מבולבל...
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
היתרון ביריד הנחות הוא שהמחיר שיש שם בדרך כלל טוב (תמיד יש חריגות) והמלאא נמצא. הבעיה בזאפ היא שיש כל מיני נשמות טובות שמפרסמות מוצרים במחירים לא אפשריים וכשאתה מזמין אומרים שנגמר במלאי ומפנים אותך לדגם אחר. אחוז ההנחה ? תלוי ביחס למוצר, אני לא מאמין שאפשר לתת יותר מ10-15% על פלזמות, אלא אם כן ימשכו קצת למעלה את המחיר ואז באופן יחסי המחיר יהיה נמוך ב-7-10% מהמחיר הקבוע. זו גם פרוצדורה שעושים. אבל שווה לראות כי יהיו הרבה דגמים בו זמנית.
Vocare Ad Regnum
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

צודק, לצערי הרב
הם כבר פחות רלבנטיים. עובדה שיש דגמים לא מעודכנים שם, כל מיני דגמי ביניים שנשמעים כמו הדגם שמחפשים, הם בעיתיים.oferlaor כתב:זאפ כיום לא נותן תשובות רלוונטיות כיום. יותר מדי תעלולים יש שם....
אבל בשביל זה יש לנו את הפורום - לא ?
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4218
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
המחירים בזאפ מזמן גבוהים מהשוק.
לדוגמה פיליפס 7603 שבזאפ מופיעה 7900 ניתן לרכוש ב7000 אם אחריות של אלקטרה.
וכן כאשר אומרים שיש "יריד מכירות ענק" אז המחירים צריכים להיות נמוכים מזאפ-ברור שאם משהו מייצג את החברה שעושה את היריד אז הוא יצדיק שהמחיר ביריד צריך להיות רק כפול מזאפ!!!!
לדוגמה פיליפס 7603 שבזאפ מופיעה 7900 ניתן לרכוש ב7000 אם אחריות של אלקטרה.
וכן כאשר אומרים שיש "יריד מכירות ענק" אז המחירים צריכים להיות נמוכים מזאפ-ברור שאם משהו מייצג את החברה שעושה את היריד אז הוא יצדיק שהמחיר ביריד צריך להיות רק כפול מזאפ!!!!
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
לא הבנתי מה הטענה שלך בדיוק?
היית באיזה יריד מבצעים והמחירים שם לא היו נמוכים?
אם כן איפה?
זה פורסם באתר שלנו או...?
הסבר בכדי שנוכל לעזור.
אני אישית הייתי ביריד של פנאסוניק נדמה לי בתחילת דצמבר - רכשתי שם שתי מסגרות לתמונות - שעד היום אני נתקל במסגרות האלה במחיר של 100 ש"ח יותר.
וגם ציוד שלא רכשתי היה שם במחיר נמוך למדיי.
אז כדאי שתסביר על מה אתה מדבר בדיוק.
היית באיזה יריד מבצעים והמחירים שם לא היו נמוכים?
אם כן איפה?
זה פורסם באתר שלנו או...?
הסבר בכדי שנוכל לעזור.
אני אישית הייתי ביריד של פנאסוניק נדמה לי בתחילת דצמבר - רכשתי שם שתי מסגרות לתמונות - שעד היום אני נתקל במסגרות האלה במחיר של 100 ש"ח יותר.
וגם ציוד שלא רכשתי היה שם במחיר נמוך למדיי.
אז כדאי שתסביר על מה אתה מדבר בדיוק.
o.k ,בשרשור שכן קראתי את עצת עפר להתקשר לארמגדון אם רוצים לברר מחיר של מוצר מסויים,ענה לי בחור(השם ידוע) שלא היה הכי סבלני(!?)ואמר לי מחיר מסויים,וכשאמרתי לו שהוא נותן לי מחיר בדיוק כמו שמפורסם בזאפ,ואיפה כאן ה"יריד מכירות ענק",(כשכל בר דעת מבין מזה שיש כאן מבצעי מכירות)ענה לי "לך תקנה בזאפ".
עכשו שיגידו לי אם חנות רצינית(או מוכר רציני)עונה כך ללקוח,שאולי לא יקנה...אבל אולי כן!!!
