זוג רמקולי Polk RTi A1
שלום,
האם זוג רמקולים כזה כדאיים למחיר שלהם ומה הרמה הכללית שלהם? קראתי תגובות/ביקורות ונראה שהם מאוד מספקים, ואשמח לעוד תגובות.
עוד עניין שאני לא מבין - אני מעוניין לשמוע דרך המחשב. אני אשתמש ברסיבר כלשהו (אולי ה TX8225), איזה כבלים אני צריך בשביל לחבר את כרטיס הקול לרסיבר?
תודה רבה.
האם זוג רמקולים כזה כדאיים למחיר שלהם ומה הרמה הכללית שלהם? קראתי תגובות/ביקורות ונראה שהם מאוד מספקים, ואשמח לעוד תגובות.
עוד עניין שאני לא מבין - אני מעוניין לשמוע דרך המחשב. אני אשתמש ברסיבר כלשהו (אולי ה TX8225), איזה כבלים אני צריך בשביל לחבר את כרטיס הקול לרסיבר?
תודה רבה.
- מסכם_עניין
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 422
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 10 פעמים
יש לי בבית rti a3 ואני יכול לומר לך שבתוספת סאב הם מצוינים למחיר שלהם.
הדגם שאתה מדבר עליו ספציפית זכה ב top 5 speakers במקום הראשון במוסיקת סטריאו בתחום המחיר שלו באתר sound and vision.
polkaudio בנו את הרמקול מראש שיהיה נעים ומדויק ב mid-high אולם בתחום התחתון אתה חייב אבל חייב לקנות סאב ולבצע crossover ל 80-100hz בהתאם למה שנעים לך.
הדגם שאתה מדבר עליו ספציפית זכה ב top 5 speakers במקום הראשון במוסיקת סטריאו בתחום המחיר שלו באתר sound and vision.
polkaudio בנו את הרמקול מראש שיהיה נעים ומדויק ב mid-high אולם בתחום התחתון אתה חייב אבל חייב לקנות סאב ולבצע crossover ל 80-100hz בהתאם למה שנעים לך.
- ice2k
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 960
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 86 פעמים
בארה"ב אפשר להשיג את ה A1 מאוד בזול - דרך איביי ב 1000 ומשהו שקל כולל משלוח ומיסים. המחיר של הפולק בארץ הוא מנופח לחלוטין.zeev78 כתב:תבדוק קודם את Monitor Audio RS1, הוא טיפה יותר יקר (תקן אותי אם אני טועה) אבל הוא לדעתי הרבה יותר טוב מכל הבחינות....
המוניטור אודיו RS1 הם ליגה אחרת, זה עצוב שהמחיר של שניהם הוא באותה הקטגורייה (ולא כי המוניטור אודיו זולים כאן).
BRK, אהלן. קודם כל, תודה על המידע. דיברתי עם הבחור מeBay. זה לא המחיר הרגיל, הוא פשוט קנה סחורה מחנות שפשטה רגל (לא שזה משנה). זה מגיע בלי אחריות.
וזה לא יוצא 1000 ש"ח עם משלוח ומע"מ - אלא אם הסתכלתי על מכירה אחרת. המשלוח עצמו הוא 100$ לפחות, על פי המשקל של הרמקולים.
אגב, רסיבר Onkyo TX-8555 הוא סביר ?
וזה לא יוצא 1000 ש"ח עם משלוח ומע"מ - אלא אם הסתכלתי על מכירה אחרת. המשלוח עצמו הוא 100$ לפחות, על פי המשקל של הרמקולים.
אגב, רסיבר Onkyo TX-8555 הוא סביר ?
- ice2k
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 960
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 86 פעמים
צודק - לא ניסחתי טוב. לפני כמה חודשים בדקתי את זה מתוך סקרנות ועשיתי חישוב דרך משלוח מהאתר של נקסטופ ויצא סביב ה 1300-1400 ש"ח ולזה התכוונתי. העניין שהדולר היה אז מאוד נמוך ועכשיו הוא גבוה משמעותית.
לצערי אני לא יודע לענות לגבי הרסיבר.
לצערי אני לא יודע לענות לגבי הרסיבר.