יס פלנט 3D - בלאדי ולנטיין

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
שלח תגובה
guyezra פותח השרשור
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35100
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #1 

טוב, לכבוד חג האהבה הזמנתי את אשתי לראות ב-3D את הסרט My Bloody Valentine.

העלילה בקצרה תאונה במכרה פחם שנלכדים בה כורים, כשמחלצים אותם מתברר שחלקם מתו ממכות מכוש. הרוצח בתרדמת, שנה אח"כ הוא מתעורר ורוצח 22 אנשים. 10 שנים אח"כ האימה חוזרת - עלילת סירטי סלאשרים סטנדרטית - חידוש לסרט משנת 81.

הסיבה שהקדשתי לזה שירשור נפרד היא כמובן ה-3D DIGITAL CINEMA
בכניסה מקבלים משקפיים מיוחדים (לא כמו אלה של IMAX)
הצפייה בסה"כ נעימה, ללא כאבי ראש וכד'.
בעיות שנתקלתי בהן:
מין בעיית פוקוס כל פעם שמתמקדים בדמות יש טישטוש בחלקים אחרים
תרגום מופיע "מקדימה" (קרוב יותר) מה שגורם לזה שכשמקוראים את התרגום לא רואים את כל התמונה, נראה לי שהיה עדיף לשים את התרגום בתמונה מאחור.

הם השתמשו באופן חביב בתלת מימד לאפקטים (השפרצות דם, זריקת המכוש על הקהל, כיוון נשק ככה שממש ניתן להסתכל לתוך הקנה ועוד)
הטכנולוגייה עדיין לא בשלה אבל בהחלט יש עתיד, הראו הרבה קדימונים לסרטי אנימציה כאלה.

מחכה לסרט אווטאר בסוף השנה 8)

שירשור "מה הסרט האחרון שראית":
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 621#754621

nadavck
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3328
נתן תודות: 223 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #2 

כרגע חזרתי מהסרט הזה... מסכים עם כל מילה. אכן סרט טראש מפגר חסר עלילה ומשוחק כמו סרט ערבי בשנות ה 70 ביום שישי אחר הצהריים בערך בשעה 16:00 :lol:
ולעניין... תלת מימד הופך את הסרט למגניב ביותר. הסרט מופיע ממש קרוב לעיניים, כאילו הכל מתרחש ממש מול הפנים. כל הטריקים הצפויים של סכינים לצופים ושפריצים... אבל זה מגניב ועובד.
לפחות יש סיבה לראות סרטים בקולנוע להבדיל מהקולנוע הביתי. הייתי מעדיף לראות סרט אימה מבוסס רוחות רפאים מאשר slasher מטופש... אבל אני מניח שזה יבוא עם הזמן :)

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”