אני רוצה להתייעץ עמכם לגבי הדרך האיכותית ביותר להפיכת המחשב למעין TIVO. (או יס מקס / הוט מג'יק המקומיים.)
קו המחשבה שלי הוא כך: אקליט תכנים מהממיר דרך כרטיס לכידת וידאו, ואשדר את התכנים האלה דרך מזרים מדיה קיים (PCH-110) חזרה לטלויזיה.
הטלויזיה היא CRT, כך שחיבור המחשב (ובכך השמטת המזרים מדיה.) אליה הוא די מעצבן, ולכן אני נעזר במזרים מדיה קיים.
האם יש לכם רעיון טוב יותר / יעיל יותר?
הממיר:
ובכן, ברשותי ממיר HOT מסוג ג'וניור (כלומר, זה שמו העממי ב-HOT, אני מניח, דגם ABQ 1H4G.), אשר בעל היציאות הבאות:
SCART X 2 - TV-OUT + VCR (Video)
Optical X 1 (לא רלוונטי, אני מניח, שכן הם אינם משדרים תכנים תומכים.)
TV Out Tuner
1. מה תהיה היציאה, אשר תעניק את האות האיכותי / הנקי ביותר לכרטיס לכידת הוידאו? אני מניח שיציאת ה-SCART ל-S-Video בכרטיס? (כלומר, יציאת SCART אחת לטלויזיה ויציאת SCART שניה לכרטיס.)
2. מה בנוגע לכניסת האודיו בכרטיסים? אני יודע, ש-SCART מעביר וידאו + אודיו, אבל לא הבחנתי בכניסות RCA של אודיו בכרטיסים.
האם כניסת האודיו בכרטיסים האלה היא PL? כלומר, אצטרך איזשהו מחבר SCART ==> S-Video + PL, האם קיים כזה?
3. בכלל, האם ה-TV Out Tuner מוציא את כול הערוצים? או שמא רק את הערוצים הלא מקודדים?
הכרטיס:
האם ישנה המלצה לכרטיס מסוים? ידועים לי דגמים נפוצים, אך האם לחפש אחר תכונה מסוימת?
כלומר, אני משער שאצטרך כרטיס עם כניסת S-Video. מה לגבי כניסת האודיו? כמו שכתבתי למעלה?
אני מניח גם, שאצטרך חיבור ל-EPG במקרה שארצה לבצע הקלטות מתוכננות. האם קיימים כלל כרטיסים עם תמיכה ב-EPG של הוט, או שזו חוסמת את האפשרות? במקרה שלא, איך מתבצע כול העניין של סינכרון ה-EPG?
לגבי ההקלטה עצמה, האם עדיף עדיין כרטיס בעל קידוד-חומרה מאשר תכנה? המחשב מורכב מהמפרט הבא:
מעבד: E8400 - 3.8GHz
זיכרון: 8GB DDR2 1000Mhz
כרטיס גרפי: ATI HD4850
זהו, בערך.
תודה על כול תשובה.