איך אני מפרמט לEXT3. עם הHDX?
חיברתי את הארדיסק ויש בmaintance אפשרות, אבל היא כוללת בתוכה גם התקנת תוכנות מסויימות והוא צריך בשביל זה או חיבור לאינטרנט או USBSLAVE
באינטרנט הוא לא מוצא כלום ואני לא יודע מה לשים בUSB אין אפשרות פשוט לפרמט איכשהו מהמכשיר?
בונסף, רציתי לדעת איזה תוכנה אני אצטרך אחרי שאני אפרמט בשבי לעבוד במחשב ברשת עם הארדיסק
באינטרנט הוא לא מוצא כלום ואני לא יודע מה לשים בUSB אין אפשרות פשוט לפרמט איכשהו מהמכשיר?
בונסף, רציתי לדעת איזה תוכנה אני אצטרך אחרי שאני אפרמט בשבי לעבוד במחשב ברשת עם הארדיסק
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46379
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
תוריד את הקושחה ל DOK וכאשר אתה מפרמט, תנחה את המזרימדיה כי קובץ ה NMT קיים על ה DOK.
לגבי השאלה השנייה שלך, בדוק את הדביק.
לגבי השאלה השנייה שלך, בדוק את הדביק.
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
אתה יכול עם כל Live CD של כל הפצת לינוקס שמכילה את Gparted לפרמט לEXT3
קח בחשבון שחלונות לא יזהה את המערכת קבצים הזו
קח בחשבון שחלונות לא יזהה את המערכת קבצים הזו
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46379
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
InbarHovav,
אין צורך להסתבך, הפירמוט דרך המזרימדיה הרבה יותר פשוט מאשר הדרך שתיארת.
אין צורך להסתבך, הפירמוט דרך המזרימדיה הרבה יותר פשוט מאשר הדרך שתיארת.
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
לא מכרה את הפרמוט דרך המזרימדיה, לכן לא יכולתי להמליץ עליו..
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"