פרטים על הריסטים השונים ב N95 8GB

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
שלח תגובה
HBS פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 86
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אם אפשר לקבל קצת מידע על סוגי הריסט שהבנתי שיש (סופט והרד ריסט). מה ההבדלים, ומה כל אחד עושה.
בנוסף, הבנתי שצריך להכניס קוד אחרי הריסט. איזה קוד בדיוק? ואם המכשיר הוא יד שניה ואני לא בטוח בנוגע לקוד (אם שינו אותו או לא), יש אפשרות לאפס אותו לפני הריסט?

zviwr
סמל אישי של משתמש
עורך משנה HTmobile
עורך משנה HTmobile
תגובות: 1646
שם מלא: צבי וורובל
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 194 פעמים

שליחה #2 

הקודים שאתה מחפש:
*#7780# - Soft Reset
*#7370# - Hard Reset - :!: אין לבצע אם אתה לא מודע לסיכון - פעולה זו מוחקת את כל המידע מהטלפון + מחזירה אותו להגדרת היצרן.
צבי וורובל

HBS פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

תודה על המידע, למרות שאת זה דווקא ידעתי:)
אבל העניין הוא, מה ההבדל בין שניהם, מה בדיוק עושה ההרד ריסט שהסופט לא? ומה בנוגע לקוד שהנתי שאני צריך להכניס אחרי זה? האם ההרד ריסט מאפס גם אותו?

zviwr
סמל אישי של משתמש
עורך משנה HTmobile
עורך משנה HTmobile
תגובות: 1646
שם מלא: צבי וורובל
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 194 פעמים

שליחה #4 

הארד ריסט דומה לפורמט דיסק קשיח במחשב וכפי שאמרתי קודם, משחזר את הגדרות היצרן ומוחק את המידע שהתקנת על המכשיר - אך לא את התוכנות שמסופקות עם המכשיר.
סופט ריסט דומה לפעולה במחשב כאשר הוא נתקע, לפעמים מערכת ההפעלה "סימביאן" נתקעת והדרך היחידה לצאת מהמצב הוא סופט ריסט או להוציא את הסוללה.
צבי וורובל

chenrp
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 275
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #5 

HARD RESET ניתן לעשות גם ע"י כיבוי והדלקת המכשיר. תוך כדי הדלקה, יש ללחוץ על * 3 ו SEND וזהו.
שימושי אם המכשיר לא עולה כלל

HBS פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #6 

zviwr כתב:הארד ריסט דומה לפורמט דיסק קשיח במחשב וכפי שאמרתי קודם, משחזר את הגדרות היצרן ומוחק את המידע שהתקנת על המכשיר - אך לא את התוכנות שמסופקות עם המכשיר.
סופט ריסט דומה לפעולה במחשב כאשר הוא נתקע, לפעמים מערכת ההפעלה "סימביאן" נתקעת והדרך היחידה לצאת מהמצב הוא סופט ריסט או להוציא את הסוללה.
...
תודה על ההסבר:)
בנוגע להארד ריסט, שאני מסיים לעשות אותו (דרך אגב, כמה זמן לוקח כל הסיפור?), אני צרריך להכניס קוד נעילה או משהו כזה למכשיר? כי המצב הוא ככה שהמכשיר של אחי (N95 5GB) נקנה יד שניה ואנחו לא ממש סגורים על הקוד....
אז, צריך באמת להכניס קוד שעושים את ההארד ריסט או שלא? ואם כן, יש דרך לאפס אותו לפני שאני עושה את הריסט?

שלח תגובה

חזור אל “סלולר”