מחפש המלצות למסך ברוחב 2.40 מטר
כרגע מותקן בסלון מסך 1.80 על 1.80, ששירת בנאמנות מקרן ישן (וגם אותי). המקרן החדש (פנסוניק) הותקן הערב ועשה חשק למסך גדול יותר.
רפרפתי קצת באינטרנט וראיתי הצעות בסביבות 850 - 1400 שקלים (לגלילה ידני). אני מניח שאפשר לקנות מסך גם בכפול, אבל אם לא מדובר בפערים תהומיים, אשמח להסתפק בטווחי המחירים הללו.
אשמח לקבל אבחנות + מקומות רכישה מומלצים. (כמובן שעל כל הדגמים שראיתי כתוב שהם משובחים, בעלי בד איכותי ובעלי החזרת אור מפוארת וכו'. אין לי מושג איך בודקים בדים כאלה באמת.
האם, למשל, מישהו מכיר את המסך הרצ"ב?
http://www.softec.co.il/product.aspx?p_id=3133
תודה מאוד מראש
רפרפתי קצת באינטרנט וראיתי הצעות בסביבות 850 - 1400 שקלים (לגלילה ידני). אני מניח שאפשר לקנות מסך גם בכפול, אבל אם לא מדובר בפערים תהומיים, אשמח להסתפק בטווחי המחירים הללו.
אשמח לקבל אבחנות + מקומות רכישה מומלצים. (כמובן שעל כל הדגמים שראיתי כתוב שהם משובחים, בעלי בד איכותי ובעלי החזרת אור מפוארת וכו'. אין לי מושג איך בודקים בדים כאלה באמת.
האם, למשל, מישהו מכיר את המסך הרצ"ב?
http://www.softec.co.il/product.aspx?p_id=3133
תודה מאוד מראש
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6606
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
- יצירת קשר:
marangi,
מסכי גלילה בסכומים אלה, ובטח בגדלים כאלה הם לחלוטין לא "מבד משובח", אבל הם יספקו את רוב הקהל. אני חייב להזהיר אותך, שבמסך גלילה כל כך גדול בטוח תחווה את תופעת הגלים , שלי אישית מאוד מפריעה בזמן ההקרנה. יש מסכי גלילה עם יכולת מתיחה, אבל הם כבר עולים משמעותית יותר מהסכום אותו אתה רוצה להשקיע.
מסכי גלילה בסכומים אלה, ובטח בגדלים כאלה הם לחלוטין לא "מבד משובח", אבל הם יספקו את רוב הקהל. אני חייב להזהיר אותך, שבמסך גלילה כל כך גדול בטוח תחווה את תופעת הגלים , שלי אישית מאוד מפריעה בזמן ההקרנה. יש מסכי גלילה עם יכולת מתיחה, אבל הם כבר עולים משמעותית יותר מהסכום אותו אתה רוצה להשקיע.
תשמע גם אני בשלב של קניית מסך רק שאני מתכוון לקנות בד של DA-LITE ולבנות מסך קבוע עם מסגרת , על כל פנים מה שרציתי לומר לך זה שקבלתי הצעת מחיר על מסך גלילה בגודל של 2.30 של DA-LITE ב-1300 שקל. סתם ביררתי לגביי מסך גלילה כי זה עניין אותי כמה עולה ,אני כאמור קונה מהם רק את הבד.. אולי זה יעניין אותך...
הבד הוא 1.0 Matte White זה היחיד שהם מייבאים.
מסגרת, יש לי חבר נגר כך שאני מתכוון להעזר בו מאוד שלא לומר להפיל עליו את כל העבודה..
הוא מתכוון לבנות שתי מסגרות , על הראשונה הוא ימתח את הבד והשנייה תתלבש עליה.
מסגרת, יש לי חבר נגר כך שאני מתכוון להעזר בו מאוד שלא לומר להפיל עליו את כל העבודה..
הוא מתכוון לבנות שתי מסגרות , על הראשונה הוא ימתח את הבד והשנייה תתלבש עליה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6606
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
- יצירת קשר:
thom,
זה תלוי כמה בהיר המקרן שלך . לדוגמא בפנסוניק 2000 או 3000 שעל הנייר יש להם 1600 אנסי לומנס אתה יכול להסתפק ב GAIN נמוך. אני על מקרן של סוני שהיה 900 לומנס הקרנתי על מסך עם GAIN של 1.6. חשוב לזכור שיש כל מיני בעיות במסכים בעלי GAIN גבוה, כמו HOT SPOT, זוויות צפייה ועוד
זה תלוי כמה בהיר המקרן שלך . לדוגמא בפנסוניק 2000 או 3000 שעל הנייר יש להם 1600 אנסי לומנס אתה יכול להסתפק ב GAIN נמוך. אני על מקרן של סוני שהיה 900 לומנס הקרנתי על מסך עם GAIN של 1.6. חשוב לזכור שיש כל מיני בעיות במסכים בעלי GAIN גבוה, כמו HOT SPOT, זוויות צפייה ועוד
קניתי בסנרול שבתל אביב, עסק נחמד משפחתי כזה ,(עיקר תעסוקתם הוא וילונות) חתכו לי את המידה הרצויה וגם צבעו לי מסגרת שחורה על הבד ברוחב שביקשתי .כך שכרגע המסגרת היחידה שיש לי היא זו שצבועה על הבד.. כנראה שאני אעשה מעץ.
אולי אני רק אמתח את הבד כמו שהוא על פלטה כל שהיא ,ואשתמש בעצם במסגרת הצבועה כמסגרת קבועה.
אם לא ייצא יפה תמיד אפשר להצמיד מסגרת עץ על המסגרת הצבועה בשחור..
אולי אני רק אמתח את הבד כמו שהוא על פלטה כל שהיא ,ואשתמש בעצם במסגרת הצבועה כמסגרת קבועה.
אם לא ייצא יפה תמיד אפשר להצמיד מסגרת עץ על המסגרת הצבועה בשחור..