בכל רמקול שתפתחו מהזול עד היקר החיווט זול(יחסית) ואין הלחמות
-
moshem74
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1516
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
למה בכל רמקול שתפתחו, מהזול עד היקר.
הכבלים ברוב המקרים דיי זולים. וגם אם ישנם כבלים איכותיים, הם מחוברים בחיבורי לחיצה ולא בהלחמות חוץ מהחיבור לקרוס ששם כנראה שאין ברירה.
נשאלת השאלה למה ומדוע?
הריי ברור שזה נובע משיקולי עלויות,אך האם זה לא אמור לשפר ולו במעט את האיכות, כלומר משקיעים עוד כסף , האיכות עולה במעט,אז אפשר לתמחר את הרמקול ביותר כסף לא?
לא מובן כל העניין הזה.
והכי אבסורד שמשקיעים מאות ואלפי דולרים בכבלי רמקולים,עם הלחמות לבננות מיוחדות,הלחמות כסף וכל הסיפור הזה ולבסוף בתוך הרמקול הכל מחווט בכבלים זולים(יחסית), ובחיבורי לחיצה.
למה ומדוע?
הכבלים ברוב המקרים דיי זולים. וגם אם ישנם כבלים איכותיים, הם מחוברים בחיבורי לחיצה ולא בהלחמות חוץ מהחיבור לקרוס ששם כנראה שאין ברירה.
נשאלת השאלה למה ומדוע?
הריי ברור שזה נובע משיקולי עלויות,אך האם זה לא אמור לשפר ולו במעט את האיכות, כלומר משקיעים עוד כסף , האיכות עולה במעט,אז אפשר לתמחר את הרמקול ביותר כסף לא?
לא מובן כל העניין הזה.
והכי אבסורד שמשקיעים מאות ואלפי דולרים בכבלי רמקולים,עם הלחמות לבננות מיוחדות,הלחמות כסף וכל הסיפור הזה ולבסוף בתוך הרמקול הכל מחווט בכבלים זולים(יחסית), ובחיבורי לחיצה.
למה ומדוע?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78929
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
-
moshem74
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1516
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
אם תפתח רמקולים של DALI IKON6 שזה רמקול טוב, תמצא כבלים של 0.75 מ"מ בחיבורי לחיצה....כבל מכסימום של 20 שקל למטר בחנות סטריאו.
אני מתכוון שאם תפתח רמקול 704 של B&W, שזה רמקול מכובד.
אתה תמצא שם כבלים של 30 שקל למטר, שם כבר יש 1.5 מ"מ ,שהם כבלים סבירים ולא יותר מזה.
עכשיו פלוני קונה את הרמקולים ב 20 אלף, ומשקיע עוד 2000 שקל בכבלים לחבר למגבר שלו.... כשבאותו זמן הכבל בתוך הרמקול עם כל השירשורים שלו לקרוס וכו,וחיבורי לחיצה (לא הלחמות)....אין שם יותר מכבלים סבירים,כלומר המינימום שבמינימום בגבול האפשר.
ואני לא מדבר על רמקולים של 3000 שקל ששם בכלל אתה חוטף חום למראית הכבלים והחיבורים שיש בפנים.
מבחינה הגיונית לא מסתדר לי.
אני מתכוון שאם תפתח רמקול 704 של B&W, שזה רמקול מכובד.
אתה תמצא שם כבלים של 30 שקל למטר, שם כבר יש 1.5 מ"מ ,שהם כבלים סבירים ולא יותר מזה.
עכשיו פלוני קונה את הרמקולים ב 20 אלף, ומשקיע עוד 2000 שקל בכבלים לחבר למגבר שלו.... כשבאותו זמן הכבל בתוך הרמקול עם כל השירשורים שלו לקרוס וכו,וחיבורי לחיצה (לא הלחמות)....אין שם יותר מכבלים סבירים,כלומר המינימום שבמינימום בגבול האפשר.
ואני לא מדבר על רמקולים של 3000 שקל ששם בכלל אתה חוטף חום למראית הכבלים והחיבורים שיש בפנים.
מבחינה הגיונית לא מסתדר לי.
- yairf
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
1. חיבורי לחיצה הרבה יותר פשוטים לייצור מאשר הלחמות. בנוסף, יותר קל לפרק אותם, מה שמאפשר מתן שירות יותר מהיר אם יש תקלה.
2. החיווט הקיים ברמקולים איכותיים אולי הוא לא המילה האחרונה של XLO או ואן דן הל, אבל גם לא בדיוק *** חסר שם. אתה חייב להבין שיצרני רמקולים קונים גלילים של מאות מטר מיצרנים סבירים ומעלה, והחוטים הם מאיכות טובה למדי.
3. אני מסכים איתך שכבלי רמקולים ב-10,000 ש"ח זו עבודה בעיניים
2. החיווט הקיים ברמקולים איכותיים אולי הוא לא המילה האחרונה של XLO או ואן דן הל, אבל גם לא בדיוק *** חסר שם. אתה חייב להבין שיצרני רמקולים קונים גלילים של מאות מטר מיצרנים סבירים ומעלה, והחוטים הם מאיכות טובה למדי.
3. אני מסכים איתך שכבלי רמקולים ב-10,000 ש"ח זו עבודה בעיניים
- Booboo
- חבר ותיק

- תגובות: 1929
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
חברת Accoustic Zen מחווטת את הרמקולים שלה עם אותו כבל רמקול שהיא מוכרת ללקוחות בלא מעט כסף: ה-Satori.
אולי באמת עדיף לקנות רמקול של חברה שמייצרת כבלים, מגבר של חברה שמייצרת שנאים ו-CDP של חברה שמייצרת דיסקים...
אולי באמת עדיף לקנות רמקול של חברה שמייצרת כבלים, מגבר של חברה שמייצרת שנאים ו-CDP של חברה שמייצרת דיסקים...
"When all are one and one is all, To be a rock and not to roll"

') javascript:emoticon('
')