פתרון עיצובי למארזים
עלה לי לראש רעיון איך אפשר להשתמש במארז נורמלי ל-HTPC ולא להוציא מאות שקלים על מארז מעוצב ויפה וכאלה.
מה אנחנו צריכים בעצם במארז שיהיה נגיש כל הזמן?
כוננן אופטי וכפתור הפעלה. ומקלט IR אם יש.
אפשר לתקוע את המארז אי שם מאחורי הטלוויזיה (במידה ויש מקום\זה לא מקרן וכו'), במקום שאף אחד לא יראה אותה. במקום כונן אופטי פנימי לקנות אחד חיצוני (אמנם עולה יותר, אבל שווה את זה. את כפתור ההפעלה אפשר בלי בעיה להזיז ולחבר לכונן האופטי למשל, או לכל מקום אחר. כמו כן את מקלט הIR אין בעיה לשים בכל מקום שתחפוץ בו נפשכם.
מה אנחנו צריכים בעצם במארז שיהיה נגיש כל הזמן?
כוננן אופטי וכפתור הפעלה. ומקלט IR אם יש.
אפשר לתקוע את המארז אי שם מאחורי הטלוויזיה (במידה ויש מקום\זה לא מקרן וכו'), במקום שאף אחד לא יראה אותה. במקום כונן אופטי פנימי לקנות אחד חיצוני (אמנם עולה יותר, אבל שווה את זה. את כפתור ההפעלה אפשר בלי בעיה להזיז ולחבר לכונן האופטי למשל, או לכל מקום אחר. כמו כן את מקלט הIR אין בעיה לשים בכל מקום שתחפוץ בו נפשכם.
RegShoe....
יש כאלה שיקבלו את הפתרון שלך ויש כאלה שלא (כמוני)
לי דווקא חשוב שיראו את המארז והמראה של המערכת שלא קיימת בכול בית (HTPC) וחשוב לי גם
שהמארז יהיה חשוף גם בגלל כול המטרות הנוספות של הHTPC
ז"א - חיבורי USB2 - 1934 - סאונד - שליטה על קירור וטמפרטורה - חיבור כרטיסי זיכרון של מצלמות - חיבור ציד חיצוני באופן כללי.
יש כאלה שרוצים לראות חדר רגיל בלי מערכת ולהסתיר את הציוד ולמרות זאת להינות מהסאונד
ויש כאלה שחלק מההנאה שלהם זה גם המראה של המערכת כולה.
יש כאלה שיקבלו את הפתרון שלך ויש כאלה שלא (כמוני)
לי דווקא חשוב שיראו את המארז והמראה של המערכת שלא קיימת בכול בית (HTPC) וחשוב לי גם
שהמארז יהיה חשוף גם בגלל כול המטרות הנוספות של הHTPC
ז"א - חיבורי USB2 - 1934 - סאונד - שליטה על קירור וטמפרטורה - חיבור כרטיסי זיכרון של מצלמות - חיבור ציד חיצוני באופן כללי.
יש כאלה שרוצים לראות חדר רגיל בלי מערכת ולהסתיר את הציוד ולמרות זאת להינות מהסאונד
ויש כאלה שחלק מההנאה שלהם זה גם המראה של המערכת כולה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אני ממתין שיגיע הפאנל שאחראי על הקירור ובעל החיבורים הנוספים כמו USB2 1394 וקורא כרטיסים.
לצערי נתקעתי גם עם המאווררים ולאחר שלא מצאתי מאווררים של 60 מ"מ נאלצתי לעשות עוד חיתוחים ושינויים בכדי להתקין 80 מ"מ.
בנתיים אני כותב את הפירוט לגבי איך בניתי אותו (אם צריך בכלל).
חשבתי לשאול אותך אם לעשות לו 'בוק' ולהעלות תמונות למרות שעוד לא קיבלתי את ה http://www.aerocool.us/p-peripheral/coo ... panel2.htm
אבל לא רציתי להפריע כי אני יודע שאתה באמצע עליה ארצה.
לפי אחי (חו"ל) זה יקח בערך שבוע וחצי עד שיגיע ארצה בגלל חג המולד...
את המאווררים אני מתקין מחר או מחרותיים ואז נשאר רק להמתין לפאנל הנ"ל. להעלות בכול זאת?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: