philips 7403 vs. samsung le40a786
http://www.dvdcenter.co.il/pl_product~700~3~45.htm
le40a786
איך הטלוויזיה הזאת? לפי הנתונים אני חושב לקנות אותה במקום ה7403...
שימו לב שיש לה 2 סקארט.מישהו שמע על החנות?
le40a786
שימו לב שיש לה 2 סקארט.מישהו שמע על החנות?
נערך לאחרונה על ידי amitgba ב 14/02/2009 9:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
- israeli1948
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 517
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
נישמעת מצוינת היא בכלל לא מתחרה ב7403
זה קטגוריות שונות לגמרי....
אתה צריך להשוות אותה ל9803 אם כבר..לא לlcd רגילה...
לגבי החנות הם מייבאים את הטלוויזיה הזאת בעצמם אז ככה שאין לך בעצם אחריות אמיתית, היכולת של מעבדה בחנות לפתור בעיות היא מאוד מאוד נמוכה אם בכלל, כמה שהחנות תיהיה מקצועית, קח בחשבון שברוב היבואנים הרשמים שמתקלקל המסך הם יחליפו לך אותו במקום ולא יכניסו חלפים כאלה או אחרים..
דבר נוסף הוא שבגלל שזה לא מיובא בצורה מסודרת אתה לא יודע מה העבר שלה, ואתה צריך לסמוך על המילה של החנות...
ככה שאין לך גב אמיתי, אני אישית הייתי מתרחק אבל אם אתה סומך על המכשיר כמכשיר אמין תילך על זה.
דרך אגב הם טעו במפרט שלה זה לא עומק הצבע 24 ביט, זה התאמה לסרטים שמצולמים ב24p שני דברים שונים לגמרי....
חוץ מזה רושמים full hd לא pull hd ניראה לי קצת חובבנים שם...
לגבי החנות הם מייבאים את הטלוויזיה הזאת בעצמם אז ככה שאין לך בעצם אחריות אמיתית, היכולת של מעבדה בחנות לפתור בעיות היא מאוד מאוד נמוכה אם בכלל, כמה שהחנות תיהיה מקצועית, קח בחשבון שברוב היבואנים הרשמים שמתקלקל המסך הם יחליפו לך אותו במקום ולא יכניסו חלפים כאלה או אחרים..
דבר נוסף הוא שבגלל שזה לא מיובא בצורה מסודרת אתה לא יודע מה העבר שלה, ואתה צריך לסמוך על המילה של החנות...
ככה שאין לך גב אמיתי, אני אישית הייתי מתרחק אבל אם אתה סומך על המכשיר כמכשיר אמין תילך על זה.
דרך אגב הם טעו במפרט שלה זה לא עומק הצבע 24 ביט, זה התאמה לסרטים שמצולמים ב24p שני דברים שונים לגמרי....
חוץ מזה רושמים full hd לא pull hd ניראה לי קצת חובבנים שם...
Re: נישמעת מצוינת היא בכלל לא מתחרה ב7403
1.מה אתה אומר...באיזה ספר קראת את זה?israeli1948 כתב:זה קטגוריות שונות לגמרי....
חוץ מזה רושמים full hd לא pull hd ניראה לי קצת חובבנים שם......
מחליפים ברוב המיקרים את הכרטיס,הרכיב המקולקל,אלא אם כן מדובר בפנל(נדיר)
2.שום מילה...
ניתן לפנות ליצרן(לפי מיקום הייצור של המכשיר) ולוודא (לפי המספר הסידורי שלו)את היסטוריית המכשיר המלאה(חדש/מחודש)
חובבנים או לא,הבחור שמייבא להם מביא להם בזמן האחרון ציוד ליגה לאומית(חלקו מאירופה=מהמקום שמיובאים המסכים שמייבא הייבואן הרשמי בעצמו)
- israeli1948
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 517
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
לא קראתי את זה בשום מקום, אני מדבר מניסיון.
אני עבדתי בתחום הרבה זמן ונתקלתי בהרבה תקלות של לקוחות, וכן החליפו.
יותר מפעם אחת אני מכיר מקרים שהחליפו בסמליין מסכים פגומים ללקוחות בחדשים, גם אל דברים פעוטים שהיה בהחלט אפשר לתקן..(בעיקר בa550 מעניין?)
דרך אגב אם שאלת מה עושים עם המסך המתוקן הרבה פעמים הוא נמכר לאתרי אינטרנט וירידי עודפים...
על טיב ואיכות הייבוא והשירות שלהם אני לא אתווכח איתך כי מדבריך אני מבין שאתה מעורב או מכיר את החנות באופן אישי.
רק שני דברים:
בנושא של המספר סידורי זה לא כזה קל כמו שזה ניראה לך ''לשאול את היצרן'', וקשה מאוד לדעת מה המוצר עבר בדרך מחו''ל לכאן, גם לבדוק אם הוא עבד כבר זה הליך שמצריך טכנאי.
דעתי היא אם כבר לקנות מוצר בלי האחריות של היבואן אז לקנות ישירות מחו''ל ככה לפחות היבואן מחויב לעזור לך, לפחות שנה בגלל האחריות הבין לאומית.
לamitgba ברור שהסמסונג טובה יותר היא גם עולה פי 2 משהו כמו 15 16k זה מסך led בעוד הפיליפס הוא מסך lcd...
עכשיו תיקרא שוב את השירשור ותבין למה לדעתי זה עולה חצי מהמחיר שלו בשוק....