ובאמת באמת שאין לי שום כוונה לפגוע!!!
עכשו שיגידו לי אם חנות רצינית(או מוכר רציני)עונה כך ללקוח,שאולי לא יקנה...אבל אולי כן!!!
ובאמת באמת שאין לי שום כוונה לפגוע!!!
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

לי לא רצו לתת מחיר בטלפון גם אחר שאמרתי שאני מחיפה ואני לא יגיע סתם.
בשיחה השניה רצו לתת לי את ה610 במחיר של זאפ ומסך לא חדש.
לכל מיניי חברי באתר יש נטיעה לרדת על המחירים של זאפ על כך שהם לא ריאלים אבל בפועל המחירים מאוד אמיתיים ובדרך כלל גבוהים
מהמחיר שבאמת ניתן לרכוש את המוצר.
בשיחה השניה רצו לתת לי את ה610 במחיר של זאפ ומסך לא חדש.
לכל מיניי חברי באתר יש נטיעה לרדת על המחירים של זאפ על כך שהם לא ריאלים אבל בפועל המחירים מאוד אמיתיים ובדרך כלל גבוהים
מהמחיר שבאמת ניתן לרכוש את המוצר.
אני דווקא התקשרתי לארמאגדון בעצת עופר, והסכימו להגיד לי מחירים בטלפון שהיו כ-10%-15% ממחירים שביררתי בביג בוקס (שכידוע רחוקים מזולים) אלא שבארמאגדון דובר על מוצרים לא חדשים (זה מה שנאמר לי בפירוש) כלומר מתצוגות, סוג ב' וכו'... ולא נשמע לי הגיוני שמוצר משומש או סוג ב' יעלה 10% פחות מחדש...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אני לא מייעץ לאף אחד כלום (איך עשיתם אותי יועץ מכירות כאן פתאום?), רק הודעתי על מבצע.
אף אחד לא מכריח אף אחד לרכוש בשום מקום, לא טוב לכם, אל תקנו...
אני רק מציע:
1. אם יש מחיר של זאפ, אני מכיר לא מעט מקרים שבו זה לא מעודכן (קרי: יקר)
2. אם יש מחיר של זאפ אני מכיר לא מעט מקרים שבהם המחיר בכלל לא אמיתי (בחנויות שבהם יש המחיר הזה "בדיוק נגמר הסטוק, אבל יהיה עוד שבועיים, רוצה אולי מסך יותר טוב באותו מחיר?")
3. מחירים בטלפון לעד יהיו יקרים ממחיר שאפשר לסגור בשטח, פשוט בגלל שכל העולם בודק את כל שאר העולם לוודא שאף חנות לא שוברת מחירים ("רוכשים פיקטיביים") בעוד שכולם במקביל מוכרים בזול אם הם רואים שהרוכש רציני
4. אפשר להשוות רכישה באינטרנט בכלל לרכישה בחנות? באינטרנט זה 99% לא כולל התקנה, וחנות ששולחת את המכשיר עם הטכנאי המקורי בחיים לא תעזור לך אם יש בעיה וצריך לרדוף את היבואן. חנות מתמחה מסתמכת על לקוחות חוזרים ועל חבר מביא חבר ולכן תתאמץ בשבילך בדרך שחנות "שגר ושכח" לא יכולה ולא מעוניינת.
אף אחד לא מכריח אף אחד לרכוש בשום מקום, לא טוב לכם, אל תקנו...
אני רק מציע:
1. אם יש מחיר של זאפ, אני מכיר לא מעט מקרים שבו זה לא מעודכן (קרי: יקר)
2. אם יש מחיר של זאפ אני מכיר לא מעט מקרים שבהם המחיר בכלל לא אמיתי (בחנויות שבהם יש המחיר הזה "בדיוק נגמר הסטוק, אבל יהיה עוד שבועיים, רוצה אולי מסך יותר טוב באותו מחיר?")
