בעיה בטלוויזיה או תופעה נורמלית?
שלום,
שמתי לב שבשידורים בSD, כשמשדרים משהו ממש ישן, אז לפעמים המסך מרצד ואפילו יש ארטיפקטים כאלה.
למשל אם יש משהו בחדשות בערוץ 2 ומראים משהו שצולם לפני המון זמן אז יש רצידות קצת.
אם למשל המסך מחולק ל-2, חצי מסך הוא אולפן החדשות והחצי השני הוא צילום מארכיון אז החצי הזה מרצד קצת והחצי השני לא!
זה נורמלי?
גם הארטיפקטים מפחידים אותי...
הטלוויזיה היא 32LA550 אגב.
שמתי לב שבשידורים בSD, כשמשדרים משהו ממש ישן, אז לפעמים המסך מרצד ואפילו יש ארטיפקטים כאלה.
למשל אם יש משהו בחדשות בערוץ 2 ומראים משהו שצולם לפני המון זמן אז יש רצידות קצת.
אם למשל המסך מחולק ל-2, חצי מסך הוא אולפן החדשות והחצי השני הוא צילום מארכיון אז החצי הזה מרצד קצת והחצי השני לא!
זה נורמלי?
גם הארטיפקטים מפחידים אותי...
הטלוויזיה היא 32LA550 אגב.
נערך לאחרונה על ידי NevanS ב 17/02/2009 19:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
אוקיי אני מתנצל...
שיחקתי עם ההגדרות של הטלוויזיה ובעיקר הורדתי את הSharpness שהיה על 100/100.
התמונה השתפרה פלאים, שידורי הSD נראים סביר, ןאפילו טוב(!), והשידורים בPS3 נראים לא פחות ממדהימים.
אני אשחק עוד קצת עם ההגדרות עד שאני אגיע לתוצאה הרצויה בSD.
שיחקתי עם ההגדרות של הטלוויזיה ובעיקר הורדתי את הSharpness שהיה על 100/100.
התמונה השתפרה פלאים, שידורי הSD נראים סביר, ןאפילו טוב(!), והשידורים בPS3 נראים לא פחות ממדהימים.
אני אשחק עוד קצת עם ההגדרות עד שאני אגיע לתוצאה הרצויה בSD.
אין לי דבר שדומה לזה...
יש לי
Mode
Backlight
Contrast
Brightness
Sharpness
Colour
אז יש לשונית Detailed Settings שבתוכה יש : black adjust,dynamic contrast,gamma,colour space,white balance,flesh tone,edge enhancement
ואז יש עוד לשונית Picture Options שבתוכה: Colour tone,Size,Digital NR,movie plus,blue only mode,DNIe,HDMI black level.
אלה כל האפשרות שיש לי.
אשמח לתשובה, תודה!
יש לי
Mode
Backlight
Contrast
Brightness
Sharpness
Colour
אז יש לשונית Detailed Settings שבתוכה יש : black adjust,dynamic contrast,gamma,colour space,white balance,flesh tone,edge enhancement
ואז יש עוד לשונית Picture Options שבתוכה: Colour tone,Size,Digital NR,movie plus,blue only mode,DNIe,HDMI black level.
אלה כל האפשרות שיש לי.
אשמח לתשובה, תודה!