גם מישהו שסתם ראה את הביצועים שלה יכול כמובן לכתוב את דעתו
תודה רבה

hiller10 כתב:הדגם הזה לא מתאים 100% לארץ.
הוא דגם מאסיה והוא מיובא לארץ כי הוא זול יותר מהדגם מאירופה.
ככה זה שהישראלים פראיירים מוחלטים....

dodi88 כתב:ויכול לתת חוות דעת אישית על איכות השידור מממיר של הוט/יס (איכות שידור 'נחותה')?
תודה רבה...

היה לי את המכשיר בגודל "52 ויש לו ביצועים מעולים במיוחד בתוכן HD כמו שהוזכר קודםdodi88 כתב:ויכול לתת חוות דעת אישית על איכות השידור מממיר של הוט/יס (איכות שידור 'נחותה')?
תודה רבה...
הי,Rino כתב:היה לי את המכשיר בגודל "52 ויש לו ביצועים מעולים במיוחד בתוכן HD כמו שהוזכר קודםdodi88 כתב:ויכול לתת חוות דעת אישית על איכות השידור מממיר של הוט/יס (איכות שידור 'נחותה')?
תודה רבה...
לא הייתי מגדיר את איכות השידור של הכבלים "נחות" אבל לדעתי פלזמה תיתן תוצאה יותר טובה וגם פה תלוי מה סוג הפלזמה
אל תשכח שיש למסך הזה את מנגנון ה 100HZ שלדעתי נותן קצת שיפור לתכני SD במיוחד בתנועה...

המסך הוחזר ועברתי למקרןטלוש כתב:הי,Rino כתב:היה לי את המכשיר בגודל "52 ויש לו ביצועים מעולים במיוחד בתוכן HD כמו שהוזכר קודםdodi88 כתב:ויכול לתת חוות דעת אישית על איכות השידור מממיר של הוט/יס (איכות שידור 'נחותה')?
תודה רבה...
לא הייתי מגדיר את איכות השידור של הכבלים "נחות" אבל לדעתי פלזמה תיתן תוצאה יותר טובה וגם פה תלוי מה סוג הפלזמה
אל תשכח שיש למסך הזה את מנגנון ה 100HZ שלדעתי נותן קצת שיפור לתכני SD במיוחד בתנועה...
אני זוכר שהיו לך בעיות של זליגת אור במסך. הבעיה הסתדרה או שעברת לפלזמה?...