כל לחיצה בשלט בתוכנה XBMC כאילו לחצתי פעמיים בשלט
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
יש לך במקרה שני סטים של אינפרה אדום?
ייתכן גם שמותקן אצלך איזה פלאג אין שמתרגם את לחיצות השלט לכפתורים של חיצים במקלדת, ובו זמנית מותקן גם פלאג אין לתמיכה בשלט.
נסה גם לשחק עם ההגדרות של ה-System ב-XBMC, כבה תמיכה בשלט MCE וכו.
ייתכן גם שמותקן אצלך איזה פלאג אין שמתרגם את לחיצות השלט לכפתורים של חיצים במקלדת, ובו זמנית מותקן גם פלאג אין לתמיכה בשלט.
נסה גם לשחק עם ההגדרות של ה-System ב-XBMC, כבה תמיכה בשלט MCE וכו.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
יש לי את ה-IRTRANS SUITE או משהו כזה אבל הוא לא עשה לי בעיות עד עכשיו,פשוט התקנתי את התוכנה מחדש.
אגב אחרי שאני מתקין את הSVN האחרון יש לי משהו מוזר שקורה לי - התוכנה מפסיקה לעדכן את הסרטים אוטומטי (למרות שמוגדר לה) וגם ידני היא לא נותנת,כאילו לא מזהה את השם (לא מדובר רק בסרט אחד אלא כולם) מה שקורה גם זה שכשאני נכנס להגדרות של ה-ADD SOURCE ושם ל-SETTINGS אז יש כפתור ששם אני בוחר איזה הקבצים שלי יופיעו למשל בסרטים או בסדרות אז אחרי שאני בוחר למשל IMDB אין אפשרות להיכנס להגדרות שם בתוך החלון הזה,הכפתור מופיע באפור ואין אפשרות ללחוץ עליו.
זה רק עם הגירסת SVN
אגב אחרי שאני מתקין את הSVN האחרון יש לי משהו מוזר שקורה לי - התוכנה מפסיקה לעדכן את הסרטים אוטומטי (למרות שמוגדר לה) וגם ידני היא לא נותנת,כאילו לא מזהה את השם (לא מדובר רק בסרט אחד אלא כולם) מה שקורה גם זה שכשאני נכנס להגדרות של ה-ADD SOURCE ושם ל-SETTINGS אז יש כפתור ששם אני בוחר איזה הקבצים שלי יופיעו למשל בסרטים או בסדרות אז אחרי שאני בוחר למשל IMDB אין אפשרות להיכנס להגדרות שם בתוך החלון הזה,הכפתור מופיע באפור ואין אפשרות ללחוץ עליו.
זה רק עם הגירסת SVN
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
זה קורה למי שמשתמש ב IR SUIT עם כלי ה TRANSLATOR, אם הגדרת ב TRANSLATOR את מקשי החיצים בשלט שיהיו חץ למטה או למעלה וכו', זה יגרום לך ללחיצה כפולה מהסיבה הפשוטה של XBMC תמיכה טבעית בשלטים וכיוונים, ולא צריך בשבילה לכוון כיוונים ב IR SUITgshhar כתב:כל לחיצה בשלט יוצאת כאילו לחצתי פעמיים.
יש דרך לתקן את זה ?...
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
לא נתקלתי בבעיה כזו... האמת שזה נשמע כאילו התנתק לך האינטרנט או משהו...
הייתה לי בעייה דומה שכל סרט לא הצלחתי למצא ואז התברר לי שמשהו בקישוריות לאינטרנט נדפק והמחשב בסלון לא מחובר...
חוצמזה תמיד תוכל לחזור ל SVNים קודמים
הייתה לי בעייה דומה שכל סרט לא הצלחתי למצא ואז התברר לי שמשהו בקישוריות לאינטרנט נדפק והמחשב בסלון לא מחובר...
חוצמזה תמיד תוכל לחזור ל SVNים קודמים