3. מחירים בטלפון לעד יהיו יקרים ממחיר שאפשר לסגור בשטח, פשוט בגלל שכל העולם בודק את כל שאר העולם לוודא שאף חנות לא שוברת מחירים ("רוכשים פיקטיביים") בעוד שכולם במקביל מוכרים בזול אם הם רואים שהרוכש רציני
4. אפשר להשוות רכישה באינטרנט בכלל לרכישה בחנות? באינטרנט זה 99% לא כולל התקנה, וחנות ששולחת את המכשיר עם הטכנאי המקורי בחיים לא תעזור לך אם יש בעיה וצריך לרדוף את היבואן. חנות מתמחה מסתמכת על לקוחות חוזרים ועל חבר מביא חבר ולכן תתאמץ בשבילך בדרך שחנות "שגר ושכח" לא יכולה ולא מעוניינת.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
עופר - הם רק התייחסו לעובדה שבשרשור שנוגע למכירות בארמגדון - כששאלו לגבי המכירים - הצעת כי יתקשרו למקום.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

חשוב לזכור שכאשר בוחרים מוצר לרכישה בוחרים תחילה את סוג המסך ואת אכותו ובהמשך מחליטים איכן לרכוש.
האחריות והמקום שממנו נרכוש הם מאוד חשובים אבל בסופו של דבר זה 10-20 % מההחלטה הכללית.
80 % מההחלטה זה איזה מוצר לרכוש ולכן כאשר הבדל המחירים הוא 20-30 40 % אז מגדילים את חשיבות האחריות יותר מידיי..
נכון זאפ זה לא המקום הטוב ביותר לרכוש כמו שלשלם לרשת 20 % יותר מזאפ זה לא הדבר הטוב ביותר.
רוב החנויות בזאפ טובות מאוד ומספיק טלפו או בדיקה קטנה כדי לדעת אם ניתן לחסוך אלפיי שקלים....
האחריות והמקום שממנו נרכוש הם מאוד חשובים אבל בסופו של דבר זה 10-20 % מההחלטה הכללית.
80 % מההחלטה זה איזה מוצר לרכוש ולכן כאשר הבדל המחירים הוא 20-30 40 % אז מגדילים את חשיבות האחריות יותר מידיי..
נכון זאפ זה לא המקום הטוב ביותר לרכוש כמו שלשלם לרשת 20 % יותר מזאפ זה לא הדבר הטוב ביותר.
רוב החנויות בזאפ טובות מאוד ומספיק טלפו או בדיקה קטנה כדי לדעת אם ניתן לחסוך אלפיי שקלים....
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

אמנוני - או שאתה מאוד תמים או שיש לך ציפיות גבוהות מדי.
אין מפרסם שלא דורך על גבול השקר. אין דבר כזה, אם כולם היו אומרים את האמת הייתה בעיה גדולה מאוד. אף אחד לא יגיד לך:
" זה אחלה סטרימר, אבל כדי להעביר עליו HD אתה צריך להשקיע ברשת ביתית ובמחשב, ככה שבטוטאל יעלה לך כמעט עשירייה". לא.
הוא יגיד לך: "זה אחלה סטרימר - הוא מעביר HD !"
אני בא מנקודה בה אני נותן שירות וייעוץ טכני ללקוחות, לפעמים אני צריך לתמרן בין מה שנכון לבין מה שנכון להגיד. המתחרים שלי בכלל לא אומרים אמת, עדיף להם. אבל מי שהתנסה איתם בד"כ יעבור מהר אלי.
אין מפרסם שלא דורך על גבול השקר. אין דבר כזה, אם כולם היו אומרים את האמת הייתה בעיה גדולה מאוד. אף אחד לא יגיד לך:
" זה אחלה סטרימר, אבל כדי להעביר עליו HD אתה צריך להשקיע ברשת ביתית ובמחשב, ככה שבטוטאל יעלה לך כמעט עשירייה". לא.
הוא יגיד לך: "זה אחלה סטרימר - הוא מעביר HD !"
אני בא מנקודה בה אני נותן שירות וייעוץ טכני ללקוחות, לפעמים אני צריך לתמרן בין מה שנכון לבין מה שנכון להגיד. המתחרים שלי בכלל לא אומרים אמת, עדיף להם. אבל מי שהתנסה איתם בד"כ יעבור מהר אלי.
Vocare Ad Regnum