יותר מפעם אחת אני מכיר מקרים שהחליפו בסמליין מסכים פגומים ללקוחות בחדשים, גם אל דברים פעוטים שהיה בהחלט אפשר לתקן..(בעיקר בa550 מעניין?)
דרך אגב אם שאלת מה עושים עם המסך המתוקן הרבה פעמים הוא נמכר לאתרי אינטרנט וירידי עודפים...
על טיב ואיכות הייבוא והשירות שלהם אני לא אתווכח איתך כי מדבריך אני מבין שאתה מעורב או מכיר את החנות באופן אישי.
רק שני דברים:
בנושא של המספר סידורי זה לא כזה קל כמו שזה ניראה לך ''לשאול את היצרן'', וקשה מאוד לדעת מה המוצר עבר בדרך מחו''ל לכאן, גם לבדוק אם הוא עבד כבר זה הליך שמצריך טכנאי.
דעתי היא אם כבר לקנות מוצר בלי האחריות של היבואן אז לקנות ישירות מחו''ל ככה לפחות היבואן מחויב לעזור לך, לפחות שנה בגלל האחריות הבין לאומית.
לamitgba ברור שהסמסונג טובה יותר היא גם עולה פי 2 משהו כמו 15 16k זה מסך led בעוד הפיליפס הוא מסך lcd...
עכשיו תיקרא שוב את השירשור ותבין למה לדעתי זה עולה חצי מהמחיר שלו בשוק....
Re: לא קראתי את זה בשום מקום, אני מדבר מניסיון.
לא מסכים איתךisraeli1948 כתב:אני עבדתי בתחום הרבה זמן ונתקלתי בהרבה תקלות של לקוחות, וכן החליפו.
רק שני דברים:
עכשיו תיקרא שוב את השירשור ותבין למה לדעתי זה עולה חצי מהמחיר שלו בשוק.......
החנות ההיא מכרמיאל מוכרת לצרכן במחיר של ייבוא אישי עצמאי
היתרון-אתה יכול לבדוק את המוצר בחנות טרם ההובלה הביתה,לעומת פגם במוצר שמיובא אישית-שם אתה נקנס בסכום של משלוח לחו"ל שאינו זול
ולגבי המיספר הסידורי-לכל יצרן יש רשימות מעודכנות של כל מסך ומסך שנמכר בכל מקום בעולם,וע"י התכתבות איתו (ע"י הוכחת קנייה)ניתן לקבל דין וחשבון לגבי מצבו.
- rgulian
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 709
- שם מלא: רמי
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
רשום שזה מסך עם טכנולוגיית LED ,זה אמור להיות יקר מאוד ,לא ?!
או שאני טועה במשהו .
.
או שאני טועה במשהו .
pull = כסף ,בפרסיתisraeli1948 כתב: חוץ מזה רושמים full hd לא pull hd ניראה לי קצת חובבנים שם......
נערך לאחרונה על ידי rgulian ב 17/02/2009 11:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4217
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
המחיר של ה 786 הוא קצת גבוה.
מדובר במסך טוב מאוד שלפי דעתי לאחר התבוננות ארוכה עולה בקצת על ה7403 אבל לא עומד מול דגמי ה9 השונים של פיליפס.
המסך ניתן צבע חזק ומושך אבל עדיין אין לו את החדות ותמונת התלת של פיליפס.
מדובר במסך טוב מאוד שלפי דעתי לאחר התבוננות ארוכה עולה בקצת על ה7403 אבל לא עומד מול דגמי ה9 השונים של פיליפס.
המסך ניתן צבע חזק ומושך אבל עדיין אין לו את החדות ותמונת התלת של פיליפס.
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
דיברתי עם בעל החנות לפני כשבוע. לטענתו כשנגמר לו מלאי והוא מזמין מלאי חדש ומעדכן את המחירים בהתאם. השיחה איתו היתה על רקע הקפצת המחיר של ה 50PZ80 בכ 2000 שקל. לדעתי אם המחיר לא אטרקטיבי פשוט לא לקנות.
מדובר ביבוא פרללי שהמעבדה שלו היא החנות עצמה. אפילו נניח שיש ביכולת החנות לתקן או להחליף כל רכיב מקולקל. עדין, סגירת החנות תביא לביטול האחריות בפועל.
צריך לקחת בחשבון אם הבדלי המחירים מצדיקים קניה.
מדובר ביבוא פרללי שהמעבדה שלו היא החנות עצמה. אפילו נניח שיש ביכולת החנות לתקן או להחליף כל רכיב מקולקל. עדין, סגירת החנות תביא לביטול האחריות בפועל.
צריך לקחת בחשבון אם הבדלי המחירים מצדיקים קניה.
OhadR כתב:באמת הבחור התחיל להעלות מחירים
אולי הוא שיכור נצחון שהוא החליף 5090 עם פיקסל שרוף
תורידו אותו מהאולימפוס שלו...
אין ספק שאתם לא יודעים לפרגן
אני קניתי פיוניר 500 A אני מאוד מרוצה
ועד היום החנות הוכיחה את השרות שלה
כאשר בדקתי את הפיוניר בחנות הוא השווה לי אותה לסמסונג 46 LEDamitgba כתב:http://www.dvdcenter.co.il/pl_product~700~3~45.htm
le40a786
שימו לב שיש לה 2 סקארט.מישהו שמע על החנות?...
הפיוניר הייתה טובה יותר אבל הסמסונג הייתה מדהימה מיוחדת יש בא משהוא מיוחד