רכישת משחקים מ-play-asia וכו'
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73371
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
כבר הסבירו את זה אבל אני אנסה להבהיר. כיום ישראלי יכול לרכוש משחקים/הרחבות למשחקים רק ב PSN האמריקאי. אם אתה רוכש משחק שאינו אמריקאי (אסיאתי/אירופאי) לא תוכל לרכוש הרחבות/DLC בתשלום לאותו משחק מה PSN. אם זה משחק ללא הרחבות סבבה, אבל יש מעט מאוד משחקים כאלו וכיום לרובם המכריע של המשחקים יוצאים הרחבות, ככה שאם לא רכשת גירסה אמריקאית לא תוכל לרכוש את ההרחבות וחבל. ישנם משחקים שמאוד מאוד מסתמכים על הרחבות, ע"ע LBP כדוגמא מושלמת.
אבל זה לא ממש בעייה. ברב החנויות (ב PLAY ASIA למשל) יש את המשחק בכמה איזורים למרות שזו חנות אסיאתית ככה שתמיד אפשר לבחור את הגירסה האמריקאית אם זה משחק עם הרחבות ונפתרה הבעייה. הבעייה שבאתר GAME לא זכור לי שראיתי גירסאות אמריקאיות (אפשר לבדוק - אני לא וודאי) ובגל זה ממליצים לך לא לרכוש משם.
אבל זה לא ממש בעייה. ברב החנויות (ב PLAY ASIA למשל) יש את המשחק בכמה איזורים למרות שזו חנות אסיאתית ככה שתמיד אפשר לבחור את הגירסה האמריקאית אם זה משחק עם הרחבות ונפתרה הבעייה. הבעייה שבאתר GAME לא זכור לי שראיתי גירסאות אמריקאיות (אפשר לבדוק - אני לא וודאי) ובגל זה ממליצים לך לא לרכוש משם.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
האתר GAME הוא באנגליה - ולכן מוכרים שם משחקים אירופאים...
ב EBAY ועוד הרבה חנויות אפשר לרכוש משחקים מארה"ב... שאין בעייה אח"כ להוסיף להם תוכן
ב EBAY ועוד הרבה חנויות אפשר לרכוש משחקים מארה"ב... שאין בעייה אח"כ להוסיף להם תוכן
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

משום מה - אי אפשר להשתמש בכרטיסי אשראי מישראל בחנות האנגלית... 
יש מצב שאפשר דרך כרטיס האשראי של הדואר או דרך ENTROPAY - אבל לא ידוע לנו שמישהו ניסה והצליח.
ד"א - אין דרך להטעין את החשבון של הPSN דרך האינטרנט? אולי דרך PAYPAL בכלל?
אני אעשה חיפוש
יש מצב שאפשר דרך כרטיס האשראי של הדואר או דרך ENTROPAY - אבל לא ידוע לנו שמישהו ניסה והצליח.
ד"א - אין דרך להטעין את החשבון של הPSN דרך האינטרנט? אולי דרך PAYPAL בכלל?
אני אעשה חיפוש
- Huber
- חבר במועדון HT

למיטב ידיעתי (99.9 אחוז) אין דרך. הדרך היחידה לבצע רכישות ב PSN הוא או דרך כרטיסי אשראי כאלו או אחרים (עם המגבלה הידועה בישראל - רק ויזה רגילה או ויזה חד פעמית שניתן לרכוש בדואר) או דרך אנטרופי או כרטיסי מתנה קנויים מראש (שאין לי מושג אם יעבדו בארץ).lawpower כתב: ד"א - אין דרך להטעין את החשבון של הPSN דרך האינטרנט? אולי דרך PAYPAL בכלל?
אני אעשה חיפוש...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

