בעיות ושאלות - PCH110
שלום לכולם.
יש לי PCH110 עם FIRMWARE עדכני. עובד כרגע ללא רשת. עם דיסק קשיח פנימי.
יש לי מספר שאלות :
1. קורה לעיתים די קרובות שהמכשיר נתקע ו"קופא". זה יכול לקרות תוך כדי הפעלת סרטון ולפעמים גם בתפריטים. למישהו יש רעיון לפתרון? אני, כאמור, עם קושחה אחרונה.
2. לוקח לPCH זמן רב לעלות (בערך 3-4 דקות). זה נורמלי ?
3. האם לאחר חיבור לרשת ניתן לגלוש לתכנים ב WEB כמו בדפדפן רגיל? לדוגמא - ל YIUTUBE , ל CNN ל GOOGLE וכו'
4. האם בגרסאת קושחה החדשה אמור סופית להיפתר נושא שמות הקבצים בעברית ? מישהו יודע מתי היא תצא רישמית ?
5. האם ניתן ליצור לינקים בתוך שינתבו מ ה ROOT לתיקיות פנימיות בדיסק הפנימי ?
THANKS
יש לי PCH110 עם FIRMWARE עדכני. עובד כרגע ללא רשת. עם דיסק קשיח פנימי.
יש לי מספר שאלות :
1. קורה לעיתים די קרובות שהמכשיר נתקע ו"קופא". זה יכול לקרות תוך כדי הפעלת סרטון ולפעמים גם בתפריטים. למישהו יש רעיון לפתרון? אני, כאמור, עם קושחה אחרונה.
2. לוקח לPCH זמן רב לעלות (בערך 3-4 דקות). זה נורמלי ?
3. האם לאחר חיבור לרשת ניתן לגלוש לתכנים ב WEB כמו בדפדפן רגיל? לדוגמא - ל YIUTUBE , ל CNN ל GOOGLE וכו'
4. האם בגרסאת קושחה החדשה אמור סופית להיפתר נושא שמות הקבצים בעברית ? מישהו יודע מתי היא תצא רישמית ?
5. האם ניתן ליצור לינקים בתוך שינתבו מ ה ROOT לתיקיות פנימיות בדיסק הפנימי ?
THANKS
2. כן
3. ניתן לגלוש אבל לא כמו בדפדפן רגיל.
4. אמור
5. לא הבנתי, אבל בעקרון ניתן ליצור לינקים ב- WEB SERVICES.
3. ניתן לגלוש אבל לא כמו בדפדפן רגיל.
4. אמור
5. לא הבנתי, אבל בעקרון ניתן ליצור לינקים ב- WEB SERVICES.
מנצל"ש - אני עומד להזמין את ה-110 (חבר מביא לי מארה"ב), עם הדונגל המקורי.
כמה תהיות :
1. אם אני מחבר דיסק קשיח פנימי, ויש לי רשת אלחוטית (g כרגע, אין לי כוונות לHD בקרוב),
האם אני יכול לראות את הדיסק הקשיח מהמחשב ובעצם להגדיר את ההורדות שיגיעו ישר אליו ? הרי ממילא קצב ההורדה נמוך יחסית, ככה שמהירות הרשת לא אמורה להוות צוואר בקבוק, וזה יחסוך לי את הצורך בהעברת החומר אח"כ.
2. האם דרך הדפדפן אפשר להתחבר בVNC למחשב ? (יש לVNC אפשרות גישה מHTTP)
3. האם צפויה בעיית קליטה אם המכשיר והדונגל נמצאים בתוך מזנון ? (הראוטר נמצא בחדר אחר, ויש קיר מפריד). אם כן - אפשר להוציא את הדונגל עם מאריך USB ?
כמה תהיות :
1. אם אני מחבר דיסק קשיח פנימי, ויש לי רשת אלחוטית (g כרגע, אין לי כוונות לHD בקרוב),
האם אני יכול לראות את הדיסק הקשיח מהמחשב ובעצם להגדיר את ההורדות שיגיעו ישר אליו ? הרי ממילא קצב ההורדה נמוך יחסית, ככה שמהירות הרשת לא אמורה להוות צוואר בקבוק, וזה יחסוך לי את הצורך בהעברת החומר אח"כ.
2. האם דרך הדפדפן אפשר להתחבר בVNC למחשב ? (יש לVNC אפשרות גישה מHTTP)
3. האם צפויה בעיית קליטה אם המכשיר והדונגל נמצאים בתוך מזנון ? (הראוטר נמצא בחדר אחר, ויש קיר מפריד). אם כן - אפשר להוציא את הדונגל עם מאריך USB ?
1. לא חושב שיש עם זה בעיה.
2. לא יודע אבל תנסה ותודיע לנו.
3. אפשר להשתמש בכבל מאריך אם יהיו בעיות שים לב שאי אפשר להשתמש בכבל ארוך מדי.
2. לא יודע אבל תנסה ותודיע לנו.
3. אפשר להשתמש בכבל מאריך אם יהיו בעיות שים לב שאי אפשר להשתמש בכבל ארוך מדי.
לגבי
בשאיפה גם זה ישופר בגראסות עתידיות.
בגרסא הקרובה יהיה זיהוי של תקיות וקבצים בעיברית, אבל הם יוצגו הפוך.gilery כתב:4. האם בגרסאת קושחה החדשה אמור סופית להיפתר נושא שמות הקבצים בעברית ? מישהו יודע מתי היא תצא רישמית ?...
בשאיפה גם זה ישופר בגראסות עתידיות.