קראתי בפורום, ראיתי בחנויות, עדיין זקוק לעצות - פלאזמה, LCD?
אהלן. הבנתי מתשובות שכבר קיבלתי כאן שלפי תוכן הצפיה שלי עדיף לי לקנות פלזמה. אני רואה yes SD כמעט בלעדית, הרבה ספורט, בעתיד אולי HD. היום עשיתי סיבוב ארוך בחנויות ונראה לי שלא אמצא פלזמה טובה בתקציב שלי (5000), מה גם ש-"42 קצת גדול לי ומפלצתי בסלון. מרחק הצפיה הוא 3 מ' בערך.
פנסוניק לא תיכנס לי בתקציב הזה ואפילו לא קצת מעל. הפלזמה היחידה שהצלחתי להכניס היום בתקציב היא סמסונג A450 "42, אם כי עדיין לא התעמקתי באיכות שלה כשראיתי אותה בחנויות.
הדגם שממש נראה לי טוב היום בחנות (ביג בוקס) הוא דווקא LCD של Sharp - D44 "37. הבחור שם טען שפלזמה טובה זה רק פנסוניק, ושה-LCD של Sharp יעשה את העבודה מצויין גם ב-SD. האמת, המכשיר הזה נראה טוב יותר מכל מה שראיתי היום בחנויות. חוץ מזה יש לו כניסת SCART. אז השאלות שלי הן כאלה:
1. למישהו יש מילים מאוד חמות על הפלזמה A450 "42 ? האם שווה ללכת עליה (בתנאי שתיראה לי טוב כשממש אבדוק)?
2. איך ה-Sharp D44 "37? מישהו משתמש בה בעיקר ל-SD? האם היא תעשה את העבודה ב-SD?
3. דגם אחר בתקציב שלי?
תודה על העצות הקודמות, אגב!
פנסוניק לא תיכנס לי בתקציב הזה ואפילו לא קצת מעל. הפלזמה היחידה שהצלחתי להכניס היום בתקציב היא סמסונג A450 "42, אם כי עדיין לא התעמקתי באיכות שלה כשראיתי אותה בחנויות.
הדגם שממש נראה לי טוב היום בחנות (ביג בוקס) הוא דווקא LCD של Sharp - D44 "37. הבחור שם טען שפלזמה טובה זה רק פנסוניק, ושה-LCD של Sharp יעשה את העבודה מצויין גם ב-SD. האמת, המכשיר הזה נראה טוב יותר מכל מה שראיתי היום בחנויות. חוץ מזה יש לו כניסת SCART. אז השאלות שלי הן כאלה:
1. למישהו יש מילים מאוד חמות על הפלזמה A450 "42 ? האם שווה ללכת עליה (בתנאי שתיראה לי טוב כשממש אבדוק)?
2. איך ה-Sharp D44 "37? מישהו משתמש בה בעיקר ל-SD? האם היא תעשה את העבודה ב-SD?
3. דגם אחר בתקציב שלי?
תודה על העצות הקודמות, אגב!
acozz כתב:יש לך בהום סנטר פלזמה של פנסוניק PV8 42"
ב 4K שווה לבדוק...
או שעם אתה רוצה אותה עם אחריות של יורקום אז היא תעלה לך בחנות אחרת משהו כמו 5K וזה גם נכנס לך בתקציב...
אתה יכול לבדוק גם את הסמסנוג שרשמת,ותעזוב אותך ממה שהמוכרים בביג בוקס אומרים.
לתכנים ולמרחק שלך עדיפה פלזמה בגודל 42",ותאמין לי שאחרי שבוע תבין שזה ממש לא מפלצתי.
אני אישית חושב שבמרחק של פחות מ-3 מטרים, עדיף ללכת על 37".
החברים באתר הזה אוהבים טלויזיות גדולות, מה קרה לחוק ה- 1 ל-10 ?
להורים שלי יש מרחק צפיה 2.90 וקניתי להם 32" פנסוניק, (במקום 29 CRT). די והותר במיוחד ב-SD. בטח ובטח 37".
להורים שלי יש מרחק צפיה 2.90 וקניתי להם 32" פנסוניק, (במקום 29 CRT). די והותר במיוחד ב-SD. בטח ובטח 37".
- AmnonP
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 488
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 9 פעמים
לי יש סמסונג PS42A450 ואני ממש מרוצה.
מציגה תכני SD בצורה מעולה (מחוברת לממיר ב- S-VIDEO),
בנוסף לכך היא נראת מדהים (אחרי הכל היא גם רהיט...).
כמו שהחברים אמרו אתה יכול לבחור גם את ה-PV8 שנותת איכות טובה ב-SD (אני אהבתי יותר את הסמסונג גם בתכנים וגם ביופי).
בהצלחה.
מציגה תכני SD בצורה מעולה (מחוברת לממיר ב- S-VIDEO),
בנוסף לכך היא נראת מדהים (אחרי הכל היא גם רהיט...).
כמו שהחברים אמרו אתה יכול לבחור גם את ה-PV8 שנותת איכות טובה ב-SD (אני אהבתי יותר את הסמסונג גם בתכנים וגם ביופי).
בהצלחה.
פלזמה הבחירה הטבעית
די והותר למי?nirmv כתב:אני אישית חושב שבמרחק של פחות מ-3 מטרים, עדיף ללכת על 37".
להורים שלי יש מרחק צפיה 2.90 וקניתי להם 32" פנסוניק, (במקום 29 CRT). די והותר במיוחד ב-SD. בטח ובטח 37"....
לך תגיד את זה לחבר'ה כאן עם מקרנים שמקרינים על מסך בגודל 300X300....
אין דבר כזה "חוק ה-1 ל-10" - הכל עניין של טעם ותקציב, אם לי היה תקציב, הייתי הולך גם על 60" אבל הקפיצה במחיר מ50 ל60 מטורפת.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אם יש לך תקציב - והוא מספיק ל42" - קח 42 - מהמרחק שלך - זה מה שאתה צריך.
במיוחד אם אולי בעתיד תיקח HD.
במיוחד אם אולי בעתיד תיקח HD.