טוב - מסתבר שיש מצב שיש דרך
https://www.paypal.com/us/cgi-bin/websc ... al-outside
משתמשים בPLUGIN הזה והוא נותן לך כאילו ויזה בין לאומית או משהו דומה
- מסתבר שהPLUGIN הוא לארה"ב בלבד - צר לי
לא מצאתי איזה שרשור שמדבר על זה באופן ישיר - אבל לדעתי זה שווה ניסוי.
יש למישהו משהו שהוא צריך משם? ומוכן לנסות?
https://www.paypal.com/us/cgi-bin/websc ... al-outside
משתמשים בPLUGIN הזה והוא נותן לך כאילו ויזה בין לאומית או משהו דומה
- מסתבר שהPLUGIN הוא לארה"ב בלבד - צר לי
לא מצאתי איזה שרשור שמדבר על זה באופן ישיר - אבל לדעתי זה שווה ניסוי.
יש למישהו משהו שהוא צריך משם? ומוכן לנסות?
נערך לאחרונה על ידי Itay_Pollak ב 15/02/2009 12:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

ואזהרה - כנראה ש ENTROPAY לא עובד!
חשבונות חדשים לא עובדים - הישנים כן
חשבונות חדשים לא עובדים - הישנים כן
- Huber
- חבר במועדון HT

lawpower - אם כך אז בישראל יש רק 2 אופציות כיום, או כרטיס ויזה רגיל, או לגשת לדואר ולרכוש כרטיס ויזה חד פעמי אותו טוענים בסכום מסויים - זה מה שאני עשיתי למשל (יש לי מאסטרקארד ואין לי שום צורך בעוד כרטיס אשראי/עוד עמלות).
איך גילית ש ENTROPY לא עובד ד"א?
איך גילית ש ENTROPY לא עובד ד"א?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

במסגרת החיפושים מצאתי איזה שרשור שכתבו שפותחי ENTROPAY חדשים - החשבון שלהם לא עובד עם הPSN.
בקיצור - אין פתרון ככל הנראה לחנות האירופאית
מישהו ניסה את האוסטרלית? הבנתי שיש להם אותו תוכן כמו האנגלית (אירופאית)
בקיצור - אין פתרון ככל הנראה לחנות האירופאית
מישהו ניסה את האוסטרלית? הבנתי שיש להם אותו תוכן כמו האנגלית (אירופאית)
אני רוצה לקנות מהPSSTORE האמריקאית, עד לפני כמה חודשים יכולתי בחופשיות עם AMEX אבל אז עברתי לMASTERCARD והוא לא מקבל לא אותו ולא AMEX אחר,
אני אני אחליף לויזה בינ"ל הוא ודאית יתן לי לקנות? מישהו יודע?
זה חשוב לי כי אני רוצה לדעת אם שווה לי להחליף כרטיס
ואם כבר באותו נושא, מישהו הצליח להכנס לחנות הוידאו? (אני יודע שצריך IP אמריקאי)
אני אני אחליף לויזה בינ"ל הוא ודאית יתן לי לקנות? מישהו יודע?
זה חשוב לי כי אני רוצה לדעת אם שווה לי להחליף כרטיס
ואם כבר באותו נושא, מישהו הצליח להכנס לחנות הוידאו? (אני יודע שצריך IP אמריקאי)
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
אני יכול להגיד שפתחתי חשבון עם כתובת נורבגית, לא היו לי בעיות עד עכשיו.
אני רוצה להעלות סוגייה אמיתית: למה ישפאר לא פותחים מרכז תמיכה/אפשרות לPSN ? המכשיר עוד שנה יגיע לאמצע החיים שלו בעולם, אמרו שיגיעו לזה. מרגיש מעליב שצריך לעשות קומבינה כדי לשחק בPSN כשיש משווק מורשה בישראל.
אני רוצה להעלות סוגייה אמיתית: למה ישפאר לא פותחים מרכז תמיכה/אפשרות לPSN ? המכשיר עוד שנה יגיע לאמצע החיים שלו בעולם, אמרו שיגיעו לזה. מרגיש מעליב שצריך לעשות קומבינה כדי לשחק בPSN כשיש משווק מורשה בישראל.
Vocare Ad Regnum
- Huber
- חבר במועדון HT

לא שמעתי על אף אחד עם ויזה שהייתה לו בעייה לרכוש מהחנות האמריקאית.
- Huber
- חבר במועדון HT

