מחפש טלויזיה סביב 10K
אהלן,
מחפש המלצה לטלויזיה 42 אינץ.
הטלויזיה היא לבית הורי. שם אנחנו משתמשים בגרונדינג מלפני 10 שנים. העניין הוא שאני מתלבט האם יש למה להחליף את הטלויזיה? הגרונדינג המדוברת משמשת ב 95% לצפייה בשידורי הוט. נתון זה לא ישתנה משמעותית גם לאחר טלויזיה חדשה. לאחר שקראתי מספר מדריכים באתרים שונים בנוגע לאיזו טלויזיה לרכוש - פלאזמה או LCD חשבתי שאולי כדאי לצנן את רצונם לרכוש טלויזיה. זאת היות ועבור השימוש שלהם לא רק שלא יושג שיפור באיכות הצפייה אלא שאני גם מסתכן באיכות עוד נמוכה יותר בשל הבלטת איכות השידור הירודה של הוט. האם נכון הדבר שרכישה של טלויזיה חדשה כעת לא תשפר את איכות השידור?
והיה ואני טועה, הבנתי שמומלץ לרכוש פלאזמה היות והיא מבליטה פחות את האיכות הירודה של השידור אל מול הLCD, האם נכון הדבר?
בסיומה של הקדמה ארוכה זו, נתונים: מיקום הטלויזיה בחדר מואר באופן בינוני (סלון רגיל) צפייה לרוב סביב 3.5 מ' אך לעיתים מעל 5 מ' (נגיד בארוחות ערב למשל). ללא מערכת קולנוע ביתית (כלומר חשוב גם סאונד נורמלי - אבל לא צריך משהו מיוחד).
קיצר טלויזיה לזוג חקלאים דרומיים שלא מבינים יותר מדי ומוכנים להשקיע סביב 10000
מצטער מאוד על אורך ההודעה. אשמח לתגובות!!!
תודה
מחפש המלצה לטלויזיה 42 אינץ.
הטלויזיה היא לבית הורי. שם אנחנו משתמשים בגרונדינג מלפני 10 שנים. העניין הוא שאני מתלבט האם יש למה להחליף את הטלויזיה? הגרונדינג המדוברת משמשת ב 95% לצפייה בשידורי הוט. נתון זה לא ישתנה משמעותית גם לאחר טלויזיה חדשה. לאחר שקראתי מספר מדריכים באתרים שונים בנוגע לאיזו טלויזיה לרכוש - פלאזמה או LCD חשבתי שאולי כדאי לצנן את רצונם לרכוש טלויזיה. זאת היות ועבור השימוש שלהם לא רק שלא יושג שיפור באיכות הצפייה אלא שאני גם מסתכן באיכות עוד נמוכה יותר בשל הבלטת איכות השידור הירודה של הוט. האם נכון הדבר שרכישה של טלויזיה חדשה כעת לא תשפר את איכות השידור?
והיה ואני טועה, הבנתי שמומלץ לרכוש פלאזמה היות והיא מבליטה פחות את האיכות הירודה של השידור אל מול הLCD, האם נכון הדבר?
בסיומה של הקדמה ארוכה זו, נתונים: מיקום הטלויזיה בחדר מואר באופן בינוני (סלון רגיל) צפייה לרוב סביב 3.5 מ' אך לעיתים מעל 5 מ' (נגיד בארוחות ערב למשל). ללא מערכת קולנוע ביתית (כלומר חשוב גם סאונד נורמלי - אבל לא צריך משהו מיוחד).
קיצר טלויזיה לזוג חקלאים דרומיים שלא מבינים יותר מדי ומוכנים להשקיע סביב 10000
מצטער מאוד על אורך ההודעה. אשמח לתגובות!!!
תודה
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4217
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
אם השידורים הם רק הוט ואין תאורה ישירה כל הזמן על המסך אז פלזמה תעשה את העבודה.
הסכום יכול להיות נמוך משמעותית מ10.
אני ממליץ לך על פנסוניק חמודה שצריכה לעלות באזור ה 7
הסכום יכול להיות נמוך משמעותית מ10.
אני ממליץ לך על פנסוניק חמודה שצריכה לעלות באזור ה 7
אוקי, פלאזמה. האם ישנם דגמים ספציפיים מומלצים?guy11 כתב:פלזמה פנסוניק או סמסנוג בגודל 50"....
האם יש דרך לדעת האם הטלויזיה שאני מתלבט עליה בחנות היא דגם חדש או ישן?
למה דווקא פנסוניק או סמסונג?
מה לגביי סוני?
תודה
אם הוא מוכן להשקיע עד 10,000 ש"ח אז למה לא להציע לו את פיוניר 4280XA ? היא נכנסת בתקציב
פלאזמה 42 אינץ' הכוללת 3 חיבורי סקארט. מתאים כמו כפפה ליד.
http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/ ... ubcatid=65
הטובה ביותר שתוכל למצוא במסגרת התקציב שהצבת לעצמך-באחריות (ואם יש מישהו שחולק על דעתי אשמח לשמוע למה)
פלאזמה 42 אינץ' הכוללת 3 חיבורי סקארט. מתאים כמו כפפה ליד.
http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/ ... ubcatid=65
הטובה ביותר שתוכל למצוא במסגרת התקציב שהצבת לעצמך-באחריות (ואם יש מישהו שחולק על דעתי אשמח לשמוע למה)
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

אני גם חושב ש42 מספיק.הפיוניר שהוזכרה שלמרות השם "פיונייר" לא עולה על דגמי סמסונג ובטח לא פנסוניק
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
איזה גודל הגרונדיג? 34"? או מה?
