שאלה על מדריך שידורים ועוד משהו קטן בויסטה MCE

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
Buffer פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 54
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

היי,

יש לי HTPC עם ויסטה MCE ויש שני דברים שמציקים לי מאוד.
1. המדריך שידורים הוא ממש ברמה נמוכה, כבר יותר משבוע שחסרים כל הערוצים המרכזיים של הוט מערוץ 8 ומטה וכל הערוצי סרטים. ויש גם שידורים לא נכונים של הערוצים המסחריים.
האם יש דרך לשפר את זה?
אם אני רוצה להקליט תוכנית שאני יודע מה השעה שלה, אבל לא מופיע במדריך(למשל, אם אני מוסיף ערוץ ידנית) האם יש דרך לבחור שעת הקלטה ידנית וערוץ?

2. כשעושים עצור/פאוס אחרי בערך רבע שעה הסרט ימשיך להתנגן אוטומטית, יש דרך לבטל את זה?

תודה,
אור.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #2 

1. אתה יכול להשתמש בתוכנה המצויינת MegaEPG, שמהווה אלטרנטיבה מצויינת ל-EPG המובנה של הויסטה מדיה סנטר:
http://www.pvr.co.il
לגבי הקלטה ידנית - הולכים ל-Reocrded TV, עולים עם החץ למעלה ובוחרים ב-Add new recording. בוחרים באופציה השלישית - Channel And Time. משם אני מניח שכבר תדע מה עושים... שים לב שבתפריט ההקלטה הידנית יש גם Change Title בשביל קביעת שם להקלטה.
2. באג ידוע. הפתרון העקום שיש כרגע הוא להגדיל את הזמן עד שמופיע שומר המסך של מערכת ההפעלה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

Buffer פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

תודה רבה, אתה מאוד עוזר.. (כרגיל :) )

בקשר ל-MegaEPG יש שם כל מיני פונקציות שלא בדיוק ברור לי מה הן, כמו הגדרה של הורדת מדריכים חכמה או מלא ושעות פריים טיים, מה למה מיועדות ההגדרות האלה?
בחרתי 3 מקורות להוריד מהם את התוכניה וכמעט את כל הערוצים, 107 ערוצים. ההורדה דיי איטית, האם זה יהיה ככה תמיד?
אגב בחרתי את אלה
hot
tv2day
walla
האם הם נחשבים אמינים?

עוד באג קטן, שאולי יש דרך לסדר, הרבה פעמים כשחוזרים ממצב המתנה הרזולוציה לא נכונה. זה מסתדר לבד אחרי שפותחים וסוגרים את המדיה סנטר או מפעילים מחדש את המחשב.
אני מניח שזה סוג של באג, יש איזה פתרון ידוע?

ניסיתי להגדיר את השלט של הוט לעבוד עם ה-MCE אבל זה לא כ"כ הלך..
יש לי שלט אדום עם כפתור select ולפי האתר של הוט השתמשתי בקוד 0039, אבל זה לא ממש עזר. ממה שידוע לי זה לא שלט לומד. יש דרך לתאם בין השלט למחשב בכל זאת?

המון תודה,
אור.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #4 

בפעם הראשונה שמורידים לוקח הרבה זמן, אבל בימים הבאים הוא ישתמש ב-CACHE שלו ויוריד מחדש רק את היום הנוכחי (לעדכונים) ואת היום האחרון החדש, ואז ההורדה מהירה יותר. בכל מקרה זה לא אמור להפריע, זה אמור לרוץ באופן קבוע פעם ביום ברקע. יש באתר של התוכנה הוראות איך לתכנת משימה אוטומטית במערכת ההפעלה שתריץ אותו ברקע וללא חלון שמופיע.
בשביל הוט, ניתן להסתפק ב-hot_he בלבד לדעתי. מביא תוצאות די אמינות ומעודכנות.

לגבי הרזולוציה, האם ניסית להוריד את הדרייבר הכי עדכני של כרטיס המסך (מאתר היצרן, כלומר ATI/nVidia/Intel ולא מהעדכונים של מיקרוסופט)?

אתה הראשון שאני שומע שמנסה לתכנת את השלט של הוט לשליטה על ה-MCE. האמת שאין לי נסיון עם זה... אני עובד עם שלט אוניברסלי לומד פשוט שקניתי פעם ב-15 דולר, ושם זה עובד לי טוב...

Buffer פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

תודה, הסתדרתי עם המדריך שידורים :)

אני חושב שאת הדרייברים התקנתי ממה שהגיע בדיסק, אני אנסה לעדכן.

זה יכול להיות נחמד לשלב את המדיה סנטר בשלט של הוט וראיתי שכבר יש קוד בישביל זה באתר שלהם, אבל לצערי זה לא עובד.

שבוע טוב,
אור.

Buffer פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #6 

מצטער על הדאב פוסט, יש לי עוד שאלה.

רוב השבוע אני נמצא בדירה שלי ולא בבית של ההורים ואני חוזר בסופ"שים.
יש איזשהו אופציה לבחור תוכניות להקלטה מרחוק?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #7 

יש כמה אפשרויות:
1. WebGuide:
http://www.asciiexpress.com/webguide/
מאפשר לך לבחור תכניות להקלטה מרחוק בעזרת שרת WEB שמותקן על המחשב עם המדיה סנטר, ואף לצפות בתוכניות מרחוק ב-Streaming. צריך כמובן לפתוח את הפורטים המתאימים בפיירוול.
2. LogMeIn:
http://www.logmein.com
מאפשר שליטה כללית על מחשב מרחוק. קל מאוד להתקנה, ולא דורש הגדרות מיוחדות בפיירוול. לעיתים מצריך הרצה מחדש של המדיה סנטר ללא DirectX (המדיה סנטר עושה זאת אוטומטית, רק לוחצים OK על הודעת השגיאה ומריצים עוד פעם מדיה סנטר), אבל בסה"כ עובד מצויין.
יש כמובן עוד תוכנות לשליטה מרחוק כמו VNC, למשל (מצריך הגדרות בפיירוול).

Buffer פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #8 

האופציה הראשונה נראת מצויינת..

תודה :wink:

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”