למה שלא תשאל אותם?TANDBERG כתב:אני רוצה להעלות סוגייה אמיתית: למה ישפאר לא פותחים מרכז תמיכה/אפשרות לPSN ? המכשיר עוד שנה יגיע לאמצע החיים שלו בעולם, אמרו שיגיעו לזה. מרגיש מעליב שצריך לעשות קומבינה כדי לשחק בPSN כשיש משווק מורשה בישראל....
אני מניח שהתשובה תהיה פשוטה - סוני לא שמים קצוץ על השוק הישראלי, אנחנו לא ממש על המפה בעינהם. באותה מידה אתה יכול לשאול למה ל XBOX360 אין תמיכה זהה בישראל - תקבל את אותה התשובה. אנחנו שוק זעיר מבחינת כמות רכישות ועוד יותר זעיר בהתחשב בזה שאחוז הפירטיות ע נ ק באוכלוסיה.
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
זה לא רק סוני. כל חברה בינלאומית מחזיקה מחלקות על פי מדינות. יש אירופה, אסיה, אפריקה וכו'... אנחנו, ישראל, נמצאים תחת קטגוריית "others" - שזה אומר, מדינות כל כך קטנות ולא חשובות מבחינה כלכלית שלא עושים עבורם שום דבר מיוחדHuber כתב:למה שלא תשאל אותם?TANDBERG כתב:אני רוצה להעלות סוגייה אמיתית: למה ישפאר לא פותחים מרכז תמיכה/אפשרות לPSN ? המכשיר עוד שנה יגיע לאמצע החיים שלו בעולם, אמרו שיגיעו לזה. מרגיש מעליב שצריך לעשות קומבינה כדי לשחק בPSN כשיש משווק מורשה בישראל....
אני מניח שהתשובה תהיה פשוטה - סוני לא שמים קצוץ על השוק הישראלי, אנחנו לא ממש על המפה בעינהם. באותה מידה אתה יכול לשאול למה ל XBOX360 אין תמיכה זהה בישראל - תקבל את אותה התשובה....
זאת עובדה שצריך לקבל
יש לי שאלה/דרישה אחרת- אני מבין שלפתוח PSSTORE ישראלית זה לא פרקטי, שוק קטן מאוד ולא מעניין. אבל מה כבר הבעיה לשים בקונסולה פונט בעברית, נראה לי שדרוג כ"כ קטן ופשוט. יכול להיות שהבעיה היא הימין לשמאל אבל אם יוציאו (או שכבר יצא?) ערבית אז חייבים להכניס גם עברית
(דפדפן וקבצים)
(דפדפן וקבצים)
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
אני בא מהתחום של הVC, אני יכול להגיד לך בפשטות - לא שמים עברית כי זה בעייתי מבחינה פוליטית... כל מלה מיותרתץ יגידו לך אחרת אבל אני יודע מה אני אומר.
בנוגע לזה שלא שמים עלינו קצוץ - אפשר לרצות ? אפשר.
בנוגע לזה שלא שמים עלינו קצוץ - אפשר לרצות ? אפשר.
Vocare Ad Regnum
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
הפרטיות בארץ זה לא תירוץ כשמדובר ב-PS3Huber כתב:למה שלא תשאל אותם?TANDBERG כתב:אני רוצה להעלות סוגייה אמיתית: למה ישפאר לא פותחים מרכז תמיכה/אפשרות לPSN ? המכשיר עוד שנה יגיע לאמצע החיים שלו בעולם, אמרו שיגיעו לזה. מרגיש מעליב שצריך לעשות קומבינה כדי לשחק בPSN כשיש משווק מורשה בישראל....
אני מניח שהתשובה תהיה פשוטה - סוני לא שמים קצוץ על השוק הישראלי, אנחנו לא ממש על המפה בעינהם. באותה מידה אתה יכול לשאול למה ל XBOX360 אין תמיכה זהה בישראל - תקבל את אותה התשובה. אנחנו שוק זעיר מבחינת כמות רכישות ועוד יותר זעיר בהתחשב בזה שאחוז הפירטיות ע נ ק באוכלוסיה....
להזכירך לקונסולה הזאת יש כיום 0 אחוז פראטיות.
על הדרך, אם טרם הומלץ פה.
אני אישית הזמנתי כבר 4 משחקים דרך http://www.videogamesplus.ca/
וממש אין לי טענות כלפיהם. אדרבא, הזמנות דרך PA היו מוציאים לי את המיץ עד שהיו מגיעות.