DAMAGES חזרה לעונה שניה
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78907
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
למי שלא זוכר, DAMAGES עם גלן קלוז בעונה הראשונה היתה תופעה מעניינת.
מדובר על סדרה שבונה מתח על בסיס הפרשי זמן ידועים מראש. כלומר, הסדרה מראש מראה לך סצינות עתידיות (כמה חודשים קדימה) עד שהיא מדביקה את הקצב ומגיעה לנקודה שראינו בהתחלה וממשיכה משם.
בעונה הקודמת עורכת דין צעירה ותמימה מצטרפת לעו"ד כרישה שמתמחה בתביעות יצוגיות של מיליארדים. היא מאמינה שהיא תמשיך לעמוד בסטנדרטים הקיימים שלה, אך בפועל מגלה עד כמה העולם המשפטי מלוכלך, בהמשך היא מסתבכת וגרוע יותר - מואשמת ברצח החבר שלה. לא ניכנס לפרטים, אבל מדובר בהחלט בסדרה ממכרת והיופי הוא שהכל נפתר ללא שום פרטים לא ברורים או שאלות סבוכות, כך שבהחלט זה מקל את הלחץ ולא הופך לפארסה כמו חלק מהסדרות שהתרגלנו לראות.
העונה השניה ממשיכה בדיוק איפה שהעונה הקודמת נפסקה, עם נסיון להפליל את הדמות של גלן קלוז.
בהחלט מדובר בסדרה מרתקת, וצריך לזכור שבסדרה הזו המתח נבנה מפרק לפרק, כך שלא לצפות להמון בפרקים הראשונים, מגלים עד כמה זה מעניין אתכם לקראת 5-6 פרקים לתוך העונה...
בהחלט מעניין ומקווה שהם יצליחו לשמר את המתח והעניין שהיה בעונה הקודמת (עד כה שודרו בארה"ב רק 5 או 6 פרקים מהסדרה).
מדובר על סדרה שבונה מתח על בסיס הפרשי זמן ידועים מראש. כלומר, הסדרה מראש מראה לך סצינות עתידיות (כמה חודשים קדימה) עד שהיא מדביקה את הקצב ומגיעה לנקודה שראינו בהתחלה וממשיכה משם.
בעונה הקודמת עורכת דין צעירה ותמימה מצטרפת לעו"ד כרישה שמתמחה בתביעות יצוגיות של מיליארדים. היא מאמינה שהיא תמשיך לעמוד בסטנדרטים הקיימים שלה, אך בפועל מגלה עד כמה העולם המשפטי מלוכלך, בהמשך היא מסתבכת וגרוע יותר - מואשמת ברצח החבר שלה. לא ניכנס לפרטים, אבל מדובר בהחלט בסדרה ממכרת והיופי הוא שהכל נפתר ללא שום פרטים לא ברורים או שאלות סבוכות, כך שבהחלט זה מקל את הלחץ ולא הופך לפארסה כמו חלק מהסדרות שהתרגלנו לראות.
העונה השניה ממשיכה בדיוק איפה שהעונה הקודמת נפסקה, עם נסיון להפליל את הדמות של גלן קלוז.
בהחלט מדובר בסדרה מרתקת, וצריך לזכור שבסדרה הזו המתח נבנה מפרק לפרק, כך שלא לצפות להמון בפרקים הראשונים, מגלים עד כמה זה מעניין אתכם לקראת 5-6 פרקים לתוך העונה...
בהחלט מעניין ומקווה שהם יצליחו לשמר את המתח והעניין שהיה בעונה הקודמת (עד כה שודרו בארה"ב רק 5 או 6 פרקים מהסדרה).
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
פר,
אתה לא עוקב אחרי השירשורים
בכל מקרה,
ראיתי 4 מהעונה
המתח נשמר אבל לדעתי היא קצת פחות חזקה מהעונה שעברה
וויליאם הארט מצטרף העונה
ממש איחוד מ"החברים של אלכס"
אתה לא עוקב אחרי השירשורים
בכל מקרה,
ראיתי 4 מהעונה
המתח נשמר אבל לדעתי היא קצת פחות חזקה מהעונה שעברה
וויליאם הארט מצטרף העונה
ממש איחוד מ"החברים של אלכס"
העם דורש..... כל מיני דברים
-
oferlaor
- מנהל

