שלום.
כן קראתם נכון, יש לי P2.8 Dual Core והוא מקרטע גם בסרטוני 720P .
אצל כל מי ששאלתי, אין בעיה עם סרטוני 720P, התייאשתי מלפתור את הבעיה, פשוט רכשתי כרטיס מסך של ATI 2600 XT והסתדרתי.
הבעיה ביוטיוב HD ששם זה סרטוני flash וככל הנראה כרטיס המסך אינו תומך בפורמט והCPU נחנק...
האם מישהו נתקל בבעיה ?
הצעות / הערכות ?
תודה.
מחשב P2.8 מקרטע עם סרטי HD של youtube
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
פעם ראשונה ששמעתי שמחשב נחנק מיוטיוב... נו טוב
מה שאני הייתי עושה במקומך זה שתי אפשרויות
- בחלק מסרטוני YT יש כפתור להוריד אותם, זה יותר מהר ויותר נוח לצפות במחשב עם הנגן הפרטי ולא עם הנגן של הדפדפן.
- אתה יכול להתקין תוכנת הורדת קבצים כלשהי , אני עובד עם INTERNET DOWNLOAD MANAGER 5.15 המדהימה, שכל פעם שאני רואה סרטון כלשהו, קופץ לי כפתור על הוידאו ומאפשר לי להורידו בלחיצת כפתור.
- יש תוסף לפיירפוקס שמאפשר לפתוח סרטונים ישר לתוך המדיה פלייר.. אולי זה יעזור לך.
מה שאני הייתי עושה במקומך זה שתי אפשרויות
- בחלק מסרטוני YT יש כפתור להוריד אותם, זה יותר מהר ויותר נוח לצפות במחשב עם הנגן הפרטי ולא עם הנגן של הדפדפן.
- אתה יכול להתקין תוכנת הורדת קבצים כלשהי , אני עובד עם INTERNET DOWNLOAD MANAGER 5.15 המדהימה, שכל פעם שאני רואה סרטון כלשהו, קופץ לי כפתור על הוידאו ומאפשר לי להורידו בלחיצת כפתור.
- יש תוסף לפיירפוקס שמאפשר לפתוח סרטונים ישר לתוך המדיה פלייר.. אולי זה יעזור לך.
עשיתי בדיקה נוספת מהנייד של העבודה
מוריד מאותה רשת ומאותה מערכת הפעלה, אותו browser , עם מעבד שאמור להיות יותר חלש: Dual core 2.2 .
ונחשו מה ?
זה מציג חלק (cpu על 50-60 אחוז) ללא קרטועים.
מה לעזאזל דפוק במעבד שלי ???
בדקתי אותו עשרות פעמים עם כל מיני תוכנות אבחון שונות, לא עבדו עלי והוא באמת Dual 2.8 מה יכול להיות אם כן להפריע לו לעבוד ? (כמובן בהנחה שלפני שהוא מתחיל להציג הוא על 0 אחוז ושום דבר לא רץ ברקע)
יש רעיונות ??
ונחשו מה ?
זה מציג חלק (cpu על 50-60 אחוז) ללא קרטועים.
מה לעזאזל דפוק במעבד שלי ???
בדקתי אותו עשרות פעמים עם כל מיני תוכנות אבחון שונות, לא עבדו עלי והוא באמת Dual 2.8 מה יכול להיות אם כן להפריע לו לעבוד ? (כמובן בהנחה שלפני שהוא מתחיל להציג הוא על 0 אחוז ושום דבר לא רץ ברקע)
יש רעיונות ??