יש לי די הרבה וידאו קליפים קצרים (רובם מכילים שיר יחיד, באורך של 3-5 דקות כל אחד). הייתי רוצה להכין מעין playlist לוידאו קליפים ב-movie jukebox, האם אפשרי?
בפרט:
1. האם אפשר לשים את כל הקליפים בתיקייה אחת, ולגרום לכך שה-movie jukebox ייצר להם דף אחד משותף (במקום אחד לכל אחד) כמו שהוא עושה לסדרות , בלי שאני אצטרך לשנות להם את השם?
2. לאחר שיש כזה דף (כמו דף של סידרה), האם אפשר לגרום ל-פופקורן לנגן ברצף את כל ה"פרקים" (שירים) - כמו שאפשר דרך ה-myihome?
3. האם יש דרך פשוטה ל"אחד" קבצים נפרדים (וידאו קליפים) לקובץ mkv אחד?
ועוד שאלות, לא קשורות לוידאו קליפים -
4. האם יש איזשהו plugin שנותן מעין jukebox לקבצי אודיו? כרגע אני משתמש ב-myihome, ומשוטט בתוך התיקיות שעל הדיסק הקשיח, אבל זה ממש פרימיטיבי.
5. יש לי מספר סרטים שמכילים כתוביות בשפות שונות, כולל אנגלית, אך לא כולל עברית. כשאני רוצה לצפות, אני רואה את הכתוביות באנגלית, והכל בסדר. כדי שהילדים יוכלו לראות כתוביות בעברית, אני שם באותה ספריה קובץ srt עם שם זהה לשם הסרט, הפופקורן מזהה את הקובץ, מציג הכתוביות בעברית, והילדים מרוצים. הבעייה: עכשין אם אני רוצה לראות את הכתוביות באנגלית, אני חייב לללכת למחשב, ולשנות את שם קובץ ה-srt כדי שהפופקורן יסכים להראות את הכתוביות שנמצאות בתוך ה-mkv.... האם יש דרך להגיד לפופקורן ל"התעלם" מקובץ ה-srt ולבחור את אחד התרגומים המוטמנים בסרט (כפי ש-VLC מאפשר)?
6. עבור סרטים שמגיעים בלי כתוביות, יש לי שני קבצי srt (אחד בעברית ואחד באנגלית), ושוב, כל פעם שאני רוצה לשנות את שפת הכתוביות אני צריך לשנות את שמות הקבצים על המחשב (כי הפופקורן מוכן לזהות רק את קובץ ה-srt עם שם זהה לשם הסרט). האם יש למישהו workaround לבחירת שפת הכתוביות מהפופקורן?
7. האם יש דרך קלה להטמיע את קבצי ה-srt בתוך ה-mkv (ואז אני מניח שאני אוכל לבחור כתוביות בזמן אמיתי)
יש לי עוד שאלות, אבל נראה לי שזו התחלה יפה