מה קורה עם PSN האמריקאית?
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
בגלל בלעדיות.
אני לא זוכר מי, אבל אחת הרשתות הגדולות באמריקה קנתה את הבלעדיות על הדמו של קילזון. אמריקאים שרוצים אותו (ולא חושבים על האופציה של פתיחת חשבון אירופאי) צריכים לעשות הזמנה מראש באותה רשת, ואז מקבלים קוד שמכניסים בחנות, ומקבלים את הדמו.
אני לא זוכר מי, אבל אחת הרשתות הגדולות באמריקה קנתה את הבלעדיות על הדמו של קילזון. אמריקאים שרוצים אותו (ולא חושבים על האופציה של פתיחת חשבון אירופאי) צריכים לעשות הזמנה מראש באותה רשת, ואז מקבלים קוד שמכניסים בחנות, ומקבלים את הדמו.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73365
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
אף פעם לא הצלחתי להבין מה הלחץ - זה סה"כ משחקים. אז ננסה את הדמו עוד שבועיים ולא היום - מה ישתנה בחיים שלנו? יש מספיק שמואים ומשחקים מעולים שכבר שוחררו ככה שלמצוא משהו לשחק לבינתיים זו לא ממש משימה קשה, להיפך.
יכולתי לפתוח חשבון ב PSN האירופאי (כמו כל אחד פה) ולהוריד את הדמו, בל אני אישית לא חושב שזה מצדיק את המאמץ, הרבה יותר פשוט לי להמתין שזה יצא בחשבון האמריקאי שכבר יש לי - גם ככה שקושי יש לי זמן לבדוק את הדמואים שכבר שוחררו בשבועיים האחרונים שלא לדבר על לפחות 3-4 משחקים שיושבים במגירה וצוברים אבק כי אין לי זמן להגיע אליהם.
MY TWO CENTS
יכולתי לפתוח חשבון ב PSN האירופאי (כמו כל אחד פה) ולהוריד את הדמו, בל אני אישית לא חושב שזה מצדיק את המאמץ, הרבה יותר פשוט לי להמתין שזה יצא בחשבון האמריקאי שכבר יש לי - גם ככה שקושי יש לי זמן לבדוק את הדמואים שכבר שוחררו בשבועיים האחרונים שלא לדבר על לפחות 3-4 משחקים שיושבים במגירה וצוברים אבק כי אין לי זמן להגיע אליהם.
MY TWO CENTS
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
ערן מה לעשות... יש אנשים שיש להם זמן לשחק - ורוצים לקבל את הדברים ברגע שהם יוצאים
אם אנשים מוכנים לשלם על PREORDER - למה נראה לך שהם לא ירצו לקבל דמואים חינם ברגע שהם יוצאים - במיוחד של אחד המשחקים הכי חשובים?
אם אנשים מוכנים לשלם על PREORDER - למה נראה לך שהם לא ירצו לקבל דמואים חינם ברגע שהם יוצאים - במיוחד של אחד המשחקים הכי חשובים?
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73365
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
כמו שציינתי, לא ביצעתי הכללות, פשוט הבעתי דיעה אישית - לא צריך לנשוךHuber כתב:יכולתי לפתוח חשבון ב PSN האירופאי (כמו כל אחד פה) ולהוריד את הדמו, אבל אני אישית לא חושב שזה מצדיק את המאמץ, הרבה יותר פשוט לי להמתין שזה יצא בחשבון האמריקאי שכבר יש לי - גם ככה שקושי יש לי זמן לבדוק את הדמואים שכבר שוחררו בשבועיים האחרונים שלא לדבר על לפחות 3-4 משחקים שיושבים במגירה וצוברים אבק כי אין לי זמן להגיע אליהם.
MY TWO CENTS...