ממיר הוט, איזה סוג לבחור?
שלום רב,
אני בתהליכי מעבר להוט רציתי לשאול איזה ממיר (VOD) לבחור?
באתר של הוט אין פירוט על הממירים- חוץ מזה שהוא עולה 15 ש"ח לחודש.
אני מעוניין בממיר מהיר, עם יציאת אודיו אופטית לרסיבר.
הממיר יתחבר לLCD SAMSUNG LA32A550
תודה רבה.
אני בתהליכי מעבר להוט רציתי לשאול איזה ממיר (VOD) לבחור?
באתר של הוט אין פירוט על הממירים- חוץ מזה שהוא עולה 15 ש"ח לחודש.
אני מעוניין בממיר מהיר, עם יציאת אודיו אופטית לרסיבר.
הממיר יתחבר לLCD SAMSUNG LA32A550
תודה רבה.
- PurpleTiger
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 106
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
תשמע לי, הממיר הטוב עם היציאה האופטית הוא של ADB שטוח הוא הכי טוב מבחינת הממירים שיש להם (הוא גם היחידי עם יציאה אופטית). אבל הבעיה היא שאין להם אותו במלאי אלא רק כאלה שמחכים לתיקון ובינתיים הם מביאים ממיר אחר של ADB בלי יציאה אופטית והא ממש גרוע!!!! (איטי להחריד ולא רואים בו טוב עם LCD)
לכן אם אתה רוצה ממיר טוב תבקש את הממיר עם היציאה האופטית השטוח ותדגיש יציאה אופטית! רוב הסיכויים שהנתיגה לא תבין מה הזה יציאה אופטית אז היא תעביר אותך לטכני אל אל תתרגש פשוט תדגיש אופטי.
ואם יגידו שאין אני ממש לא ממליץ על הממיר הגדול והישן של ADB.
או שפשוט תלך על ה-magic שעולה כמה שקלים יותר והוא בלי VOD אבל עם הארד דיסק של 80 גה"צ או ממיר HD
שתהיה לך בחירה מוצלחת...
לכן אם אתה רוצה ממיר טוב תבקש את הממיר עם היציאה האופטית השטוח ותדגיש יציאה אופטית! רוב הסיכויים שהנתיגה לא תבין מה הזה יציאה אופטית אז היא תעביר אותך לטכני אל אל תתרגש פשוט תדגיש אופטי.
או שפשוט תלך על ה-magic שעולה כמה שקלים יותר והוא בלי VOD אבל עם הארד דיסק של 80 גה"צ או ממיר HD
שתהיה לך בחירה מוצלחת...
נמר, אם אתה לא בטוח לפחות אל תטעה. הדוקסיס ADB הוא לא היחיד עם היציאה האופטית, במג'יק יש VOD ועוד כמה טעויות...PurpleTiger כתב:תשמע לי, הממיר הטוב עם היציאה האופטית הוא של ADB שטוח הוא הכי טוב מבחינת הממירים שיש להם (הוא גם היחידי עם יציאה אופטית). אבל הבעיה היא שאין להם אותו במלאי אלא רק כאלה שמחכים לתיקון ובינתיים הם מביאים ממיר אחר של ADB בלי יציאה אופטית והא ממש גרוע!!!! (איטי להחריד ולא רואים בו טוב עם LCD)
שתהיה לך בחירה מוצלחת......
- PurpleTiger
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 106
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
סליחה על הטעויות ותודה על התיקון, פשוט לי יצא לעסוק עם ה-ADB השטוח וה-ADB השמן יותר...