:הל: פטיפון עם חיבור USB מבית SONY זמין בארץ
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
[pressrelease]
PS-LX300USB
• פטיפון מהפכני מבית סוני עם יציאת USB
• יציאת USB המאפשרת הקלטה דיגיטלית של תקליטי vinyl ויצירת קבצי MP3 בצורה קלה וידידותית.
• הפעלה אוטמטית
• תמיכה במהירויות 331/3 ו- 45 rpm
• יציאת RCA לחיבור למערכת הביתית
• יחס אות לרעש 50dB
• כיסויי פלסטי המונע אבק
• מחט יהלום
• אביזרים : ערכת חיבור למחשב הכוללת כבל USBותקליטור, כבל RCA
• מידות: 420*100*342 מ"מ
• משקל 2.7 ק"ג
[/pressrelease]
PS-LX300USB
• פטיפון מהפכני מבית סוני עם יציאת USB
• יציאת USB המאפשרת הקלטה דיגיטלית של תקליטי vinyl ויצירת קבצי MP3 בצורה קלה וידידותית.
• הפעלה אוטמטית
• תמיכה במהירויות 331/3 ו- 45 rpm
• יציאת RCA לחיבור למערכת הביתית
• יחס אות לרעש 50dB
• כיסויי פלסטי המונע אבק
• מחט יהלום
• אביזרים : ערכת חיבור למחשב הכוללת כבל USBותקליטור, כבל RCA
• מידות: 420*100*342 מ"מ
• משקל 2.7 ק"ג
[/pressrelease]
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- chalmh
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3331
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
אני לא מכיר את המכונה הזאת, אבל זה יכול להיות פתרון יעיל יחסית לחובבי התקליטים ורוצים לקבל המרה אינסטנט באיכות עממית. עד כמה המכונה עומדת בציפיות, נותר רק לבדוק ולקוות. למה ההמרה רק ל-MP3? ואם מישהו חפץ בהמרה ל-WAV?
חנן,
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
תחי המחרשה !!!
- chalmh
- חבר מביא חבר

dragon,
זה לא מתיימר להיות פטפון "אודיופילי" ולא מיועד לפלח שוק זה. אני לא מכיר אותו ולכן אין לי דעה לכאן או לכאן. הוא מיועד לשוק העממי ובא לתת מענה לאנשים ממוצעים שבסך הכל רוצים להאזין לתקליטים שלהם כמו שהם רק בפורמט נייד. צריך להתאים את רף הציפיות לתוצאה.
מה חשבת? שתקבל נוטינגהם או טורנס?
חוץ מזה, כבר למדתי בחיים שהמראה בתמונה לפעמים מטעה לשני הכיוונים. כמו למשל מכונית שנראית "פצצה" בתמונה והיא בעצם עגלה או ליהפך.
זה לא מתיימר להיות פטפון "אודיופילי" ולא מיועד לפלח שוק זה. אני לא מכיר אותו ולכן אין לי דעה לכאן או לכאן. הוא מיועד לשוק העממי ובא לתת מענה לאנשים ממוצעים שבסך הכל רוצים להאזין לתקליטים שלהם כמו שהם רק בפורמט נייד. צריך להתאים את רף הציפיות לתוצאה.
חוץ מזה, כבר למדתי בחיים שהמראה בתמונה לפעמים מטעה לשני הכיוונים. כמו למשל מכונית שנראית "פצצה" בתמונה והיא בעצם עגלה או ליהפך.
חנן,
תחי המחרשה !!!
תחי המחרשה !!!
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
קודם כל, חיים, אתה באמת - אבל באמת - חושב שיש כאן מקרה של "מכונית שנראית עגלה אך למעשה היא פצצה"?? יש מקרים שתמונה עלולה להטעות, אבל יש בחיים גם מקרים בהם אין שום מצב שהתמונה מטעה, ומה שאתה רואה זה בדיוק מה שאתה מקבל; זה מקרה כזה. ובנוסף: אני סבור שמי שמעוניין להמיר את תקליטיו ל-mp3, טוב יעשה אם ידאג שלפחות המקור, קרי הפטיפון שבו הם מתנגנים, יהיה משובח ככל האפשר. לכן המוצר הזה למעשה מוסיף חטא על פשע, בעיניי (גם המרה לפורמט נחות וגם פטיפון באיכות מזעזעת).chalmh כתב:dragon,
חוץ מזה, כבר למדתי בחיים שהמראה בתמונה לפעמים מטעה לשני הכיוונים. כמו למשל מכונית שנראית "פצצה" בתמונה והיא בעצם עגלה או ליהפך....
