כתבה על מתרגמי הסדרות והסרטים בחדשות 10 עוד מעט
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
כתבה על מתרגמי הסדרות והסרטים בחדשות 10 עוד מעט, נראה מעניין.
זה ממש עוד מעט.
זה ממש עוד מעט.
לא ראיתי את הכתבה אבל כל הכבוד למתרגמים, אני חושב שזו עבודה מאוד קשה, לרוב אני חושב שהם מתרגמים את כתוביות האנגלית לעיברית אבל כשאין כתוביות זה משמיע, כל הכבוד להם...
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
- sheva23
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
אולי יעלו את הכתבה באתר הזה:
http://www.tvnetil.co.il/
מתפרסמים פה רק השמות של הגירסאות, אותן אפשר לחפש באתר http://www.fave.co.il/
עם שרתי איחסון חינמיים.
בכלל TVNET IL הפך למקור פשוט אדיר לכל סידרה ואפילו לסרטים ישראליים ששודרו. הם ממשיכים לעלות לשם דברים חדשים כל פעם.
סדרות שפספסתם ולא יכולתם לראות, קטעי סטדאפ ועוד.
כל עוד הגירסאות לא יושבות אצלהם על השרתים הם מחוסים מכל תביעה משפטית, ולדעתי חלק מהכותרים שם גם ככה לא נמכרים בחנויות וזו הדרך היחידה להשיג אותם, אלא אם מחכים כמה שנים עד שיהיה שידור חוזר
לגבי המתרגמים, לפעמים זה כיף לעלות משהו לרשת ושאלפי גולשים משתמשים במשהו ייחודי שאתה עשית. סיפוק שאי אפשר לקנות בכסף.
ברגע שיתחילו לשלם להם על זה, אז הם יהנו וישקיעו באופן אחר.
מה גם שזו דרך מצויינת לשפר את רמת האנגלית, שפה שאף פעם לא תזיק בכל שלב בחיים.
http://www.tvnetil.co.il/
מתפרסמים פה רק השמות של הגירסאות, אותן אפשר לחפש באתר http://www.fave.co.il/
עם שרתי איחסון חינמיים.
בכלל TVNET IL הפך למקור פשוט אדיר לכל סידרה ואפילו לסרטים ישראליים ששודרו. הם ממשיכים לעלות לשם דברים חדשים כל פעם.
סדרות שפספסתם ולא יכולתם לראות, קטעי סטדאפ ועוד.
כל עוד הגירסאות לא יושבות אצלהם על השרתים הם מחוסים מכל תביעה משפטית, ולדעתי חלק מהכותרים שם גם ככה לא נמכרים בחנויות וזו הדרך היחידה להשיג אותם, אלא אם מחכים כמה שנים עד שיהיה שידור חוזר
לגבי המתרגמים, לפעמים זה כיף לעלות משהו לרשת ושאלפי גולשים משתמשים במשהו ייחודי שאתה עשית. סיפוק שאי אפשר לקנות בכסף.
ברגע שיתחילו לשלם להם על זה, אז הם יהנו וישקיעו באופן אחר.
מה גם שזו דרך מצויינת לשפר את רמת האנגלית, שפה שאף פעם לא תזיק בכל שלב בחיים.
- sheva23
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
http://rapidshare.com/files/198100671/qsubs10.avi
בדקתי את הלינק עובד תקין
לא מפסיקים לחפור שם על הפירטיות, מה זה?
כנראה שכמה בעלי עניין טפטפו להם להרחיב על העניין הזה כדי לעורר את המתים משנתם.
זו רק שאלה של זמן עד שאליס יקבלו אישורים לפעול כנגד אתרי התרגומים, אבל הפתרון לכך פשוט.
את כל התרגומים שיעלו לאתרים שהשרתים שלהם יושבים בחו"ל באופן עצמאי לגמריי. לא חסר כאלה כמו SUBSCENE או OPENSUBTITLES שנמצאים אי שם.
ככה אין שום סיכוי שיוכלו לאיים על המתרגמים. אומנם לנו יהיה פחות נוח להשיג, אבל לפחות יהיה שקט להרבה זמן.