אם הם מרוצים - כדאי לחשוב להשאיר - וזה למה - בגלל העובדה ששידורים רגילים ימתחו - והשאלה אם זה לא יפריע להם
לאמא שלי זה לא מפריע שכולם שמנים - אם להורים שלך גם לא אז סבבה
ובהחלט אפשר להתקדם.
מסכים לגבי ה-50" - יהיה להם תענוג ככה. פנא PV80 - נותן תמונה טובה
אם הם מרוצים - כדאי לחשוב להשאיר - וזה למה - בגלל העובדה ששידורים רגילים ימתחו - והשאלה אם זה לא יפריע להם
לאמא שלי זה לא מפריע שכולם שמנים - אם להורים שלך גם לא אז סבבה
ובהחלט אפשר להתקדם.
מסכים לגבי ה-50" - יהיה להם תענוג ככה. פנא PV80 - נותן תמונה טובה
אם אפשר לשאול, מה זה משנה כמה חיבורי סקארט יש? לא מספיק אחד?dodi88 כתב:רק החיבורי סקארט מעלים אותה בכמה דרגות מעל השאר בהנחה שיחובר לטלוויזיה ממירclaudia5 כתב:אני גם חושב ש42 מספיק.הפיוניר שהוזכרה שלמרות השם "פיונייר" לא עולה על דגמי סמסונג ובטח לא פנסוניק......
לאחר דיון עם ההורים המרחק הוא יותר סביב 3-2.5 ככה שכנראה 42 זה די והותר...
הגרונדינג זה גוש בגודל 34' אם מסך לא שטוח בכלל... אתם חושבים שיהיה שיפור באיכות התמונה מעבר לזמנים הנדירים שנראה DVD?
האם חיבור סקארט טוב יותר מ SVIDEO?
תודה
נב. אני רואה שהטלויזיה של פנסוניק DV80 היא לא fullHD אלא HDready אין לזה חשיבות?
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

אין צורך בפול בשביל ההורים.
אם תרשום שהם מעוניינים לרכוש סטרימר ,מגבר,סט רמקולים,להוריד קבצי hd full באינטרנט ולראותם במסך אז כן יש צורך במסך פול והוא גם צריך להיות גדול מ42.!!!!
אם תרשום שהם מעוניינים לרכוש סטרימר ,מגבר,סט רמקולים,להוריד קבצי hd full באינטרנט ולראותם במסך אז כן יש צורך במסך פול והוא גם צריך להיות גדול מ42.!!!!
הרבה הרבה יותר טובbijo כתב:אם אפשר לשאול, מה זה משנה כמה חיבורי סקארט יש? לא מספיק אחד?dodi88 כתב:רק החיבורי סקארט מעלים אותה בכמה דרגות מעל השאר בהנחה שיחובר לטלוויזיה ממירclaudia5 כתב:אני גם חושב ש42 מספיק.הפיוניר שהוזכרה שלמרות השם "פיונייר" לא עולה על דגמי סמסונג ובטח לא פנסוניק......
הגרונדינג זה גוש בגודל 34' אם מסך לא שטוח בכלל... אתם חושבים שיהיה שיפור באיכות התמונה מעבר לזמנים הנדירים שנראה DVD?
תודה...
כאשר ממיר מחובר לטלוויזיה עם כבל סקארט אתה מקבל תמונה תמונה סה"כ טובה, האנשים לא נראים שמנים
ואילו אם הממיר מחובר בכל דרך אחרת (שכך זה ברוב הטלוויזיות כי בהרבה אין סקארט) אז האנשים נראים שמנים ומעצבנים כמו בכל פלאזמה אחרת (כמו שאמרתי לרוב בחנויות ואצל מכרים תראה את זה ככה כי אין להם פשוט סקארט בטלוויזיה)
האנשים שמנים ששידור 4:3 נימתח על מסך 16:9,בלי קשר לחיבור.אני מחובר בסקארט והאנשים שמנים.dodi88 כתב:הרבה הרבה יותר טובbijo כתב:אם אפשר לשאול, מה זה משנה כמה חיבורי סקארט יש? לא מספיק אחד?dodi88 כתב:רק החיבורי סקארט מעלים אותה בכמה דרגות מעל השאר בהנחה שיחובר לטלוויזיה ממירclaudia5 כתב:אני גם חושב ש42 מספיק.הפיוניר שהוזכרה שלמרות השם "פיונייר" לא עולה על דגמי סמסונג ובטח לא פנסוניק......
תודה...
כאשר ממיר מחובר לטלוויזיה עם כבל סקארט אתה מקבל תמונה תמונה סה"כ טובה, האנשים לא נראים שמנים
ואילו אם הממיר מחובר בכל דרך אחרת (שכך זה ברוב הטלוויזיות כי בהרבה אין סקארט) אז האנשים נראים שמנים ומעצבנים כמו בכל פלאזמה אחרת (כמו שאמרתי לרוב בחנויות ואצל מכרים תראה את זה ככה כי אין להם פשוט סקארט בטלוויזיה)...
אבל זה בדיוק מה שהוא ביקשacozz כתב:כן רק חבל שזה בכלל לא נכנס לו בתקציבtoto1 כתב:לפני שאתה רץ לקנות פלזמה
לך לראות את הסוני W4500
מסך LCD שעולה על כל פלזמה שראיתי...
40" מתחיל מ 11 K
46" מתחיל מ 15K
52" משהו כמו 20
ודרך אגב יש כבר W5500...
40 או 42 אינץ באיזור ה10