- chalmh
- חבר מביא חבר

dragon,
הפטפון הזה מלכתחילה לא מכוון ל-HIGH END כי גם הפורמט MP3 הוא לא HIGH END ואני ממש לא מבין מה לא בסדר כאן. ישנם אנשים שלא מבדילים בין MP3 ל-SACD ופטפון כזה ממש לא מפריע להם. לא שאני בא להגיד שהפטפון הזה פאר היצירה. רף הציפיות מפטפון כזה הוא מוגבל ואני חושב שהוא ברור לכולם. מי שרואה בזה פתרון אינסטנט לשמוע בפורמט המכווץ בהשקעה מינימלית והפעלה פשוטה הפטפון הזה יעשה את העבודה (כמובן אם הוא סביר מבחינה טכנית).
הפטפון הזה מלכתחילה לא מכוון ל-HIGH END כי גם הפורמט MP3 הוא לא HIGH END ואני ממש לא מבין מה לא בסדר כאן. ישנם אנשים שלא מבדילים בין MP3 ל-SACD ופטפון כזה ממש לא מפריע להם. לא שאני בא להגיד שהפטפון הזה פאר היצירה. רף הציפיות מפטפון כזה הוא מוגבל ואני חושב שהוא ברור לכולם. מי שרואה בזה פתרון אינסטנט לשמוע בפורמט המכווץ בהשקעה מינימלית והפעלה פשוטה הפטפון הזה יעשה את העבודה (כמובן אם הוא סביר מבחינה טכנית).
חנן,
תחי המחרשה !!!
תחי המחרשה !!!
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
לדעתי הרעיון הוא פשוט מאוד
יש אנשים שיושבים להם תקליטים בבית, אנשים אלה אינם אודיופילים - וגם לא יודעים מה זה המושג הזה - מה שכן - ברבות הימים - כשלכל אחד יש נגן MP3 מתקדם או פחות מתקדם - כולם יודעים מה זה - וישמחו להעביר את התקליטים לפורמט הזה.
והגאונות של זה - שזה פשוט
במערכת של סוני שבדקתי ה ALL IN ONE - היית מחבר DOK - שם CD - ואפשר להמיר את הCD ל MP3 - לא באיכות גבוה - רק 128 BIT - אבל הפשטות - זה הגאונות בזה.
מי שעוד יודע מה זה תקליט - יש סיכוי גבוה שמשהו פשוט כזה בהחלט יעזור לו.
זה בהחלט רעיון מבורך - ואם אפשר גם לנגן עם זה תקליטים בחיבור למחשב או משהו דומה - זה גם מעניין.
ומה המחיר?
יש אנשים שיושבים להם תקליטים בבית, אנשים אלה אינם אודיופילים - וגם לא יודעים מה זה המושג הזה - מה שכן - ברבות הימים - כשלכל אחד יש נגן MP3 מתקדם או פחות מתקדם - כולם יודעים מה זה - וישמחו להעביר את התקליטים לפורמט הזה.
והגאונות של זה - שזה פשוט
במערכת של סוני שבדקתי ה ALL IN ONE - היית מחבר DOK - שם CD - ואפשר להמיר את הCD ל MP3 - לא באיכות גבוה - רק 128 BIT - אבל הפשטות - זה הגאונות בזה.
מי שעוד יודע מה זה תקליט - יש סיכוי גבוה שמשהו פשוט כזה בהחלט יעזור לו.
זה בהחלט רעיון מבורך - ואם אפשר גם לנגן עם זה תקליטים בחיבור למחשב או משהו דומה - זה גם מעניין.
ומה המחיר?
תגובה
לדעתי כל הקונספט של TURNTABLE עם חיבור USB הוא מופרך מכל סיבה:השיפור בסאונד שלא יכול להתבצע בגלל טכנולוגיית הפטפון. פורמט הויניל שפיתוח הCD שSONY אחראית לו חוסל.
SONY שוב מראה כמו בעבר התייחסות מוזרה לפורמט הויניל. ב1984 דגמי הפטפון-ווקמן המשונים:הPS-F5 והPS-F9.
SONY שוב מראה כמו בעבר התייחסות מוזרה לפורמט הויניל. ב1984 דגמי הפטפון-ווקמן המשונים:הPS-F5 והPS-F9.
likenother. you know