A110- אין סאונד בTV בעת ניגון קבצי MKV
שמתי לב שכאשר אני מנגן קבצי MKV ב PCH A110 (בקבצי AVI בינתיים לא מצאתי בעיה עם זה) וההגדרות הן על DIGITAL RAW אז הסאונד נשמע רק דרך הרמקולים של הרסיבר אך לא דרך הטלוויזיה וכאשר אני מחזיר את ההגדרות לANALOG PCM אז פתאום כן שומעים גם בTV.
החיבור לטלוויזיה הוא עם כבל HDMI ולרסיבר עם כבל אופטי.
השאלה היא אם יש דרך להשמיע גם דרך הTV עם ההגדרות על DIGITAL (או במקרה של הDTS ספציפית על DTS-HD), ואם אין אז האם כאשר ההגדרות הן על ANALOG זה לא מוריד מן האיכות של השמיעה ברסיבר?
עוד עניין אחר אך גם קשור לתחום הסאונד- למה כאשר אני מריץ סרטים אז כשאני חוזר למצב רגיל הסאונד חוזר רק אחרי 3-4 שניות? אולי זה קשור לכך שאני מנגן את הקבצים על דיסק און קי שהמהירות שלו פחותה מדיסק קשיח חיצוני למשל?
החיבור לטלוויזיה הוא עם כבל HDMI ולרסיבר עם כבל אופטי.
השאלה היא אם יש דרך להשמיע גם דרך הTV עם ההגדרות על DIGITAL (או במקרה של הDTS ספציפית על DTS-HD), ואם אין אז האם כאשר ההגדרות הן על ANALOG זה לא מוריד מן האיכות של השמיעה ברסיבר?
עוד עניין אחר אך גם קשור לתחום הסאונד- למה כאשר אני מריץ סרטים אז כשאני חוזר למצב רגיל הסאונד חוזר רק אחרי 3-4 שניות? אולי זה קשור לכך שאני מנגן את הקבצים על דיסק און קי שהמהירות שלו פחותה מדיסק קשיח חיצוני למשל?
אני לא מבין, אתה רוצה לשמוע בו זמנית גם דרך הטלביזיה וגם דרך הרסיבר?
בכל מקרה, טלביזיה לא יכולה להשמיע DTS. הבחירה שלך לשמוע בטלביזיה היא רק במצב ANALOG או, כמובן במצב היותר טוב, במצב DIGITAL רק דרך הרסיבר שלך התומך ב DTS
בכל מקרה, טלביזיה לא יכולה להשמיע DTS. הבחירה שלך לשמוע בטלביזיה היא רק במצב ANALOG או, כמובן במצב היותר טוב, במצב DIGITAL רק דרך הרסיבר שלך התומך ב DTS
לא . ממש לא. גם בחיבור אופטי או קואוקסיאלי אתה יכול לשמוע, אם הרסיבר שלך תומך. תחבר לרסיבר ותגלה אם כן....tomy84 כתב:רסיבר תומך DTS זאת אומרת שיש לו יציאות HDMI? כי לי אין.
....
אין לך את הספר שלו? שם כתוב אם הוא תומך
ובחלק מהרסיברים גם כתוב עליהם DTS
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46420
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
תופעה ידועה, באחת מגרסאות הקושחה הקרובות, אמורים לשלב LIBS חדשים אשר יסירו תופעה זו.