Nixi - חנות חדשה
מידי יום אני עובר ליד חנות בהתהוות - Nixi - ברעננה, אזור תעשייה.
היא עוד לא פתוחה, אך נראית מאוד מרשימה מבחוץ מבחינה עיצובית.
היא אמורה למכור מוצרי צריכה אלקטרוניים, שאני מבין את זה גם כמוצרים מהסוג שהאתר מתעניין בהם וגם גדג'טים.
למישהו יש יותר מידע מה הולך להיות שם?
היא עוד לא פתוחה, אך נראית מאוד מרשימה מבחוץ מבחינה עיצובית.
היא אמורה למכור מוצרי צריכה אלקטרוניים, שאני מבין את זה גם כמוצרים מהסוג שהאתר מתעניין בהם וגם גדג'טים.
למישהו יש יותר מידע מה הולך להיות שם?
משה
טוב, פתחו את החנות לקהל למרות שעוד לא מוכרים. הפתיחה הרשמית מחרתיים כנראה.
הם מוכרים שם גם מקרנים. ראיתי על המדף פאנאסוניק 700 וSony. מוכרים גם מצלמות, טלפונים, מחשבים כל שלא מדובר בחנות רק לק"ב. כמובם, יש שם הרבה מסכים דקים. יש מערכות קול, אך לא נראה לי שיש הרבה. לא ברור לי אם יש חדרי השמעה או הקרנה - נראה שלא. (עברתי שם בחטף ולא היה לי זמן לשאול).
העיצוב של החנות בהחלט מרשים ויש שם בית קפה שהוא כבר מוכר.
לי אישית נראה מוזר לראות מקרנים טובים באותה חנות עם טלפונים ומצלמות. אולי זה מבשר שלב בהפיכת מקרנים למוצר יותר נפוץ.
אשלח את הקישור שלהם לרשימה.
הם מוכרים שם גם מקרנים. ראיתי על המדף פאנאסוניק 700 וSony. מוכרים גם מצלמות, טלפונים, מחשבים כל שלא מדובר בחנות רק לק"ב. כמובם, יש שם הרבה מסכים דקים. יש מערכות קול, אך לא נראה לי שיש הרבה. לא ברור לי אם יש חדרי השמעה או הקרנה - נראה שלא. (עברתי שם בחטף ולא היה לי זמן לשאול).
העיצוב של החנות בהחלט מרשים ויש שם בית קפה שהוא כבר מוכר.
לי אישית נראה מוזר לראות מקרנים טובים באותה חנות עם טלפונים ומצלמות. אולי זה מבשר שלב בהפיכת מקרנים למוצר יותר נפוץ.
אשלח את הקישור שלהם לרשימה.
משה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78821
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
moco,
ביננו - זה הכל צעצועים לאנשים כמונו, לא? כלומר, קהל היעד לכל הצעצועים הללו מתאימים. אני רואה כאן לא מעט אנשים שאני מכיר מפורומים אחרים...
ביננו - זה הכל צעצועים לאנשים כמונו, לא? כלומר, קהל היעד לכל הצעצועים הללו מתאימים. אני רואה כאן לא מעט אנשים שאני מכיר מפורומים אחרים...
אתה בהחלט צודק.oferlaor כתב:moco,
ביננו - זה הכל צעצועים לאנשים כמונו, לא? כלומר, קהל היעד לכל הצעצועים הללו מתאימים....
אנ י רק טיפה סקפטי לגבי יכולת ההתמקצעות שלהם, אלא אם כן הם יעסיקו מוכרנים מומחים לכל תחום ותחום. מדברים פה בפורומים באתר רבות על ההבדלים בין חנויות ייעודיות עם מוכרים בעלי ידע מקצועי לבין חנויות כלליות למוצרי חשמל.
נראה לי שהחנות הזו היא איזשהי קטגוריה חדשה.
לראות את הפאנאסוניק והסוני על מדף, שניגשים אליו (כאילו אתה באופיס דפו) היה מאוד מוזר.
מה שבטוח, שווה לבקר בשביל להתרשם מהעיצוב. אני בהחלט מאמין שהעיצוב הייחודי יהווה גורם משיכה שעשוי לתרום להצלחת העסק הזה.
משה
זה מוזר פשוט כי זה לא מקובל עם מקרנים (חוץ ממקרנים זולים באופיס דפו).moonjib כתב:לא הבנתי למה זה כל-כך מוזר שהמוצרים נגישים (המקרנים), הרי זה טוב לנו!...
למה זה טוב לנו? (לא שזה רע או משהו).
היום עברתי שם שוב והיה לי קצת יותר זמן. דיברתי עם המוכרן - בחור נחמד שאמר שהוא מאוד מחזיק מאתר זה ומהפורום בתפוז. גם הוא הודה שזה קצת מגוחך. בקרוב הם גם צפויים לקבל את הרובי אך אין להם אפשרות להדגים.
בחורה אחרת שם אמרה שבעתיד יהיה להם חדר מיוחד שיוכלו להדגים בו מקרנים בפעולה.
משה
הסברתי, זה מוזר כי זה לא רגיל - לא ראיתי את זה בשום חנות אחרת שמוכרת מקרנים. כמובן, אין בזה שום רע.
אם אתה מתייחס את המחיר של הדברים האלה ובעיקר העובדה שאין לך אפשרות כיום בחנות לראות הדגמה, אז זה גובל קצת במגוחך.
יושב שם על המדף סוני HS60 עם תג מחיר של 25 אלף (או משהו קרוב, לא זוכר). מה הקונה הפוטנציאלי אמור לעשות עם זה, להסתכל ולחשוב איך המקרן השתלב בסלון? אם נראה טוב, לקחת ולעמוד בתור לקופה?
אגב להבדיל, יש על אותו מדף מקרן פרזנטציות קטן מימדים מאוד. שם אני דווקא מבין את הערך של התצוגה - הגודל הקטן שלו זה אחת התכונות העיקריות שלו.
אם אתה מתייחס את המחיר של הדברים האלה ובעיקר העובדה שאין לך אפשרות כיום בחנות לראות הדגמה, אז זה גובל קצת במגוחך.
יושב שם על המדף סוני HS60 עם תג מחיר של 25 אלף (או משהו קרוב, לא זוכר). מה הקונה הפוטנציאלי אמור לעשות עם זה, להסתכל ולחשוב איך המקרן השתלב בסלון? אם נראה טוב, לקחת ולעמוד בתור לקופה?
אגב להבדיל, יש על אותו מדף מקרן פרזנטציות קטן מימדים מאוד. שם אני דווקא מבין את הערך של התצוגה - הגודל הקטן שלו זה אחת התכונות העיקריות שלו.
משה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78821
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים