האם יש RGB בממיר "יס" ADB 6642?
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
הממיר לא תומך ב- s-video, אך זה לא RGB. למה כוונתך תמיכה ב- RGB ? האם אתה מתכוון לחבר SCART-SCART. אם לא, אין לך צורך ב- RGB אלא תמיכה ב- S-video.
בעיקרון הממירים שתומכים בטוח ב- S-video וב- RGB הם 3100s, yesMax ו- yesHD.
ממיר 3100sv (בניגוד ל- 3100s) בחלק מהמקרים לא תומך ב- s-video אבל בכל מקרה תומך ב- RGB.
בעיקרון הממירים שתומכים בטוח ב- S-video וב- RGB הם 3100s, yesMax ו- yesHD.
ממיר 3100sv (בניגוד ל- 3100s) בחלק מהמקרים לא תומך ב- s-video אבל בכל מקרה תומך ב- RGB.
- smallville4r
- חבר ותיק

לא, הממיר לא תומך ב- s-video. הממירים שרשמתי לך למעלה תומכים.
יש לי ממיר יס s3100 איך לחבר RGB
שלום רב יש לי ממיר יס דגם s3100 עם המדבקה הכחולה שאלה ראשונה:מה זה חיבור RGB שאלה 2:איך מחברים אותו ?אני כרגע מחובר בכבל -RCA ,סליחה על הבורות,תודה
- smallville4r
- חבר ותיק

Re: יש לי ממיר יס s3100 איך לחבר RGB
חיבור RGB (או בשמו המלא SCART-RGB) זהו סוג חיבור שנותן תמונה נקיה וברורה יותר מה- RCA עמו אתה מחובר כרגע ואפילו מ- s-video שגם את זה הממיר יודע להוציא.davidler כתב:שלום רב יש לי ממיר יס דגם s3100 עם המדבקה הכחולה שאלה ראשונה:מה זה חיבור RGB שאלה 2:איך מחברים אותו ?אני כרגע מחובר בכבל -RCA ,סליחה על הבורות,תודה...
את ה- RGB ניתן להוציא בהנחה שלטלוויזיה שלך יש חיבור SCART שתומך ב- RGB.
במידה שכן, מחברים כבל SCART-SCART מיציאת ה- SCART בממיר לכניסת ה- SCART בטלוויזיה ואז בממיר משנים את ההגדרות הבאות:
לחיצה על yes בשלט -> הגדרות -> אתחול מתקדם -> קוד (ברירת מחדל: 0000) -> הגדרת SCART -> בוחרים ב- RGB -> בוחרים ב- Composite.
נערך לאחרונה על ידי smallville4r ב 15/02/2009 21:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78903
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
אין כזה דבר חיבור RGB. יש חיבור SCART, שזה מחבר די רחב עם 21 פינים מלבניים. יש שני מודלים של 3100, אחד שתומך כראוי ב-SVIDEO והשני שאינו.
אתה מחובר בחיבור RCA (או קומפוזיט) שהוא הגרוע ביותר מבין אפשרויות החיבור השונות.
תתחיל קודם מהמסך, מה החיבורים האפשריים שיש בו?
אתה מחובר בחיבור RCA (או קומפוזיט) שהוא הגרוע ביותר מבין אפשרויות החיבור השונות.
תתחיל קודם מהמסך, מה החיבורים האפשריים שיש בו?
- smallville4r
- חבר ותיק

אוקיי, במקרה הזה עדיף לך לחבר כבל SCART to S-video מיציאת ה- SCART בממיר לכניסת ה- S-video בטלוויזיה.
בממיר צריך לשנות לאחר החיבור את ההגדרות:
לחיצה על yes בשלט -> הגדרות -> אתחול מתקדם -> קוד (ברירת מחדל: 0000) -> הגדרת SCART -> בוחרים ב- SVHS -> בוחרים ב- SVHS.
בממיר צריך לשנות לאחר החיבור את ההגדרות:
לחיצה על yes בשלט -> הגדרות -> אתחול מתקדם -> קוד (ברירת מחדל: 0000) -> הגדרת SCART -> בוחרים ב- SVHS -> בוחרים ב- SVHS.