תאימות של התופים של גיטר הירו ל רוק באנד

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
goofy7777 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם

אני הולך לקבל את הסט של הגיטר הירו וורלד טור ביום שני ( איזה כיף לי )
מישהו יודע אם אפשר לשחק עם התופים של הגיטר הירו ברוק באנד 2

תודה מראש

UriDrori
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 598
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #2 

צר לי אבל אני חושב שלא. אם אני זוכר נכון אפשר לשחק עם התופים של רוק בנד על GH, אבל לא הפוך.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #3 

אורי, אתה טועה. ברוק בנד 1 אי אפשר לשחק עם התופים של גיטר הירו, אבל ב2 בהחלט אפשר.

UriDrori
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

אתה בטוח? אני די סגור על זה שלא אפשרי. אני זוכר ב100% שהתאימות בין הכלים היא לא מלאה, אני רק לא זוכר לאיזה כיוון. התופים של GH מכילים 5 תווים ולכן אני לא חושב שיעבדו על רוק בנד 2, שמציג 4 תווים. את התופים של רוק בנד לעומת זאת ראיתי עובדים על GH (המשחק פשוט מציג 4 תווים במקום 5).

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #5 

אם משחק שבדרך כלל מציג 5 תווים פועל על תופים עם 4 תווים (המשחק מבטל תו בצורה אקטיבית), למה שמשחק שמציג 4 תווים לא יעבוד עם מערכת של 5 תופים (תוף אחד לא יהיה בשימוש)?
צר לי, אבל אני בטוח בזה במאה אחוז - רוק בנד 2 עובד עם התופים של גיטר הירו. זה אולי לא אופטימלי, אבל זה בהחלט עובד.

UriDrori
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

Malcontent כתב:אם משחק שבדרך כלל מציג 5 תווים פועל על תופים עם 4 תווים (המשחק מבטל תו בצורה אקטיבית), למה שמשחק שמציג 4 תווים לא יעבוד עם מערכת של 5 תופים (תוף אחד לא יהיה בשימוש)?
צר לי, אבל אני בטוח בזה במאה אחוז - רוק בנד 2 עובד עם התופים של גיטר הירו. זה אולי לא אופטימלי, אבל זה בהחלט עובד.
...
מפני שזה מצריך הוספה של תוכן ולמעשה נותן יתרון לחומרה של המתחרה, מה גם שזה עוד מאמץ רק כדי להיות שמיש לכלים שאתה לא רוצה שיהיו ללקוחות שלך. RB היה לפני WT, לכן הכלים שלו שמישים שם כי Red Octane רצו לגנוב לHarmonix לקוחות.

אני זוכר שקראתי ביקורת של בחור שיש לו את שני המשחקים, והוא כתב שאין תאימות מוחלטת בין הכלים. אני לא זוכר על אילו כלים ספציפיים הוא כתב, אבל אני די סגור על זה שזה התופים. ראית מישהו משחק עם המערכת של GH על RB 2?

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #7 

UriDrori כתב:מפני שזה מצריך הוספה של תוכן
...
מה?????
על מה לעזאזל אתה מדבר?
יש לי חמישה תופים. מוצגים על המסך ארבעה תווים. אני מנגן על ארבעה מהתופים, ותוף אחד מעלה אבק. איפה פה בדיוק נוצר תוכן חדש? איפה יש יתרון לחומרה של המתחרה?
UriDrori כתב:ראית מישהו משחק עם המערכת של GH על RB 2?
...
[left]
כן. ראיתי אנשים משחקים גיטר הירו עם תופים של רוק בנד. ראיתי אנשים משחקים רוק בנד עם תופים של גיטר הירו. קראתי ביקורות שבהן אנשים תיארו איך הם עושים את כל זה גם עם תופים של רוק רבולושן, ולהיפך (רוק רבולושןעם כל אחת משלוש מערכות התופים). אני לא מבין למה אתה מרגיש צורך להמשיך להתווכח כשאתה אומר שאתה חושב שהתופים עובדים בצורה מסויימת, ואני אומר שאני בטוח שהם עובדים בצורה אחרת.[/left]

UriDrori
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #8 

Malcontent כתב:
UriDrori כתב:מפני שזה מצריך הוספה של תוכן
...
מה?????
על מה לעזאזל אתה מדבר?
יש לי חמישה תופים. מוצגים על המסך ארבעה תווים. אני מנגן על ארבעה מהתופים, ותוף אחד מעלה אבק. איפה פה בדיוק נוצר תוכן חדש? איפה יש יתרון לחומרה של המתחרה?
UriDrori כתב:ראית מישהו משחק עם המערכת של GH על RB 2?
...
[left]
כן. ראיתי אנשים משחקים גיטר הירו עם תופים של רוק בנד. ראיתי אנשים משחקים רוק בנד עם תופים של גיטר הירו. קראתי ביקורות שבהן אנשים תיארו איך הם עושים את כל זה גם עם תופים של רוק רבולושן, ולהיפך (רוק רבולושןעם כל אחת משלוש מערכות התופים). אני לא מבין למה אתה מרגיש צורך להמשיך להתווכח כשאתה אומר שאתה חושב שהתופים עובדים בצורה מסויימת, ואני אומר שאני בטוח שהם עובדים בצורה אחרת.[/left]
...
עד עכשיו לא אמרת שניסית וראית בעצמך. כנראה שאותו בחור טעה בביקורת שלו. טעות שלי וסליחה.

אגב, איך בדיוק עובד העניין של המערכת של WT על RB? אחת המצילות לא עובדת או אחד הפדים?

goofy7777 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #9 

שלום לכולם

תודה על העזרה
אני חושב שמצאתי תשובה לאקס בוקס אבל אני חושב שגם לסוני זה יהיה אותו דבר

תודה

שלח תגובה