בלי שום קשר לדעתי זו תעשייה כל כך רחבה, שגם HOT ובזק תומנות בזה יד, גם חברות האינטרנט, המכס (עלא סתרימרים בע"מ), חנויות המחשבים שמוכרים כוננים קשיחים, חברת החשמל, ובטח יש עוד כמה ששכחתי.
אולי שבתי הקולנוע ישקיעו קצת באיכות התמונה, ויעשו חבילות משתלמות ויוזילו את מחירי הפופקורן גם אנחנו נחזור לבקר שם לעיתים יותר קרובות.
בדקתי את הלינק עובד תקין
לא מפסיקים לחפור שם על הפירטיות, מה זה?
כנראה שכמה בעלי עניין טפטפו להם להרחיב על העניין הזה כדי לעורר את המתים משנתם.
זו רק שאלה של זמן עד שאליס יקבלו אישורים לפעול כנגד אתרי התרגומים, אבל הפתרון לכך פשוט.
את כל התרגומים שיעלו לאתרים שהשרתים שלהם יושבים בחו"ל באופן עצמאי לגמריי. לא חסר כאלה כמו SUBSCENE או OPENSUBTITLES שנמצאים אי שם.
ככה אין שום סיכוי שיוכלו לאיים על המתרגמים. אומנם לנו יהיה פחות נוח להשיג, אבל לפחות יהיה שקט להרבה זמן.
בלי שום קשר לדעתי זו תעשייה כל כך רחבה, שגם HOT ובזק תומנות בזה יד, גם חברות האינטרנט, המכס (עלא סתרימרים בע"מ), חנויות המחשבים שמוכרים כוננים קשיחים, חברת החשמל, ובטח יש עוד כמה ששכחתי.
אולי שבתי הקולנוע ישקיעו קצת באיכות התמונה, ויעשו חבילות משתלמות ויוזילו את מחירי הפופקורן גם אנחנו נחזור לבקר שם לעיתים יותר קרובות.
אחד קם בחמש בבוקר ודופק 10 ק"מ ריצה/הליכה/שחייה/אופניים/אחר,zovirax כתב:אני לא מבין מה הקטע שלהם...
למה הם צריכים לקום ב 5 בבוקר כדי להתחיל לתרגם?
אין לאנשים האלה עבודה?...
אחר קם בחמש בבוקר ודופק 500 שורות של תרגום.
כל אחד ותחביביו (או יותר נכון, שריטותיו...)
ובתור מתרגם עצמאי לעת מצוא, זה ממש לא בא על חשבון עבודה מהסיבה הפשוטה שזה וולנטרי לחלוטין ולא מכניס גרוש. ועל לא דבר, דרך אגב (כתשובה ל"ותודה לעוסקים בדבר" שאני מקווה ששכחת לרשום בסוף התגובה שלך
- tobenary
- חבר ותיק

- תגובות: 2472
- נתן תודות: 67 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
זה מה שאני מנסה להשריש ( ולא מצליח ) בקהילה כאן ( האנשים שמסנכרנים לעצמם ולא מעלים לרשת.)manola כתב:ועל לא דבר, דרך אגב (כתשובה ל"ותודה לעוסקים בדבר" שאני מקווה ששכחת לרשום בסוף התגובה שלך)
...
לא חבל ? עשית משהו לעצמך, שתף אותו. אתה תגרום לשני דברים:
1) סנכרון לאדם אחר שרוצה את הסנכרון.
2) הזמן שהוקצב לסנכרון הסרט יועבר לסרט אחר/סדרה וכך נרוויח יותר !
אני בטוח שיש כאן לפחות 10 מסנכרנים - כמה מהם באמת מעלים לטורק/סרטים/OPENSUBTITLES ?
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן
מי שלוקח-מתרוקן
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3167 פעמים
אויש, כתבה גדולה, נחמד "לראות" מי האנשים מאחורי הכינויים. התגלגתי מצחוק כשבעלה של המתרגמת ציין שהוא מחכה בקוצר רוח לפגרות