תאימות של התופים של גיטר הירו ל רוק באנד
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אורי, אתה טועה. ברוק בנד 1 אי אפשר לשחק עם התופים של גיטר הירו, אבל ב2 בהחלט אפשר.
אתה בטוח? אני די סגור על זה שלא אפשרי. אני זוכר ב100% שהתאימות בין הכלים היא לא מלאה, אני רק לא זוכר לאיזה כיוון. התופים של GH מכילים 5 תווים ולכן אני לא חושב שיעבדו על רוק בנד 2, שמציג 4 תווים. את התופים של רוק בנד לעומת זאת ראיתי עובדים על GH (המשחק פשוט מציג 4 תווים במקום 5).
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

אם משחק שבדרך כלל מציג 5 תווים פועל על תופים עם 4 תווים (המשחק מבטל תו בצורה אקטיבית), למה שמשחק שמציג 4 תווים לא יעבוד עם מערכת של 5 תופים (תוף אחד לא יהיה בשימוש)?
צר לי, אבל אני בטוח בזה במאה אחוז - רוק בנד 2 עובד עם התופים של גיטר הירו. זה אולי לא אופטימלי, אבל זה בהחלט עובד.
צר לי, אבל אני בטוח בזה במאה אחוז - רוק בנד 2 עובד עם התופים של גיטר הירו. זה אולי לא אופטימלי, אבל זה בהחלט עובד.
מפני שזה מצריך הוספה של תוכן ולמעשה נותן יתרון לחומרה של המתחרה, מה גם שזה עוד מאמץ רק כדי להיות שמיש לכלים שאתה לא רוצה שיהיו ללקוחות שלך. RB היה לפני WT, לכן הכלים שלו שמישים שם כי Red Octane רצו לגנוב לHarmonix לקוחות.Malcontent כתב:אם משחק שבדרך כלל מציג 5 תווים פועל על תופים עם 4 תווים (המשחק מבטל תו בצורה אקטיבית), למה שמשחק שמציג 4 תווים לא יעבוד עם מערכת של 5 תופים (תוף אחד לא יהיה בשימוש)?
צר לי, אבל אני בטוח בזה במאה אחוז - רוק בנד 2 עובד עם התופים של גיטר הירו. זה אולי לא אופטימלי, אבל זה בהחלט עובד....
אני זוכר שקראתי ביקורת של בחור שיש לו את שני המשחקים, והוא כתב שאין תאימות מוחלטת בין הכלים. אני לא זוכר על אילו כלים ספציפיים הוא כתב, אבל אני די סגור על זה שזה התופים. ראית מישהו משחק עם המערכת של GH על RB 2?
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

מה?????UriDrori כתב:מפני שזה מצריך הוספה של תוכן...
על מה לעזאזל אתה מדבר?
יש לי חמישה תופים. מוצגים על המסך ארבעה תווים. אני מנגן על ארבעה מהתופים, ותוף אחד מעלה אבק. איפה פה בדיוק נוצר תוכן חדש? איפה יש יתרון לחומרה של המתחרה?
[left]UriDrori כתב:ראית מישהו משחק עם המערכת של GH על RB 2?...
כן. ראיתי אנשים משחקים גיטר הירו עם תופים של רוק בנד. ראיתי אנשים משחקים רוק בנד עם תופים של גיטר הירו. קראתי ביקורות שבהן אנשים תיארו איך הם עושים את כל זה גם עם תופים של רוק רבולושן, ולהיפך (רוק רבולושןעם כל אחת משלוש מערכות התופים). אני לא מבין למה אתה מרגיש צורך להמשיך להתווכח כשאתה אומר שאתה חושב שהתופים עובדים בצורה מסויימת, ואני אומר שאני בטוח שהם עובדים בצורה אחרת.[/left]
עד עכשיו לא אמרת שניסית וראית בעצמך. כנראה שאותו בחור טעה בביקורת שלו. טעות שלי וסליחה.Malcontent כתב:מה?????UriDrori כתב:מפני שזה מצריך הוספה של תוכן...
על מה לעזאזל אתה מדבר?
יש לי חמישה תופים. מוצגים על המסך ארבעה תווים. אני מנגן על ארבעה מהתופים, ותוף אחד מעלה אבק. איפה פה בדיוק נוצר תוכן חדש? איפה יש יתרון לחומרה של המתחרה?
[left]UriDrori כתב:ראית מישהו משחק עם המערכת של GH על RB 2?...
כן. ראיתי אנשים משחקים גיטר הירו עם תופים של רוק בנד. ראיתי אנשים משחקים רוק בנד עם תופים של גיטר הירו. קראתי ביקורות שבהן אנשים תיארו איך הם עושים את כל זה גם עם תופים של רוק רבולושן, ולהיפך (רוק רבולושןעם כל אחת משלוש מערכות התופים). אני לא מבין למה אתה מרגיש צורך להמשיך להתווכח כשאתה אומר שאתה חושב שהתופים עובדים בצורה מסויימת, ואני אומר שאני בטוח שהם עובדים בצורה אחרת.[/left]...
אגב, איך בדיוק עובד העניין של המערכת של WT על RB? אחת המצילות לא עובדת או אחד הפדים?