סדרה חדשה שכנראה אמורה להיות לא רעה: DOLLHOUSE
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78914
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
יש שמועות ברשת על סדרה חדשה שמזכירה משהו את NIKITA או את DARK ANGEL (עם ג'סיקה אלבה) על אישה שמתוכנתת שלא יהיו לה רגשות ומתפקדת כמו רובוט.
לא יודע הרבה מעבר לזה, אבל השמועות אומרות שזו הולכת להיות סדרה מעניינת.
מקווה שלא פספסתי כאן.
לא יודע הרבה מעבר לזה, אבל השמועות אומרות שזו הולכת להיות סדרה מעניינת.
מקווה שלא פספסתי כאן.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73352
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
DARK ANGEL הייתה סידרה עם כ"כ הרבה פוטנציאל שברב הפרקים פוספס וחבל, ממש חבל. לראות את ג'סיקה אלבה בתלבושות עור צמודות כבר נתן לסידרה חצי מהציון שלה, חבל שהכותבים לא השכילו להרים אותה לגבהים שהיא יכלה להגיע אליהם.
הסידרה החדשה נשמתע טוב על הנייר, אני אחכה שיצאו כל הפרקים של העונה הראשונה ואוריד את כולם יחד, כרגע אין לי זמן לסידרה חדשה לצערי הרב, אפילו יש לי 2-3 סדרות שלמות שישובות בצד ומחכות לזמן שיתפנה.
מישהו ראה את הפרק אולי? ברשת הסידרה לא מקבלת ציונים מזהירים:
http://www.tv.com/dollhouse/show/75224/episode.html
הסידרה החדשה נשמתע טוב על הנייר, אני אחכה שיצאו כל הפרקים של העונה הראשונה ואוריד את כולם יחד, כרגע אין לי זמן לסידרה חדשה לצערי הרב, אפילו יש לי 2-3 סדרות שלמות שישובות בצד ומחכות לזמן שיתפנה.
http://www.tv.com/dollhouse/show/75224/episode.html
- Huber
- חבר במועדון HT

ילדיעפים - קוראים לזה פוליטיקאים.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
מסכים - אומנם היו הרבה פרקים בסדרה שמאוד-מאוד אהבתי, אבל היו אחרים שאכזבו אותי מעט.Huber כתב:DARK ANGEL הייתה סידרה עם כ"כ הרבה פוטנציאל שברב הפרקים פוספס וחבל, ממש חבל. לראות את ג'סיקה אלבה בתלבושות עור צמודות כבר נתן לסידרה חצי מהציון שלה, חבל שהכותבים לא השכילו להרים אותה לגבהים שהיא יכלה להגיע אליהם.
...
למרות זאת -Freak Nation לטעמי הוא אחד הפרקים הטובים יותר שראיתי, באופן כללי (בין כל הסדרות בהן אני צופה).
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35091
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
העונה הראשונה הייתה מצויינת השנייה הייתה פריק שואו.Huber כתב:DARK ANGEL הייתה סידרה עם כ"כ הרבה פוטנציאל שברב הפרקים פוספס וחבל, ממש חבל. לראות את ג'סיקה אלבה בתלבושות עור צמודות כבר נתן לסידרה חצי מהציון שלה, חבל שהכותבים לא השכילו להרים אותה לגבהים שהיא יכלה להגיע אליהם.
http://www.tv.com/dollhouse/show/75224/episode.html...
- Huber
- חבר במועדון HT

-
oferlaor
- מנהל

טוב, לקרוא את הסקירה הזו לוקח יותר זמן מלראות את הפרק...
הסדרה חביבה, אך לפחות מהפיילוט, לא מבריקה במיוחד.
ניתן לה עוד כמה פרקים צ'אנס לפני שנחרוץ את גורלה.
הסדרה חביבה, אך לפחות מהפיילוט, לא מבריקה במיוחד.
ניתן לה עוד כמה פרקים צ'אנס לפני שנחרוץ את גורלה.
אני 12 דקות בתוך הפרק, בינתיים זה מזכיר לי לגמרי את my own worst enemy [שבוטלה באמצע העלילה לצערי הרב
]
אמריקאים מטומטמים, MOWE הייתה סידרה למופת עם עלילה שהתפתחה בהדרגתיות ובוטלה בשל רייטינג נמוך
בכל מקרה, 12 דקות לתוך הפרק ובינתיים אין לי דברים חיוביים להגיד - נראה מה יש להם להציע בהמשך הפיילוט.
אמריקאים מטומטמים, MOWE הייתה סידרה למופת עם עלילה שהתפתחה בהדרגתיות ובוטלה בשל רייטינג נמוך
בכל מקרה, 12 דקות לתוך הפרק ובינתיים אין לי דברים חיוביים להגיד - נראה מה יש להם להציע בהמשך הפיילוט.
- Huber
- חבר במועדון HT

מישהו ראה את פרק 2? החברה בבית הבובות יוצרים נערות ליווי להשכרה, מדהים. הבחור מגיע, משלם הרבה מאוד כסף ויוצרים לו את נערת החלומות שכחלק מהשירות גם מחממת את מיטתו (במובן התנכ"י) באוהל - אם זה לא ההגדרה של נערת ליווי יוקרתית, מה כן?
מה זה הסוכנות הזו? חשבתי שזו סוכנות שנוצרה לעזור לאנשים בצרה, לא לספק גופות להשכרה לכל מטרה, לא? משיהו הבין מה זו הסוכנות הזו בדיוק? למי הם כפופים? מי ה"בעלים" שלה? מה המטרה האמיתית שלה? אני איבדתי כיוון.
ד"א - לכל מי שרואה BSG, שמתם לב שבפרק הזה הופיעו 2 שחקנים בבת אחת מהסידרה? גם העו"ד עם המבטא המוזר שהגן על בולטאר וגם הטייס שנוי לסיילונית אתנה.
מה זה הסוכנות הזו? חשבתי שזו סוכנות שנוצרה לעזור לאנשים בצרה, לא לספק גופות להשכרה לכל מטרה, לא? משיהו הבין מה זו הסוכנות הזו בדיוק? למי הם כפופים? מי ה"בעלים" שלה? מה המטרה האמיתית שלה? אני איבדתי כיוון.
ד"א - לכל מי שרואה BSG, שמתם לב שבפרק הזה הופיעו 2 שחקנים בבת אחת מהסידרה? גם העו"ד עם המבטא המוזר שהגן על בולטאר וגם הטייס שנוי לסיילונית אתנה.
-
oferlaor
- מנהל

מחזקHuber כתב:DARK ANGEL הייתה סידרה עם כ"כ הרבה פוטנציאל שברב הפרקים פוספס וחבל, ממש חבל. לראות את ג'סיקה אלבה בתלבושות עור צמודות כבר נתן לסידרה חצי מהציון שלה, חבל שהכותבים לא השכילו להרים אותה לגבהים שהיא יכלה להגיע אליהם.
...
- Huber
- חבר במועדון HT

ה 2-3 פרקים ראשונים באמת "פרווה" אבל אני אנסה עוד כמה פרקים לפני שאני שולל אותה לחלוטין.