האטה בגלישה בזמן עבודה עם תוכנת שיתוף
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78875
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
ב adsl כשאתה משתף ומעלה משהו, זה מאיט לך את ההורדה בלי קשר אם יש או אין ראוטר.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
ADSL מטבעו עובד בצורה לא סימטרית, מה שאומר שקצה ההורדה שלך הוא 2.5 מגה ביט אבל קצב ההעלאה שלך נמוך יותר בהרבה (בד"כ לא עולה על 128 קס"ש), התוצאה: ההורדות לוקחות חלק זעום מרוחב הפס (באופן יחסי) אבל אתה מעלה קבצים, כדי לגלוש המחשב שלך שולח בקשות לכל אתר שממנו הוא רוצה נתונים (עיין ערך טעינת דף) והבקשות האלו הן משניות בחשיבותן לעומת נתוני ההעלאה של קבצי השיתוף ומכאן ההאטה.
יש קווים סיטריים (העלאה והורדה זהים) אבל עלותם גבוה מאוד (350 דולר ומעלה לא כולל ספק שירות...).
בזק עובדת על פיילוט של קווים במהירות גבוהה מאוד NGN - הם יאפשרו מהירויות גלישה טובות יותר, תוכל לקבל קו של 8 מגה והעלאה של 1 מגה, שזה הרבה יותר טוב. אגב - זו הייתה דוגמה. בארה"ב מגיעים למהירויות הורדה של 15 מגה והעלאה של 10 מגה. לאט לאט - נגיע גם לשם.
נתב משנה יותר אם יש לך רשת ביתית ויש לך עוד מחשבים (צרכנים) המקושרים אליו. ככה ברגיל, כל נתב הוא בסדר.
יש קווים סיטריים (העלאה והורדה זהים) אבל עלותם גבוה מאוד (350 דולר ומעלה לא כולל ספק שירות...).
בזק עובדת על פיילוט של קווים במהירות גבוהה מאוד NGN - הם יאפשרו מהירויות גלישה טובות יותר, תוכל לקבל קו של 8 מגה והעלאה של 1 מגה, שזה הרבה יותר טוב. אגב - זו הייתה דוגמה. בארה"ב מגיעים למהירויות הורדה של 15 מגה והעלאה של 10 מגה. לאט לאט - נגיע גם לשם.
נתב משנה יותר אם יש לך רשת ביתית ויש לך עוד מחשבים (צרכנים) המקושרים אליו. ככה ברגיל, כל נתב הוא בסדר.
Vocare Ad Regnum
- oferlaor
- מנהל

Ngn זו רשת backbone, לקוחות יקבלו adsl2+ או hdsl.
אגב הבעיה הזו פחות חמורה בהוט, שם יש אפשרויות העלאה גבוהות יותר שלא משפיעה על ההורדה.
אגב הבעיה הזו פחות חמורה בהוט, שם יש אפשרויות העלאה גבוהות יותר שלא משפיעה על ההורדה.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
אני יודע. מה שאמרו לי בבזק הוא שהכבלים לא יהיו ערוכים לזה... האמת ? לא אכפת לי מה יגידו, שילחמו בינהם ושהצרכנים ירוויחו. הגיע הזמן. אבל הקטע של העומסים מרתיח כתשובה ללמה זה עובד לאט.
Vocare Ad Regnum
- oferlaor
- מנהל

יש לי כיום חשבון 10M/1M של הכבלים והוא עובד מעולה.
הם בהחלט ערוכים לזה...
הם בהחלט ערוכים לזה...