פרטים על הריסטים השונים ב N95 8GB
אם אפשר לקבל קצת מידע על סוגי הריסט שהבנתי שיש (סופט והרד ריסט). מה ההבדלים, ומה כל אחד עושה.
בנוסף, הבנתי שצריך להכניס קוד אחרי הריסט. איזה קוד בדיוק? ואם המכשיר הוא יד שניה ואני לא בטוח בנוגע לקוד (אם שינו אותו או לא), יש אפשרות לאפס אותו לפני הריסט?
בנוסף, הבנתי שצריך להכניס קוד אחרי הריסט. איזה קוד בדיוק? ואם המכשיר הוא יד שניה ואני לא בטוח בנוגע לקוד (אם שינו אותו או לא), יש אפשרות לאפס אותו לפני הריסט?
- zviwr
- עורך משנה HTmobile

- תגובות: 1646
- שם מלא: צבי וורובל
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 194 פעמים
הקודים שאתה מחפש:
*#7780# - Soft Reset
*#7370# - Hard Reset -
אין לבצע אם אתה לא מודע לסיכון - פעולה זו מוחקת את כל המידע מהטלפון + מחזירה אותו להגדרת היצרן.
*#7780# - Soft Reset
*#7370# - Hard Reset -
צבי וורובל
- zviwr
- עורך משנה HTmobile

- תגובות: 1646
- שם מלא: צבי וורובל
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 194 פעמים
הארד ריסט דומה לפורמט דיסק קשיח במחשב וכפי שאמרתי קודם, משחזר את הגדרות היצרן ומוחק את המידע שהתקנת על המכשיר - אך לא את התוכנות שמסופקות עם המכשיר.
סופט ריסט דומה לפעולה במחשב כאשר הוא נתקע, לפעמים מערכת ההפעלה "סימביאן" נתקעת והדרך היחידה לצאת מהמצב הוא סופט ריסט או להוציא את הסוללה.
סופט ריסט דומה לפעולה במחשב כאשר הוא נתקע, לפעמים מערכת ההפעלה "סימביאן" נתקעת והדרך היחידה לצאת מהמצב הוא סופט ריסט או להוציא את הסוללה.
צבי וורובל
תודה על ההסבר:)zviwr כתב:הארד ריסט דומה לפורמט דיסק קשיח במחשב וכפי שאמרתי קודם, משחזר את הגדרות היצרן ומוחק את המידע שהתקנת על המכשיר - אך לא את התוכנות שמסופקות עם המכשיר.
סופט ריסט דומה לפעולה במחשב כאשר הוא נתקע, לפעמים מערכת ההפעלה "סימביאן" נתקעת והדרך היחידה לצאת מהמצב הוא סופט ריסט או להוציא את הסוללה....
בנוגע להארד ריסט, שאני מסיים לעשות אותו (דרך אגב, כמה זמן לוקח כל הסיפור?), אני צרריך להכניס קוד נעילה או משהו כזה למכשיר? כי המצב הוא ככה שהמכשיר של אחי (N95 5GB) נקנה יד שניה ואנחו לא ממש סגורים על הקוד....
אז, צריך באמת להכניס קוד שעושים את ההארד ריסט או שלא? ואם כן, יש דרך לאפס אותו לפני שאני עושה את הריסט?