sam22,
אני חושב שסדרה כזו דורשת שרשור משלה (אם יש, לא ראיתי כזה).
בינתיים ווליאם הארט הוא חוליה חלשה בסדרה, אבל טד דנסון ענק אפילו יותר מהעונה הקודמת (ואני ממש לא מחובביו).
אני חושב שסדרה כזו דורשת שרשור משלה (אם יש, לא ראיתי כזה).
בינתיים ווליאם הארט הוא חוליה חלשה בסדרה, אבל טד דנסון ענק אפילו יותר מהעונה הקודמת (ואני ממש לא מחובביו).
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73346
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
עופר, אני מבקש, מהיום והלאה כשאתה ממליץ על סדרות - תדאג גם להמליץ לנו איך לפנות להם את הזמן הפנוי שמזמן אזל
אני אוריד אותה, אבל לצערי כרגע יש לי כבר 2-3 סדרות ב HOLD שמחכות לפגרה ברצף הסדרות הנוכחיות שאני כבר עוקב אחריהן, ככה שאני ממש לא מצליח להבין איך אני אמור להכניס עוד סידרה לרשימה
אני אוריד אותה, אבל לצערי כרגע יש לי כבר 2-3 סדרות ב HOLD שמחכות לפגרה ברצף הסדרות הנוכחיות שאני כבר עוקב אחריהן, ככה שאני ממש לא מצליח להבין איך אני אמור להכניס עוד סידרה לרשימה
סדרה מעולה עם שחקנים מצויינים. אני אוהב את טד דנסון עוד מימי חופשי על הבר שבעיני הייתה אחת מסידרות הסיטקום הטובות ביותר, גם המיני סידרה של דנסון "מסעות גוליבר" ששודרה בערוץ הולמארק הייתה מצויינת.
-
oferlaor
- מנהל

מילי אביטל מופיעה בפרק האחרון שראיתי בתור המאהבת של בעלה של פאטי. בקושי זיהיתי אותה, שאפו!
-
oferlaor
- מנהל

-
oferlaor
- מנהל

- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73346
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
לא יודע - מבחינתי העונה השנייה הייתה קצת מאכזבת 
-
oferlaor
- מנהל

סיימתי אתמול לצפות בעונה השלישית.
אין ספק היו שם הפתעות לא קטנות, גם בדרך שבה התעלומה נפתרה הפעם וגם העומק שהם חזרו לנקודות לא פתורות עוד מהעונות הקודמות ובעיקר בעונה הקודמת.
עונה מוצלחת כתמיד וגילינו הרבה מאוד אספקטים חדשים באישיות של פטי בפרק שסוגר את העונה.
אין ספק היו שם הפתעות לא קטנות, גם בדרך שבה התעלומה נפתרה הפעם וגם העומק שהם חזרו לנקודות לא פתורות עוד מהעונות הקודמות ובעיקר בעונה הקודמת.
עונה מוצלחת כתמיד וגילינו הרבה מאוד אספקטים חדשים באישיות של פטי בפרק שסוגר את העונה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
אני עכשיו באמצע עונה 3. סידרה מעולה לדעתי בכל עונותיה.
קצת טריווייה ונוסטלגיה:
מישהו, אגב, זיהה באיזו דמות מסידרת מתח מיתולוגית מלפני כ-20 שנה שיחקה השחקנית היפה המגלמת את דניאל מרקטי, המאהבת של האבא והבן?
קצת טריווייה ונוסטלגיה:
מישהו, אגב, זיהה באיזו דמות מסידרת מתח מיתולוגית מלפני כ-20 שנה שיחקה השחקנית היפה המגלמת את דניאל מרקטי, המאהבת של האבא והבן?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
oferlaor
- מנהל

drixie,
אכן, לא הבנתי איך הארכיטקט, שבירת הקירות והחלומות שלה מתחברים בכלל לעלילה.
הקטע עם הבן שלה, הרכב וגם הרצח של טום היה חזק ומפתיע. לא ממש פתרו את הסוגיה של הרצח של החבר שלה - איך פתאום היא "ויתרה"?
לא ממש הצלחתי להבין את הסגירה של המעגל עם הכסף, האם העו"ד באמת העביר את הפרטים וזה מה שהיה במעטפה?
אכן, לא הבנתי איך הארכיטקט, שבירת הקירות והחלומות שלה מתחברים בכלל לעלילה.
הקטע עם הבן שלה, הרכב וגם הרצח של טום היה חזק ומפתיע. לא ממש פתרו את הסוגיה של הרצח של החבר שלה - איך פתאום היא "ויתרה"?
לא ממש הצלחתי להבין את הסגירה של המעגל עם הכסף, האם העו"ד באמת העביר את הפרטים וזה מה שהיה במעטפה?
כן, אני חושב שעוה"ד העביר את הפרטים כדי להפיל את הבן ולהחזיר את הכסף, אחרי שדאג לעצמו וברח מכולם ומאבא שלו גם. זה גם מתאים לדמות השניה שגם לה המצפון הציק. עכשיו ששתי תעלומות נפתרו, אולי בעונה הבאה יתמקדו שוב ביחסים בין אלן לפטי. או פטי והבן שלה. ואולי פשוט יעזבו את זה. יש לאמריקאים נטיה למתוח סדרות מעבר לגבול הטעם הטוב.
פיקסיז: זו כמובן מוכרת פאי הדובדבנים מטווין פיקס.
פיקסיז: זו כמובן מוכרת פאי הדובדבנים מטווין פיקס.