמהססים לקנות (טכנולוגיה מוכחת) רק בגלל שבעתיד יהיה משהו חדש או זול יותר.
משה

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #24 

OK - MOCO

haimbl
אני היום לא הייתי רוכש רסיבר ללא הפורמטים החדשים !!!

גם אם אתה רוצה יד שניה לך על הפורמטים החדשים ביד שניה .

סטרימר ובלו ריי הופכים למוצרים סטנדרטים יותר ויותר וכן גם המחיר צונח , אם אתה הולך להשקיע במערכת ק''ב , לא מן הנמנע שבעתיד הקרוב תרצה להוציא כסף על מכשיר בלו ריי / סטרימר בדיוק כמו שהיה עם ה DVD , תחילה רכשו בעלי האמצעים והמכשיר עלה בסביבות 6k ומעלה , עבר זמן וזה הפך לנחלת הכלל במחיר שווה לכל נפש , וכמו שאז אנשים ללא אמצעים לא רכשו לייזר דיסק ופשוט המתינו לצניחת המחיר של ה DVD , גם במקרה הנ''ל בלו ריי קרוב לוודאי יכנס לסלון שלך במיוחד כשיודעים בבירור שהמחיר צונח וימשיך לצנוח - { אני לא זוכר מי הוציא הודעה לעיתונות לגבי מכירת בלו ריי ב 150 דולר...... } .

לכן שכח מהקרבורטור עבור להזרקת דלק :wink:

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

haimbl פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1202
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #25 

:D
לא יודע אם קראת את כל השיחה אבל אני כבר עם PS3 שכידוע הוא קורא בלו ריי (אחת הקניות היותר טובות שעשיתי).
מכשיר מדהים!

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #26 

יפה מאוד ,אז מה נשאר לך ? להניע אותו על רסיבר - מהפורמטים חדשים ולהתענג

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9618
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 353 פעמים

שליחה #27 

bossgt6 כתב:יפה מאוד ,אז מה נשאר לך ? להניע אותו על רסיבר - מהפורמטים חדשים ולהתענג
...
דווקא עם פלייסטיישן שעושה עיבוד בעצמו
הוא לא מחוייב לרסיוור עם הפורמטים החדשים

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #28 

אם אני לא טועה קראתי כאן איזה פוסט שהפלייסטיישן לא עושה את העבודה כמו שצריך או משהו כזה .......

urik79
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4320
שם מלא: אורי
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 130 פעמים

שליחה #29 

בכל מקרה אין ממש ברירה. PS3 יכול להעביר LPCM על גבי ה HDMI ובכך הוא מקודד את ה פורמטים החדשים.
ניתן להעביר BITSTREAM אך במצב הזה לא יעברו הפורמטים החדשים אלא הפורמטים הישנים.
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #30 

אני עוד מתכנן לבדוק את העניין לתומו (בדיקה בשמיעה - לא הצלחנו לעשות בדיקה לנתונים)

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”